Как ще се представят Българските отбори в Европа?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Как ще се представят Българските отбори в европа?

Мнениеот modor » 15 юли 2011 11:11

Левски,ЦСКА и Литекс излизат от групите на ЛЕ ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 15 юли 2011 11:11

Литекс - поне до следващия кръг ще стигнат 100%,там вече си е до жребий,може да срещнат отбори като Копенхаген, така че няма да е лесно. Но въпреки това съм оптимист отностно групите ,все пак не ги чакат отбори като Барса та да не могат да ги бият. :roll: ; Левски и ЦСКА в групите на ЛЕ, Локо София ми се струва,че са до следващия кръг. :(
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 15 юли 2011 11:14

modor написа:Левски,ЦСКА и Литекс излизат от групите на ЛЕ ;)

Много смела прогноза :shock:
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 15 юли 2011 11:15

Локомотив (Сф) - Трети предварителен кръг на ЛЕ
Левски - групите на ЛЕ
ЦСКА - грипите на ЛЕ
Литекс - Трети предварителен кръг на ШЛ

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 15 юли 2011 11:17

Литекс взима КЕШ на финала бие Бате Борисов с 5-1 :lol: :lol: :lol: :lol: ,Левски взима ЛЕ и бие Литекс за Суперкупата на Европа догодина!!!!ЦСКА играе финал с Левски и повежда с 2-0,но Левски бие по традиция с 3-2 с 3 гола на Хмарян!!!!Локо Сф стига финал на ЛЕ,като бие с по 3-0 Левски в двата полуфинала!!!Но Боби и Тара,им го взимат лиценза защото Гигов не е платил 240лв за ток на ЧЕС.И на Надежда им е спрян тока в единствебата стая дето е имало и Левски играе служебно на финала!!!!Така България става супер,мега,хипер сила на футбола в Европа!!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 15 юли 2011 11:21

С повече късмет и усилия съм склонен да повярвам,че Левски и Литекс могат да се класират за групите. ЦСКА не съм ги гледал ,затова не искам да давам коментар, който няма да е точен за състоянието им като отбор. Все пак доста нови играчи имат,а могат да бъдат напуснати и от основни футболисти. Локо СФ- до другият кръг,според мен.
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
WARrior
Контакти:

Мнениеот WARrior » 15 юли 2011 11:23

Avanti_Ragazzi написа:Литекс взима КЕШ на финала бие Бате Борисов с 5-1 :lol: :lol: :lol: :lol: ,Левски взима ЛЕ и бие Литекс за Суперкупата на Европа догодина!!!!ЦСКА играе финал с Левски и повежда с 2-0,но Левски бие по традиция с 3-2 с 3 гола на Хмарян!!!!Локо Сф стига финал на ЛЕ,като бие с по 3-0 Левски в двата полуфинала!!!Но Боби и Тара,им го взимат лиценза защото Гигов не е платил 240лв за ток на ЧЕС.И на Надежда им е спрян тока в единствебата стая дето е имало и Левски играе служебно на финала!!!!Така България става супер,мега,хипер сила на футбола в Европа!!!!

хахаха това кърти :lol: :lol: :lol: :)
СТЕНЛИ,НИЕ СМЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 15 юли 2011 11:32

на този етап само за Литекс и Локо можем да говорим, защото Левски и ЦСКА не сме ги видели в реална обстановка, а и не сме им видели противниците в плейоф-ите. Литекс имат няколко много трудни отбора за следващия кръг и това ме кара да съм песимист ако се падне един от тях, по-нататък става още по трудно. Не съм убеден, че имат толкова силен отбор, зада се преборят с отбори като Висла, Копенхаген и други подобни. Но им стискам палци!
Локо също ме съмняват, че ще направят пробив, след вчерашния мач (да не биеш такъв отбор си е срам), но и на тях им стискам палци! Дано направят редица подвизи и се доберат до заветните групи на ЛЕ!

Реално очаквам три БГ отбора да влязат в групите на ЛЕ- Литекс, Левски и ЦСКА, а след това дано поне ЦСКА излязат!

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 15 юли 2011 11:32

то ловеч и локо още реваншите не са си взели.по поуекичко мауко де.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
MAREK_DUPNICA
Контакти:

Мнениеот MAREK_DUPNICA » 15 юли 2011 11:37

Локомотив (Сф) - Надявам се да достигнат до 4ти кръг ама мен лично ме съмнява , след като вчера играха мн зле
Левски - Мисля че ще успеят да влязат в групите на ЛЕ . Все пак са поставени ...
ЦСКА - Ще е много трудно да влязат , защото 4ти кръг има много силни отбори , но все пак имаме шансове
Литекс - 4ти кръг на ШЛ и влизане в групите на ЛЕ
МАРЕК ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА

Марек - Ференцварош 3:0
Марек - Байерн Мюнхен 2:0
Марек - Абърдийн 3:2
Марек - Копенхаген 2:0
Марек - Залцбург 4:2
Марек - Видеотон 3:2
Марек - Волфсбург 1:1

Марек - Генк 1:1

Върни се в “Футбол - България”