Кои има повече Фенове В София Левски Или Цска !

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Кои има повече Фенове В София Левски Или Цска !

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 14 юли 2011 21:20

ozzmozisa написа:не знам поради какво човек мойе да бъде от левски.къде по света не се посрамиха,може ли нормален човек да се радва че отбора му е играл/гледал/ в ш.л.с регистрирани 6 загуби и рекордно слаба голова разлика.радвали се били на химна.екскурзианти.за моето поколение расло в епохата на сабат,джудас,акцепт,мерцифулфейт,моторхед ит.н съм убеден,че цесекарите сме повече тъй като бехме свидетели на едни от най силните формации на цска които унизиха не малко еврограндове и детронираха два актуални еврошампиона -нотингам форест и великия ливърпул.

като те гледам с тая снимка и 12 не ти давам да имаш!!!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 14 юли 2011 21:22

Avanti_Ragazzi написа:
S.T.A.L.K.E.R написа:
Avanti_Ragazzi написа:Това е тотално безсмислена тема,всеки знае отговора няма кво друго да се каже!!!

Варна

Търново

Търново, дето измислят песента "да нахлуем в сектор 'Б" за да няма повече сви.. :mrgreen:

Търново е много син град,стига си писал глупости!!!Даже там може да има повече левскари и от феновете на Етър дори!!!Не случайно има две фракции от там OCB и Сини Боляри!!!

Използването на герба или части от него, без съгласието на авторите, в противоречие с изначалният замисъл, се преследва от закона ;)

Търново трябва да е "виолетов" град, а и темата е за феновете в София!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 14 юли 2011 21:25

кво на герба петолъчка да му сложа!!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 14 юли 2011 21:28

Avanti_Ragazzi написа:кво на герба петолъчка да му сложа!!!!

Защо не, щом столицата на свободата - Вашингтон е герб с червени петолъчки, ти да не си по-истински от тях?

На линия
tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 14 юли 2011 21:29

Ами нещата са доста лесни с този въпрос - в София феновете на Левски са повече, като в Източната част (малдост, Дружба и т.н.), червените са повече, в Западната е горе-долу паритет (тук не включвам само Люлин, а и останалите квартали около него - в Надежда приемрно чорбетата са повече), в Центъра (изключая бившите блокове на ноенклатурата на определени места) сините сме със смазващо предимство, около Герена е ясно, а в новите квартали на юг, предполагам че червените са повече - все пак доста нови софиянци се заселиха там.

В страната са подобни на София, с ясно разграничаване по градове: навсякъде където е имало силни военни гарнизони или завоси от военнат промишленост, червените са със смазващо превъзходство - Казанлък (заради Арсенал), Сливен (трета българска армия беше там), пиринска Македония - Благоевград, Петрич, Сандански, Банско, разлог, Гоце Делчев и т.н. (във всеки град имаше силни военни поделения) и т.н. Дори и в Карлово, дето е родното място на Апостола и дори местният им отбор се казва Левски, феновете на ЦСКА са мнозинство (зарди ВМЗ-то). Факт е също така, че в повечето смесени райони Левски е със сериозно предимство пред ЦСКА (няма защо да го премълчаваме и това) - просто българите там се асоциират с Левски, заради борбата му с турците, които ги заобикалят, а сред турците Левски (футболният отбор) е символът на борбата срещу комунистическата власт.

Та така. В заключение феновете на Левски са повече и то в пъти - това е много лесно видно от евромачовете през последните години: Левски почти винаги събира двойно повече публика от ЦСКА (дори на най-посетените си мачове цска не може да напълни дори на 2/3 Васил Левски), но пък за сметка на това чорбарчетата са много, ама много по-организрани и имат около 3 пъти повече фенклубове - това се дължи на гусин Дудучето. Колкото и да ми е противен като нискочел индивид (наш Гонзо също е нискочел, да отчетем и този факт, но това не му пречи да е една от големите ни легенди), Дучето е страхотен организатор и нашите Гугутки, Гълъбички и Сребринки не могат да му стъпят и на малкия пръст. Факт е също така, че чорбата правят и по-добри хореографии, както и се отличават като по-надъхани патриоти (няма да забравя хореографията им "На нож", с която излязоха на мач с някой от турците, че не помня точно с кой. Е, това не им попречи да подкрепят Бешикташ и Галата на Герена (това съм го видял с очите си, защото тогава гледах и двата мача от Г сектор), като и едно тимче с надпис Лузърпул точно на трети март, като дори имаха наглостта да пеят българския химн, но това е друга тема.

