Стадиони в България, проблеми, посещаемост
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Идва ли краят на порутените стадиони?!?
Да ги направят стадионите ама не само в Софи и Пловдив ами и поне в още 3-4 по-големи града в България. 

Майката му е да намериш инвеститори. Такива, които да ти приберат държавните пари и да ти построят нещо, мога и аз да намеря. Че даже и ще докарам не 5-6 испански анонимника, а най-добрите от чужбина, ако имам пари за харчене.
Иначе за пореден път се убеждавам, че българинът е най-ограниченото и елементарно същество на планетата
Иначе за пореден път се убеждавам, че българинът е най-ограниченото и елементарно същество на планетата

Аз поне не вярвам. Може би ще почнат 2 стадиона. Нов национален и този в Пловдив. Клубните ще си останат същите развалини. Трябва промяна в мисленето. Ако се позволи да има търговски обекти на стадионите може би ще има и инвеститори. Със сегашното мислене да има само седалки и терен скоро нови клубни стадиони няма да видим. Поне в София де. До колкото знам в Разград се прави нещо в момента. И не е лека реконструкция, а мащабно.
[center]
[/center]

- bigbonusprize
- Контакти:
boys85 написа:Майката му е да намериш инвеститори. Такива, които да ти приберат държавните пари и да ти построят нещо, мога и аз да намеря. Че даже и ще докарам не 5-6 испански анонимника, а най-добрите от чужбина, ако имам пари за харчене.
Е той Ицата е намерил и инвеститори... Някакви 200млн се споменаваха

gilento93 ,
трябва да се започне все от някъде. Дай първо да ги видим в София, пък постепенно и в другите градове...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- fabregas_949
- Контакти:
В най-добрия случай ще се направят 2 хубави стадиона в София и Пловдив. За стадионите на останалите отбори, явно сами ще трябва да търсят средства, инвеститори и т.н. Ако не го направят сами, никой няма да го направи за тях - факт!
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- bigbonusprize
- Контакти:
fabregas_949 написа:В най-добрия случай ще се направят 2 хубави стадиона в София и Пловдив. За стадионите на останалите отбори, явно сами ще трябва да търсят средства, инвеститори и т.н. Ако не го направят сами, никой няма да го направи за тях - факт!
Нормално е да се инвестира, където има най-добри условия за това. София и Пловдив в това отношение са много преди другите...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
bigbonusprize написа:boys85 написа:Майката му е да намериш инвеститори. Такива, които да ти приберат държавните пари и да ти построят нещо, мога и аз да намеря. Че даже и ще докарам не 5-6 испански анонимника, а най-добрите от чужбина, ако имам пари за харчене.
Е той Ицата е намерил и инвеститори... Някакви 200млн се споменаваха![]()
gilento93 ,
трябва да се започне все от някъде. Дай първо да ги видим в София, пък постепенно и в другите градове...
Съгласен съм.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
На България и трябват 5 нови стадиона!!!3 в София и по 1 в Пловдив и Варна!!! Един 50 000 национален в София, Един 30 000 на Левски в София, Един 25 000 на ЦСКА в София, Един 25 000 в Пловдив за Локото и Ботев, И Един 20 000 във Варна за Черно Море и Спартак!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Дай първо да ги видим в София, пък постепенно и в другите градове...[/quote]
То е ясно,че ще почнат от София. Инвеститори ще се намерят споко,нали някаква холандска компания е представила проект за нов нац. стадион - Като Амстердам Арена!
Значи не е толкоз трудно да се намерят инвеститори. 
То е ясно,че ще почнат от София. Инвеститори ще се намерят споко,нали някаква холандска компания е представила проект за нов нац. стадион - Като Амстердам Арена!

СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
Върни се в “Футбол - България”