Всекидневна за отбора на моряците

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Re: Новини свързани с Черно Море

Мнениеот зеленобелия » 10 юли 2011 14:17

surikat написа:
ogrizko написа:да, пич.... вчера имаше хора там... причината е, че имаше контрола срещу доростол силистра... от днеска вече никакво раздвижване няма да има докато не почне първенството :lol: :lol:
то дори и да се решили да правят нещо - вече е късно :P

Там проблемът е,че стадиона не е на отбора все още.Няма кой да налива пари за нещо чуждо.Нещата се случват.Не е с темповете които искаме,но се случват.

Ами за Юрито имат документ за собственост от 2007 година.Вече 4 години и там няма никакво раздвижване.Всичко за новите стадиони е една голяма измама.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 10 юли 2011 14:43

Колко му е - малко бетон за основите и всичко останало метални конструкции, за по-малко от месец направиха това:

Изображение
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 10 юли 2011 15:11

поливат тревата - това се прави :-)
страничен ефект - прораснали са бурени измежду седалките, които пък под козирката са повечето счупени.
аз съм готов да гледам мачове и не бетон, но не знам какви са критериите за лицензиране на стадиони за А група, ама едва ли са такива, че Тича да полуичи какъвто и да е лиценз. вече не знам кое по-добре - лицензионните органи да режат до кокал или да правят безкрайни компромиси ...
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 10 юли 2011 15:41

Много занемарена история, не бях виждал от поне 10 години трибуна на Тича обрасла с трева, теренът през лятото е добре, но като дойде есента - застудяване, дъждове, пак ще се излагаме пред цяла България с вече прословутия ни терен, ако изобщо ни дадат лиценз на стадиона за новото първенство, преди всяко лято се правеше някакъв козметичен ремонт на ''Тича'', а сега абсолютно нищо....

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 15 юли 2011 02:03

Стефан Генов видял проблеми в защитата, но е сигурен, че ще ги отстранят

Старши треньорът на “Черно море" Стефан Генов заяви пред клубния стайт , че въпреки добрата игра в проверката срещу “Локомотив" (Пд) и победата с 3:2 той е забелязал някои слабости във фаза защита. За тяхното отстраняване ще се работи в следващите контроли, увери специалистът. Утре от 18 ч. варненци излизат срещу домакина на четиристранния турнир “Банско" в шестия си спаринг от лятната подготовка.
Бразилският футболист Самуел Камазола набляга на фитнес в Банско и се очаква да започне нормална подготовка след няколко дни. В лазарета остава и привлеченият през лятото бивш капитан на “Добруджа" Симеон Симеонов, който е с изключително болезнен мазол.
“При нас селекцията приключи. Чакаме атакуващ бразилец, който ще го приемем само ако дойде като свободен агент. В Банско разполагам с 26 футболисти, от които трима са вратари. До този момент съм доволен от подготовката", заяви старши треньорът на Стефан Генов.

Все се надявах да вземем ляв бек, ама явно Янев и Попов ще са конкуренция там, един Венков беше свободен ама нашите са го изтървали, дано се стабилизира защитата за първенството, че нямам много доверие на Янев.
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 15 юли 2011 14:50

Попов е по-полезен като халф, не знам дали изобщо е играл на тоя пост - ляв бек...Генов след като вижда проблемите е длъжен да настоява за още едно попълнение на пост ляв бек, а не да твърди как селекцията приключила, освен ако ръководството не го е заявило...Трансферният прозорец затваря в края на Август, всички отбори търсят качествени попълнения до последния момент, с които да се подсилят...Виждате какво става по големите първенство, в последните часове на трансферния прозорец ври и кипи, пращат хелекоптери, с които да вземат играча, подписват с него 10-15 минути преди да изтече срока :mrgreen: а при нас селекцията приключва месец и половина по-рано :mrgreen:

orlando
Контакти:

Мнениеот orlando » 15 юли 2011 14:59

Дали ще има линк за мача ни с Банско.