Лека и доходна и успех на Локо срещу "наследниците на Сашко Великиот"
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
Andrey
Контакти:

Мнениеот Andrey » 14 юли 2011 21:31

Avanti_Ragazzi написа:Не са малко привържениците на Левски, които са комунисти по убеждение. Не мисля, че това трябва да се счита като недостатък. Комунизмът има много повече положителни черти от демокрацията.

я се гръмни!!!Комунизма е бич божии за човечеството!!![/quote]
Абе защо си мислите че комунизма е това което се е случвало преди 10 ноември.Комунизма е нещо много добро като замисъл, но не може да се прескочи директно от феодализъм към него.И това е основната грешка.Трябва да се мине през капитализма за да се постигне равенството което е в основите на комунизма.

Потребителски аватар
ozzmozisa
Контакти:

Мнениеот ozzmozisa » 14 юли 2011 21:33

де да бях чедо.на 12 се кефех на син афтър син=джудас и невър сей диай=сабат.те тогава бихме нотингам.
Последна промяна от ozzmozisa на 14 юли 2011 21:35, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 14 юли 2011 21:35

Empty написа:В Пловдив, където уча повечето ми познати са от ЦСКА, също така и в родния ми град(не че държа приятелите ми да са от любимия ми отбор).Аз също съм на мнение, че в София- левскарите са повече, но като цяло в България нещата са изравнени с малък превес към ЦСКА ;) Колкото фейсбук страниците показват кой отбор колко фена има,толкоз и тук ще се разберете(Същото важи и за проучването на Ринг, в което ЦСКА победиха).

Ами и тук не си прав.Този леееек превес как го изчисли с кое копче? :roll: :)
В малките градове феновете на Левски са доста доста доста повече.Сега интересно е младото поколение към кой отбор се ориентира.Набор 92 съм и тази година завърших.В класа ми имаше 20 левскари и 2 цесекарчета.Като броиха населението на България трябваше във въпросите да има следният:От кой футболен отбор сте и да няма вече предположения.
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
жълт ламтурник

Мнениеот жълт ламтурник » 14 юли 2011 21:36

Никаква!
Просто нямаш право да ползваш националният герб за прослава на един второразреден отбор.Дори и да е първоразреден, пак нямаш право да ползваш националният герб, без разрешение от братя Чапкънови.
Твърде е елементарно, та може да бъде разбрано и от левскар!

Националният герб е символ на държавността и затова се използва в държавните учреждения и (евентуално) в екипите на отборите, представящи България, като държава.
ПФК "Левски" не е бил, не е, и никога няма да бъде официален представител на България, за да има право да ползва елементи от държавният герб.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 14 юли 2011 21:40

жълт ламтурник написа:

Никаква!
Просто нямаш право да ползваш националният герб за прослава на един второразреден отбор.Дори и да е първоразреден, пак нямаш право да ползваш националният герб, без разрешение от братя Чапкънови.
Твърде е елементарно, та може да бъде разбрано и от левскар!

Националният герб е символ на държавността и затова се използва в държавните учреждения и (евентуално) в екипите на отборите, представящи България, като държава.
ПФК "Левски" не е бил, не е, и никога няма да бъде официален представител на България, за да има право да ползва елементи от държавният герб.

абе,щом искам ще слагам емблемата на Левски където си искам,това си е мой проблем!!!

Върни се в “Футбол - България”