Как ще се представят Българските отбори в Европа?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Как ще се представят Българските отбори в европа?

Мнениеот zlatan » 15 юли 2011 07:47

всичко зависи от жребия,според мен едно е какво ни се иска на нас друго е действителността.
Един жребий на Левски с Легия В и може да сме до трети кръг не заради друго а просто че първите мачове са трудни.ЦСКА ако бъдат непоставени в 4-кръг което засега е така и за тях няма да е лесно.Гледам сега Литекс и техните противници-трудно много трудно.
За мен е важен жребия и дано Баждека и чичо Митко си свършат работата.Другото са само наши желания-осминафинали,четвъртфинали-СЪБУДЕТЕ СЕ.Едно влизане в групите ще бъде огромен успех.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 юли 2011 08:36

Левски ще влезе в групите ,а Локо Сф ще се издъни на реванша

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 15 юли 2011 08:36

zlatan написа:всичко зависи от жребия,според мен едно е какво ни се иска на нас друго е действителността.
Един жребий на Левски с Легия В и може да сме до трети кръг не заради друго а просто че първите мачове са трудни.ЦСКА ако бъдат непоставени в 4-кръг което засега е така и за тях няма да е лесно.Гледам сега Литекс и техните противници-трудно много трудно.
За мен е важен жребия и дано Баждека и чичо Митко си свършат работата.Другото са само наши желания-осминафинали,четвъртфинали-СЪБУДЕТЕ СЕ.Едно влизане в групите ще бъде огромен успех.

Не бих го нарекъл огромен успех, вече две години го постигаме и се задоволяваме. Трябва да подобряваме постиженията си, ако искаме да се развиваме. Хубаво, засега изглежда невъзможно да преодолеем групите, в такъв случай нека вкараме 3 отбора там. :)
Само Левски!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 15 юли 2011 09:01

В следващия кръг всички БГ отбори ще отпаднат
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
sportnet
Контакти:

Мнениеот sportnet » 15 юли 2011 09:06

Литекс-ШЛ (групова фаза 3то място и от там където стигнат) Левски ЛЕ - минаване на Груповата фаза ЦСКА - 2или3 в групите на ЛЕ Локо София-докадето стигнат ще е успех за тях
"When Manchester United are at their best I am close to orgasm." — Gianluca Vialli

Glory Glory Man United

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 15 юли 2011 09:39

Казвам честно какво мисля :
Локо Сф отпада от следващия противник след македонците .
Литекс никакви шансове за ШЛ , имат някакви шансове да попаднат в групите на ЛЕ но зависи на кое ниво ще отпаднат в квалификациите за ШЛ.
ЦСКА , всичко зависи от жребия ако изтеглиме тежък противник не че нямаме шансове но поне не сме фаворити , иначе едно участие в групите на ЛЕ пак е достижимо .
Левски - не знам какво да очаквам от тях изглежда че като поставени би трябвало да стигнат безгрижно поне до групите на ЛЕ .

И нещо интересно свързано с корупционния скандал в Турция , Бешикташ връщат купата на Турция , Трабзонспор и Фенербахче са забъркани в скандала и не се знае дали тези 3 отбора ще бъдат допуснати до участие в турнирите , мисля че днес е крайния срок да се разбере това .

Потребителски аватар
Simo Smurfa
Контакти:

Мнениеот Simo Smurfa » 15 юли 2011 10:12

В сряда стана ясно,че турските отбори въпреки проблемите и дори арестуваните президенти ще играят в европейските турнири.Иначе по темата Литекс-групи на Лига Европа.Левски-групи на Лига Европа ЦСКА-плейоф за Лига Европа-дано покажат игра като срещу Динамо Москва ако им се падне подобен богат отбор-така че вярвам че ще го спечелят .Локо София-отпадат в следващият кръг(да изчакаме първо да минат този)
На Светът има два цвята-Черно и Бяло.Всичко друго е излишна суета!!!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 15 юли 2011 10:15

sportnet написа:Литекс-ШЛ (групова фаза 3то място и от там където стигнат) Левски ЛЕ - минаване на Груповата фаза ЦСКА - 2или3 в групите на ЛЕ Локо София-докадето стигнат ще е успех за тях

Това мислиш ли го наистина?
Според мен също много зависи от жребия, ако имаме 3 отбора в групите на ЛЕ ще е чудесно.
Имайте на предвид, че още не сме видели как изглеждат отборите ни.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 юли 2011 10:18

Няма ли някой да забележи, че постоянно се пускат едни и същи теми
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Футбол - България”