Потребителски аватар
AndreyBG
Контакти:

Мнениеот AndreyBG » 24 юли 2011 20:03

Миро Манолов: Искам медал през новия сезон

В сряда на обяд, под жаркото слънце на градския стадион в Симитли, кошмарът за един талантлив български футболист приключи. В контрола та срещу Септември нападателят на Черно море Мирослав Манолов вкара първия си гол, след като успя да се пребори с тежката контузия, оставила го извън терените за близо 2 години. Жаден за футбол, 26-годишният футболист гледа с оптимизъм към предстоящия сезон. Миро се съгласи да говори пред "Тема Спорт" за отминалите тежки 17 месеца, за надеждите си занапред и за очакванията си за идната кампания в А група.

Миро, казват, че вкарването на голове е като карането на колело. Веднъж научиш ли се, никога не го забравяш.

- (Смее се.) Какво да ти кажа, не знам дали наистина е така. Аз лично не съм забравил как се вкарват голове. Дано с времето да убедя всички в думите ми.

Сигурно този гол срещу Септември Симитли означава много за теб, макар да е срещу подобен съперник, и то в контрола?

- Наистина е така. Това е един от головете, донесли ми най-много удовлетворение 8 кариерата досега. След толкова много време извън терена самото ми появяване в игра беше нещо невероятно за мен. А след попадението изпитах чувство, което ми е трудно да ти опиша. Бяха преплетени и удоволствие, и радост, и успокоение, и вълнение.

Чисто функционално до каква степен си готов за игра и колко време ти е нужно, за да влезеш в оптимална форма?

- Не мога да кажа в проценти доколко съм готов. Важното е, че се чувствам добре. Има още какво да се желае от спортната ми форма това е нормално. Лека-полека обаче с много тренировки всичко ще си дойде на мястото. В съвместната ми работа с треньорите гледаме да не избързваме. Всеки ден преценяваме как се чувствам и решаваме на момента какво да правим, физически не съм напълно готов, но тренирам усърдно, за да наваксам. С всеки изминал ден се чувствам все по-добре, но няма как след толкова много време извън терена да вляза във форма само за една седмица. Честно казано, не мога да прогнозирам дали ще бъда в оптимално състояние за първия, третия или петия кръг.

При подобни тежки травми съществува една психическа бариера след завръщането на терена. Ти лично чувстваш ли някакво притеснение?

- Нормално е да имам едно наум, но не ме е страх да изляза и да играя. Гледам да не рискувам докрай, когато има опасна ситуация на терена, но нямам психически притеснения, опитвам да се абстрахирам от случилото се. Всичко си е както трябва, с времето се отпускам. За периода, в който се подготвям с отбора и играя мачове, мисля, че съм в добро състояние.

За тези близо 2 години извън терена минавало ли ти е през главата, че това може да е краят на твоята кариера?

- Това нещо го измислиха твои недобросъвестни колеги, които пробваха да ме отпишат за футбола. В България всеки може и има правото свободно да си коментира каквото поиска, но е жалко, тъй като все пак трябва да има някакви граници. А иначе в нито един момент не съм си помислял, че това е краят. Дори напротив, всеки ден си повтарях, че всичко ще бъде наред и рано или късно това ще отмине. Наистина периодът бе много голям и изискваше сериозно търпение, но мисля, че с воля и характер успях да го преодолея. Да, беше ми ужасно тежко. Само аз си знам какво съм преживял, но пак повтарям, че в нито един момент не съм си помислял, че с кариерата ми е свършено.

Какво ти даде сили да не вдигнеш ръце и да не кажеш "майната му на всичко"?

