Мнениеот daniel875 » 14 юли 2011 21:03
dim1977 написа:Thsmith написа:crap написа:Е, иска ли питане? Въпроса е, колко са "истинските" фенове, тези, които ходят на стадиона

По този начин зададен, въпроса е повече от ясен-феновете на ЦСКА са повече!
Иначе Левски са безпорен лидер по фенове и по псевдо фенове.
Интересно

би ли ми казал кои сезон сте били със по-голяма средна посещаемост от Левски

?
Един сезон ми посочи само

В София Левски има много повече фенове... по селата и много малките градове - предимството е за Цска
A бе пич, как да ти покажа, като статистика се води от последните няколко сезона само. Да не говорим колко субективна е тя. Репортера поглежда стадиона със зоркото око на ястреба, после включва процесора Пентиум 77, разбирай човешкия процесор и после туптящото му сърце му казва според това дали предава мач на любимия отбор или съперник да каже колко присъстват на стадиона. Виж и по вестниците - мачовете на ЦСКА са отразявани по скалата минимум в сините вестници и по скалата максимум в червените. Та хайде нека не се дърлим и за тази статистика, понеже тя няма да е една!!!
София е син град, хората възприемат ЦСКА като комунистически отбор, макар комунизма да си отиде преди 20 години. Но българина му дай да плюе, те дори не помислят че синята демокрация разруши и опустоши държавата много повече, отколкото по време на комунизма. Ти спомняш ли си колко шампиони давахме в спорта по него време? Сега само се руши, само при Бойко се почна нещо по-сериозно, помага се на спорта и резултата ще проличи след 5-6 години.
Не са малко привържениците на Левски, които са комунисти по убеждение. Не мисля, че това трябва да се счита като недостатък. Комунизмът има много повече положителни черти от демокрацията. А и това нашето демокрация ли е, или анархия по - скоро.
Всеки журналист пише каквото му падне. Дали изобщо има хабер какво пише или говори, важното е да се изявява. Безмислено е да се спори на тази тема.
Последна промяна от
daniel875 на 14 юли 2011 21:05, променено общо 1 път.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!