Байерн над всичко ( ежедневни новини, трансфери и др... )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Байерн над всичко ( ежедневни новини, трансфери и др... )

Мнениеот Neron » 14 юли 2011 14:55

Перфектна селекция за Байерн.Отбора вече има още повече потенциал.Вече няма да разчитаме на силното нападение но и на стабилната защита.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 14 юли 2011 17:30

Вече разполагаме с по 2-ма футболисти на всеки пост.Остава отборът да се обиграе и да започне да мачка!

------------------------------------Нойер/Бут--------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------
-----------------Ван Буйтен/Брено---Бадщубер/Боатенг----------------
Рафиня/Лам---------------------------------------------------Лам/Контенто
-----------------------------------------------------------------------------------------
-----------------Швайни/Тимошчук--Густаво/Пранич---------------------
Робен/Усами---------------Мюлер/Кроос-----------------Рибери/Олич
--------------------------------Гомес/Петерсен---------------------------------

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 15 юли 2011 13:53

Явно селекцията е приключена - да. От една страна не ни трябваха много попълнения. Направихме слаб сезон, но го отдавам по някакъв начин на треньора (не че Ван Гаал е слаб треньор).

Реално не ни трябват много нови. На хартия, с тези играчи, Байерн наисина си е колос. Нойер, Лам, Швайни, Робен, Рибери са едни от най-добрите на постовете си в Европа. Гомес - вярно, контрола му над топката и гардирането не е като на Лука Тони, понякога пропуска идиотски положения, но доказа, че си е голаджия. Сега обаче тоя сезон ще доказва длаи може да задържи формата си, защото иначе Олич (макар след контузия), както и Петерсен чакат мястото му...

Кроос - предполагам, че ще е партньор на Швайни в халфовата линия, макар, че Кроос си е типичната 10-ка. Зад нападателя обаче играе Мюлер.
Кроос тръгна като един от най-големите таланти на Германия за последните години. Нещо обаче тоя сезон забуксува, но го отдавам на контузиите и слабия сезон, като цяло.
Казвам, че ще е партьнор на Швайни, защото няма да играе нито крило, нито зад нападателя (освен, ако Мюлер не се контузи или не е в кофти форма, което е малко вероятно). Ако не се лъжа той игра в Леверкузен точно по времето на Хайнкес и от там много искаха да го купят, но Байерн не искаха и да чуят. За това предполагам ще е титуляр, а и заслужава, поне според мен.
Разбира се, за мачовете, където трябва по-дефанзивен халф - сигурно ще играе Густаво или Тимо.

Ван Гаал беше казал, за Мюлер, че е има изключително силен характер и е голям професионалист. И наистина, като го гледаш как играе, трудно можеш да кажеш, че е на 22. Отиграванията му са като на някой 30 годишен футболист с много опит зад себе си.
Много ми харесва, че Мюлер сам осъзнава какви са му слабите страни и работи над тях. В едно интервю беше казал, че когато спреш топката и тя остане в краката ти, а не на 5метра от теб или когато направиш пас с левия крак и той е точен - значи си тренирал здраво.
Казва обаче, че му липсва техника и трудно се справя в ситуации един срещу един.
С две думи - за мен той е пример, как не всичко е талант, а трябва и здрава работа.

За защитата - честно казано не знам. Набива се на очи едно, обаче - че централните ни са бавни, с изключение на Боатенг. Ван Буйтен е много опитен и здрав физически, знае кога и какво да прави, но му липсва скорост. Бадщубер няма такъв опит и такава физика, но показва добри игри, пък и е много млад. Обаче също е бавен, което за възрастта му е странно...
Брено не се ползваше с голямо доверие при Ван Гаал. Макар, че подобри играта си, още си остава рисков играч. Понякога много бави топката и я губи (сега се сещам за мача със Шалке, който загубихте с 2:0. Тогава точно след като се замота Раул му отне топката).
Той поне свали няколко килограма и сега е по-бърз. Като цяло обаче, предполагам, че пак ще е резерва и този сезон.

Боатенг - нека първо го представят, но - бърз, висок, с добра физика. Игра малко на световното, като ляв бек. Поливалентен защитник, може да играе на вески пост. Няма много опит, но в крайна сметка - или го можеш, или не. Опита само би ти помогнал малко, но не е всичко. Честно казано не знам дали ще е титуляр, въпреки, че многото пари, които ще се дадат за него, говорят, че едва ли ще е резерва... От друга страна, Хайнкес налагаше Сами Хупия в Леверкузен - 100 годишен, бавен финландец. Така че нищо чудно двойката централни да е Буйтен - Бадщубер.

С интерес чакам да видя японеца Усами. Само клипчета съм гледал, къде дриблира много добре, но не тип Робен, който просто е много бърз и трудно го стигат, а тип Меси - между защитници. Направи ми впечатление, противно на очакването, че ще е много бърз - не е. Поне не изглежда така. На моменти се лакоми и не подава, но предполагам бързо ще осъзнае, че в Байерн няма как да минава номера да не подава...

И така - доволна селекция. И бекове имаме, и централни, и халфове, крила не чак толкова много :D, но достатъчно нападатели.
Сега вече всичко зависи от Хайнкес дали може да впрегне потенциала на отбора...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
BAYERNBG
Контакти:

Мнениеот BAYERNBG » 16 юли 2011 22:31

Доволен съм от трансферите. Мисля, че ще имаме още едно ново попълнение.
Изображение

Потребителски аватар
federer90
Контакти:

Мнениеот federer90 » 23 юли 2011 20:08

Ако Борусия играе като миналата година ,никакъв шанс за Байерн

UniBet10

Мнениеот UniBet10 » 02 авг 2011 13:41

www.UniBet.com Голямото Футболно Пътуване с Унибет започва!

Голямото Футболно Пътуване с Унибет започва!

Унибет Ви дава шанс да спечелите футболната награда от мечтите - пътуване до 4- те най-големи футболни дербита в Европа! За да я спечелите, трябва да участвате между 1- ви и 29- ти август в състезанието ГОЛЯМОТО ФУТБОЛНО ПЪТУВАНЕ. За целта трябва да залагате на мачовете от първите кръгове в Немското, Английското, Испанското и Италианскто първенства!

Голямата награда включва пътни разходи + хотел + билети за двама за следните мачове:

Байерн Мюнхен - Борусия Дортмунд
Челси - Манчестър Юнайтед
Барселона - Реал Мадрид
Интер - Милан

Големият футбол започва отново, а с него и големите награди от Унибет!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВСИЧКО ТОВА В СЕКЦИЯТА НОВИНИ! www.UniBet.com

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 10 сеп 2011 21:42

BAYERNBG написа:Байерн трябва да спечели КЕШ.

Както и титлата в Германия!
Левски завинаги в моето сърце![

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 10 сеп 2011 21:48

federer90 написа:Ако Борусия играе като миналата година ,никакъв шанс за Байерн

Този сезон мачкаме наред и сме шампиони.
Друг вариант няма!
:mrgreen:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 12 сеп 2011 14:39

Някой има ли повече информация за тая новина, че Байерн ще се пробват да привлекат Фернандо Йоренте? Малко несериозно ми се вижда това. Атлетико ще искат за него 25-30млн.евро. Не е като да ги нямаме, не е и като да нямаме нужда от напдатели (Олич е на годинки, контузва се, а Петерсен тепърва ще се доказва). Обаче не виждам как Йоренте ще се съгласи да е резерва на Гомес.
Друг вариант е да играем с двама нападатели, както Хайнкес играеше в Леверкузен, обаче така губим позицията зад нападателя (окупирана, обикновенно ако всичко е наред, от Томас Мюлер).

Също четох едно интервю на Хьонес, който обяви интереса си към Марио Гьотце. С две думи каза, че рано или късно добрите играчи отиват в Байерн (от Германия става дума), без значение какво говорят те самите или техните президенти и треньори.

Е на този трансфер вече бих се радвал много. :)
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Мнениеот Nask0 » 13 сеп 2011 14:54

dxl написа:Някой има ли повече информация за тая новина, че Байерн ще се пробват да привлекат Фернандо Йоренте? Малко несериозно ми се вижда това. Атлетико ще искат за него 25-30млн.евро. Не е като да ги нямаме, не е и като да нямаме нужда от напдатели (Олич е на годинки, контузва се, а Петерсен тепърва ще се доказва). Обаче не виждам как Йоренте ще се съгласи да е резерва на Гомес.
Друг вариант е да играем с двама нападатели, както Хайнкес играеше в Леверкузен, обаче така губим позицията зад нападателя (окупирана, обикновенно ако всичко е наред, от Томас Мюлер).

Също четох едно интервю на Хьонес, който обяви интереса си към Марио Гьотце. С две думи каза, че рано или късно добрите играчи отиват в Байерн (от Германия става дума), без значение какво говорят те самите или техните президенти и треньори.

Е на този трансфер вече бих се радвал много. :)

Аз лично не искам Гьотце да идвам. Имаме си Мюлер имаме си и Крос. Да Гьотце наистина е много добър, но нямаме мужда от него. Предпочитам в близките години да се привлече Андре Шурле, първоначално да сменя Рибери когато е контузен и по-нататак да се наложи в отбора. Искам след Робен и Рибери да виждам Мюлер и Шурле по крилата, а Тони Крос в ролята на атакуващ полузащитник.
Изображение

Върни се в “Байерн”