Кои има повече Фенове В София Левски Или Цска !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

IOTUR4O

Re: Кои има повече Фенове В София Левски Или Цска !

Мнениеот IOTUR4O » 15 юли 2011 10:30

хахахаха подуенските рапани ще ме уморят - как ги решавате тия статистики ми е много интересно - в големите градове били повече, в средните градове сме били равни, а в селата феновете на ЦСКА имали предимство хахахахахаха.

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 15 юли 2011 11:16

Eми то си е така ;) Кажи ми в кой от големите градове сте повече - София , Варна ,Бургас ,Русе?
Пловдив го изключвам. Създава се впечатлние ,че сте повече там ,но това не мисля ,че е така. Просто вашата организация е много по-силна там - Торсиса Пловдив ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 15 юли 2011 11:21

пак ще кажа, не е възможно да се определи с точност кой отбор има повече фенове в София или България.
Говорите за Варна, че била синя- това са пълни глупости! Аз съм от Варна и познавам много повече хора, които симпатизират на ЦСКА. Първо от квартала ми имаше само двама левскари и всички други бяха за ЦСКА, второ от компанията ми и трето от основнотио училище и след това от гимназията ( там беше 1/3). Винаги повече за ЦСКА, от колкото за всеки друг отбор ( Спартак, Черно море или Левски). Ще ви дам пример, когато бях в гиманзията и имаше мачове в учебно врмее повечето момчета, а и много момичета се изнасяха от часовете и отиваха да гледат мача в съседното кафене. Събирали сме се по 100 души на 150 кв.м. площ! Та от тия хора дето редовно гледаха мачовете нямаше и 10 левскари! иМаше такива, които бях само за Спартак или Черно море, но повечето бяхме цесекари! Това е 5-та езикова гимназия Варна, 2000-2003-а година... нека някой да ме опровергае ако иска.

IOTUR4O

Мнениеот IOTUR4O » 15 юли 2011 11:40

turbogena написа:Eми то си е така ;) Кажи ми в кой от големите градове сте повече - София , Варна ,Бургас ,Русе?
Пловдив го изключвам. Създава се впечатлние ,че сте повече там ,но това не мисля ,че е така. Просто вашата организация е много по-силна там - Торсиса Пловдив ;)

ми ето това е цялата картинка - ние в момента не обсъждаме неоспорими факти, а обсъждаме впечатления, тоя бил видял едно, другия видял второ, третия му се сторило трето и т.н. Преди десетина години Гонг бяха правили някакво проучване, в което резултатите изумиха дори тях - така, че аз бях твърдо за при преброяването тази година да има въпрос "на кой футболен клуб симпатизираш ?" и щяхме да придобием някаква представа как стоят нещата. Сега всичко е празни приказки.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 15 юли 2011 11:43

turbogena написа:Eми то си е така ;) Кажи ми в кой от големите градове сте повече - София , Варна ,Бургас ,Русе?

Бургас също е наш!!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 15 юли 2011 11:47

Red_Girl написа:

Бургас също е наш!!

Направо :lol: Как ги решавате тия неща? Или като видиш на ваш мач знаме от Бургас и айде вече е наш :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 15 юли 2011 11:52

turbogena написа:
Red_Girl написа:

Бургас също е наш!!

Направо :lol: Как ги решавате тия неща? Или като видиш на ваш мач знаме от Бургас и айде вече е наш :lol:

То не ни останаха много знамена ахахаххха. Иначе не .
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 15 юли 2011 13:31

turbogena написа:
Red_Girl написа:

Бургас също е наш!!

Как ги решават ли?- ми на дядо и, някъв негов набор, служили заедно в казармата, та тоя бил от някакво бургаско село и вика,че в селото имало няколко цесекаря и те така от приказка на приказка- Бургас е техен! :lol: :lol: :lol:
Офтопик:
[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 15 юли 2011 13:54

BLUE CHAMPIONS написа:
turbogena написа:
Red_Girl написа:Бургас също е наш!!

Как ги решават ли?- ми на дядо и, някъв негов набор, служили заедно в казармата, та тоя бил от някакво бургаско село и вика,че в селото имало няколко цесекаря и те така от приказка на приказка- Бургас е техен! :lol: :lol: :lol:

Нямам против да се разходиме из този красив град. :) Щом така мислиш, че си решавам.

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 15 юли 2011 14:35

Red_Girl написа:
BLUE CHAMPIONS написа:
turbogena написа:Направо :lol: Как ги решавате тия неща? Или като видиш на ваш мач знаме от Бургас и айде вече е наш :lol:

Нямам против да се разходиме из този красив град. :) Щом така мислиш, че си решавам.

Ако си със сини прашки може и да си помисля :mrgreen: и никакви червени дрехи, че не мога те отърва
Офтопик:
[wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”