- Аз съм такъв характер, че няма как да се предам лесно. Просто нямаше как да зачеркна всичко градено през годините. А и може да звучи изтъркано, но аз обожавам футбола. Любовта към играта ми бе движеща сила през този период. Освен това в нито един момент не останах сам. Шефовете, треньорското ръководство, съотборниците и феновете бяха винаги до мен. Не спряха да ме подкрепят и окуражават, внасяйки положителни емоции в мен. Това в не малка степен ми помогна да преодолея травмата.

Сега вече си на терена, а с това се завръщат целите и амбициите. Твоите какви са?

- Искам да съм жив и здрав, а амбициите ми във футбола не са се променили, макар да загубих толкова много време. Желанието ми е с всеки изминал мач да израствам, да се развивам. Нормално е като всеки футболист да искам да постигам успехи. Просто се моля оттук насетне да се опазя от травми. Човек като е здрав, с малко повече късмет всичко се постига.

Промени ли те по някакъв начин тази контузия?

- Честно казано, да. Като ти се случи нещо подобно, променяш мисленето си. Започваш да се замисляш върху неща, които преди това си отминавал с лека ръка. В живота има ценности, които приемаме за даденост и не им обръщаме внимание, преди да ги загубим. Преди тази травма за мен всичко бе твърде безгрижно, но в един момент се сблъсках с реалния живот, където съществуват и проблеми. Сега вече гледам от всяка ситуация да извлека максимума, не подхождам лекомислено към живота. Определено тази контузия ме направи по-улегнал.

От това лято имаш нов конкурент в атака в лицето на Хермес Паломино. Какво ти е мнението за него?

- Момчето е добър футболист, за което мога само да се радвам, тъй като с привличането на качествени играчи отборът става по-силен. А относно конкуренцията между нас двамата то няма по-хубаво нещо от това да се бориш за мястото си в състава. За мен Паломино е един от най-качествените чужденци в България и със сигурност ще помогне на Черно море. Важното е отборът да върви напред. Колкото повече играчи като Хермес в състава, толкова по-добре.

След като излезе от състава. Черно море две години поред пропусна да се класира за евротурнирите. Завръщане в Лига Европа ли е целта, която ще преследвате?

- Никой от ръководството не е влязъл в съблекалнята да каже, че задължително трябва да се класираме на еди кое си място. Но аз съм от пет години в отбора и винаги се стремим да бъдем възможно по-напред в шампионата. Ние, футболистите, сами си поставяме цели пред себе си, искайки да вървим нагоре. За този период играхме три пъти в евротурнирите, стигнахме финал за купата. А като постигнеш нещо, на следващата година искаш да го задминеш. Аз лично станах трети в България и сега вече желая нещо повече, но и на нов медал ще съм доволен (смее се).

Но се очертава да бъде по-трудно, предвид това, че на сцената се задава още един конкурент в лицето на Лудогорец.

- Не, аз не гледам така на нещата. Хубаво е, че се появяват отбори като Лудогорец, които привличат качествени играчи, тъй като това повишава нивото на първенството като цяло, а и изобщо на футбола. Хубаво е и че започва да се обръща внимание на стадионите. Дано с всяка изминала година все повече отбори у нас да имат възможност да правят силна селекция, тъй като така ще вървим напред.

Ще успее ли Черно море да запази набраната инерция от втория дял на миналия сезон?

- Наистина изнесохме отлична пролет, като сега идеята е да затвърдим това представяне и да доразвием качеството на футбола, който играем. Нужно е да покажем постоянство, а защо не и по-добри игри. Именно затова сега се подготвяме изключително усърдно.

ГОЛЯМ! Успех Миро!
Ние сме зелената агитка!!!! Черно море завинаги!!!!

BLUE CHAMPIONS написа: В играта оставаме аз, Моряка и Борото. Предвид класите на отборите, най-вероятно аз ще продължа :oops: :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 01 авг 2011 10:34

Клубните карти са пуснати на 50 лв който иска да отива да зима! АЙДЕ МОРЯЦИ!

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 01 авг 2011 11:38

за ложата по колко са тази година клубните карти
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Върни се в “Черно море”