Етър-Ботев 0:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Етър-Ботев 0:2 (FT)

Мнениеот rump_shaker » 13 юли 2011 19:22

Аз пак повтарям, колкото и слаб да беше мача, видяхте как от нищото направихме 5 положения които са по учебник. Етър имаха 2 мелета и 2 опасни удара от дистанция и това им е за цял мач. Нашите момчета можеше 5 пъти да се разпишат защото създадоха чисти положения. Това е разиката между отборите в една дивизия. На пръв поглед всички са равностойни, всички могат да атакуват, да разиграват, да се защитават, разликата идва от тези моменти, в които показваш по-голямата класа пред другия. Или както се вика, "когато момента назрее, да направиш точното нещо"
ИзображениеИзображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 13 юли 2011 20:05

Относно защитата - имате предвид, че имаме цял квартал централни защитници и постоянно играят по двама в различни комбинации - нормално да се правят грешки, след като двойката централни не е сработена. Видяхте срещу Литекс, когато играха Гаджалов и Ноко - направиха една-единствена грешка (че при гола не покриха Миланов) и то срещу шампиона. Има време, ще навлязат във форма и ще свикнат новите момчета един с друг.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
the priceless
Контакти:

Мнениеот the priceless » 13 юли 2011 20:14

Хубчев си знае работата.Ще направи добър отбор. ;) Прекалено сме критични,какво да кажем за вълчовците които днес записаха поредната си загуба. :lol:
БОТЕВ Е СИМВОЛЪТ НА ПЛОВДИВ
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 13 юли 2011 22:15

the priceless написа:Хубчев си знае работата.Ще направи добър отбор. ;) Прекалено сме критични,какво да кажем за вълчовците които днес записаха поредната си загуба. :lol:

отбора ще се изгради лека полека нека оставим това на Хубчев, а за Вълчо Зрънков много добре знаем, че резултата няма значение стига да има повече от 2.5 гола в мача ;)
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 14 юли 2011 11:12

Тренер до тренера, Мауриньо до Мауриньото, мила моя, майно льо :lol: :lol: :lol:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 15 юли 2011 11:37

На мен пък ми направиха кофти впечатление реакциите на Курдов при повечето от отиграванията на партньора му в атака Стефанов!Ръкомаха, ядосва се...май взе да се има за ..Гонзо!Имам предвид ,че Макриев след като ходи в Интер Милано разказваше колко е впечатлен от поведението на Батистута и Виери на тренировките и как го окуражавали и му помагали да подобри играта си като грешал , а в Левски ако не подадял топката ,,на крака'' на Гонзо следвали ругатни!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 15 юли 2011 11:53

bulgaro написа:Тренер до тренера, Мауриньо до Мауриньото, мила моя, майно льо :lol: :lol: :lol:

ХАХАХАХХАХАХАХАХА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 15 юли 2011 15:55

Курдов няма никакво право да се ядосва на съотборниците си и да ръкомаха се едно е президент или тренера на отбора. Много лошо впечатление ми направи как се цупеше на всеки "малко по кофти" пас към него и как след всяко отиграване се навежда да види аджеба там ли са му гетите или не. Ако смята с тея стойки да продължава - лошо!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 15 юли 2011 15:57

Тренер, дай си свободно, петък е ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 15 юли 2011 18:02

bulgaro написа:Тренер, дай си свободно, петък е ;)

Виж кво, избощо не се вживявам на тренер и алабала за квото се бъзикате тука. Казах си мнение което не е треньорско. Аз така бих възпитавал и децата си. Ако не си съгласен с това кажи, ако си съгласен по добре не всявай дразги. Нито съм казал кой какво и за каде неможе. Просто изразих МОЕ МНЕНИЕ в което кАЗВАМ че МИ Е НАПРАВИЛО неприятно впечетление постъпката на Курдов
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ботев”