RUSE написа:Аз вече пуснах Дарик, няма смисъл да се мъчим с тези долнопробни стриймове...
Тея хора със сини очила никога не ги слушам, предпочитам да не гледам мач, отколкото да слушам тези подобия на коментатори.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
RUSE написа:Аз вече пуснах Дарик, няма смисъл да се мъчим с тези долнопробни стриймове...
CSKAEOTBORA написа:RUSE написа:Аз вече пуснах Дарик, няма смисъл да се мъчим с тези долнопробни стриймове...
Тея хора със сини очила никога не ги слушам, предпочитам да не гледам мач, отколкото да слушам тези подобия на коментатори.
veseo написа:MoNteSo написа:MoNteSo написа:Момчета, не знам дали ви е известно, но тези линкове са изградени по системата p2p, или казано по-просто, работят на принципа на торент файловете. Колкото повече хора гледат, толкова повече хора споделят! Не случайно и най-известният такъв сайт се казва myp2p...
Обединете се около линка от официалният им сайт. При мен върви, но накъсва на моменти.
http://www.kanal5.com.mk/default.aspx?mId=127
Давате горе в ляво "Следете не во живо" и ви зарежда Windows Media Player-а.
Стриймове, минаващи през WMP НЕ са p2p, не заблуждавай хоратаТова е обикновен стрийм, който разчита на сървър и когато сървърът се претовари - бараме меча. P2P стриймовете са друга хава, но този не е такъв.
RUSE написа:
Welcome to nginx!
само това излиза поне при мен....
Neftochimic1892 написа:storm написа:storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?
Швейцария
NiKsAnA_ss написа:Deluxx написа:ее засада. :@
Откъде гледатее?
CSKAEOTBORA написа:RUSE написа:Аз вече пуснах Дарик, няма смисъл да се мъчим с тези долнопробни стриймове...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта