Левски: Бивши играчи и треньори
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Фамозен Мъри мачка в Лига Европа
Фамозен заради победа с 3:0 над грузинци 

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- bekono
- Контакти:
sostenere написа:Как прецени,че ще стигне минимум 1/16 финал от една победа 3:0 срещу някакъв си отбор ? Само в България го има това, от един мач хвалби и извисяване до небето, очаквания големи и обратно при една загуба на другия полюс... не говоря конкретно за твоето мнение, а по принцип.
ПС Пожелавам в плейофа отборът на Мъри да играе с ЦСКА.
Това и аз си го пожелавам

[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Браво на Мъри,неведнъж е доказал колко кадърен треньор е. 

СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
Стига сте му спамили темата на човека де ... вярно, че заглавието е супер тъпо, не може да се дават такива определения от победа над някакъв си анонимен отбор, но аз лично се радвам на успехите на всички българи зад граница.От ЦСКА съм, но Мъри в момента по никакъв начин не ни пречи, та да го плюем.Той и докато беше в Левски си беше сдържан и възпитан човек, не като Кокала, който не само, че е супер некадърен като треньор, ами и няма капка мозък в главата.И не бързайте да отписвате Анортозис - под ръководството на Мъри наистина са във възход, а и нищо не знаем за играта им.Нека не летим в небесата от 1 добър полусезон, трябва много работа и най-вече - да се уважават, противниците, а не да се подценяват 

Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!
- ZinedineZidane
- Контакти:
Хаха, фамозен... след победа 3-0 над втородивизионен грузински отбор! 

Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Аз пожелавам успех на Мъри и неговия отбор, освен ако не играе с български отбор. Не съм изненадан от силния старт на отбора му защото го очаквах. Пожелавам успех на всички наши отбори. При жребия не им пожелавам Анортозис, защото ще им бъде трудно не само заради това, че Мъри е треньор там. Това е отбор с традиции и преди няколко години при влизането си в ШЛ елиминира единия от двата гранда на Гърция като го разби с 3:0. Има ли някой български отбор който може да направи същото с Олимпиакос или ПАО? Няма такъв.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
ZinedineZidane написа:Хаха, фамозен... след победа 3-0 над втородивизионен грузински отбор!
ха,не знаех че е играл с тим от втората дивизия на Грузия

СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!
Фамозен...
Спокойно, бил е някакви анонимници, които и аз чувам за първи път.

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
- captain_drifuss
- Контакти:
bekono написа:sostenere написа:Как прецени,че ще стигне минимум 1/16 финал от една победа 3:0 срещу някакъв си отбор ? Само в България го има това, от един мач хвалби и извисяване до небето, очаквания големи и обратно при една загуба на другия полюс... не говоря конкретно за твоето мнение, а по принцип.
ПС Пожелавам в плейофа отборът на Мъри да играе с ЦСКА.
Това и аз си го пожелавамМоже би един от най-леките съперници за влизане в групите ще е Анортозис
това ми е мечтата! да размажем анротозис ма мъриньо и да замръзнат сините усмивки! дано наистина се падне анротзис в плейофите, дано, дано, дано!!!
Тази година Гагра (по-лесно е Гарга
) ще играят в Умаглеси лигата. Не си правете шегички с този славен отбор!