Трябва ли Сьорд Арс да напусне Левски?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Арш-новият Гошо Христов!!

Мнениеот фифи перото » 14 юли 2011 19:36

При тези температури,някои не могат да мислят,други недовиждат,трети стават цесекари... :lol:
Автора на темата от кои е?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 14 юли 2011 19:40

Арс още един мач не съм му гледал на живо, така че не мога да дам оценка за качествата му. Това какво играе в контролите, е едно на ръка, в официалните - съвсем друго.
Важното е да вземем втори нападател, че ще имаме много проблеми.
Но ръководството си знае работата.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 14 юли 2011 21:53

някой мод да изтрие тая тема ве , писна ми вече !
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

FC_Barcelona
Контакти:

Мнениеот FC_Barcelona » 15 юли 2011 00:27

За националността си прав - холандец е този, който е най-голямото разочарование. Той се казва Сержиньо Грийн и от доста време е най-слабият ни халф. Тоя е по-зле дори от Дарко Тасевски. Така че не знам кой какво гледа, но журналистите и "разбирачите" една дума не са обелили за това футболно недоразумение... Ама какво да се прави

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 15 юли 2011 00:40

FC_Barcelona написа:За националността си прав - холандец е този, който е най-голямото разочарование. Той се казва Сержиньо Грийн и от доста време е най-слабият ни халф. Тоя е по-зле дори от Дарко Тасевски. Така че не знам кой какво гледа, но журналистите и "разбирачите" една дума не са обелили за това футболно недоразумение... Ама какво да се прави

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: OOOOKKKKKK

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 15 юли 2011 00:50

FC_Barcelona написа:За националността си прав - холандец е този, който е най-голямото разочарование. Той се казва Сержиньо Грийн и от доста време е най-слабият ни халф. Тоя е по-зле дори от Дарко Тасевски. Така че не знам кой какво гледа, но журналистите и "разбирачите" една дума не са обелили за това футболно недоразумение... Ама какво да се прави

да ти разбираш от футбол :!:
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 15 юли 2011 12:17

Вярно отдавна трябва да е заключена подобна аборигентско-мислеща тема. Ама milen.hristov лапа мухи.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 15 юли 2011 13:40

Добре сега. Автора бил тъп, прост и не знам си какво. И защо така? Защото си е позволил да пусне тема и да си каже мнението. Ами нали за това е форум, да се пускат теми, да се водят спорове. Който не е съгласен, нека опонира с аргументи, без обиди. Някои пък искат да се заключи темата. Защо? Хайде тогава да заключваме всяка тема която се пусне. Тогава трябва да спрем форума.
А сега по същество. Категорично не съм съгласен с това, в подкрепа на негативното мнение към Арш да бъде използван за пример Георги Христов. Защото не съм съгласен, че Георги Христов заслужава негативна оценка. Истината е, че той не беше оценен правилно в Левски. Щом дойде започнаха да сменят треньорите като носни кърпички и Христов който като всеки нов беше в период на адаптация стана жертва на това. Ще припомня това, че Христов изработи дузпата срещу БАТЕ и,ако не беше безотговорното отношение на Гонзо при изпълнението, може би щяхме онзи сезон да играем в пак в ШЛ. Ще спомена и това, че при последния шампионски сезон на отбора именно Христов вкара важния гол за победата при закучилия се мач срещу Вихрен, а после и първият гол във вечното дерби, наклонил везните в наша полза.Без тези голове,може би щяхме да гледаме титлата през крив макарон.След като стана излишен в Левски, мотивацията на Христов падна значително. Нито Славия, нито полският отбор в който игра бяха от ранга на Левски. Освен това постовете на Христов и на Арш са различни. Христов е по скоро крило, а холандеца е типичен таран. За последния още е рано да се говори. Но ще бъде грешка да го сравняват с Дембеле, Гонзо и не знам си кой, играли преди това на поста. Гонзо си е Гонзо, Гарата си е Гарата, а Арш тепърва ще го видим кой е. Разбира се всеки има право и да го критикува и да го хвали, ако реши, но съветвам всички тук да поизчакаме малко.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 15 юли 2011 14:01

СВОБОДЕН написа:Добре сега. Автора бил тъп, прост и не знам си какво. И защо така? Защото си е позволил да пусне тема и да си каже мнението. Ами нали за това е форум, да се пускат теми, да се водят спорове. Който не е съгласен, нека опонира с аргументи, без обиди. Някои пък искат да се заключи темата. Защо? Хайде тогава да заключваме всяка тема която се пусне. Тогава трябва да спрем форума.

Съгласен. Но ти не си ли съгласен с това, че трябва да има малко форумна хигиена. Дай сега, като е свободна зона, да взема да пиша и с каква тоалетна хартия съм се избърсал. Не върви някак си, нали?
Нападаме автора най-вече заради това, че е тръгнал да прави много рано тези оценки за футболист, за който не знае с какъв цвят е косата му, че чак и да сравнява с други играчи! Ами няма как да има други мнения срещу автора на темата.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 15 юли 2011 15:11

Пичове, скоро футбалер като Гаррата няма да има в "А" група! Чор.бетата си мислят, че Платини и темподобни са сравними, но...

Арс все още не може да се оценява, нека мине малко време... В последния ни мач най-чистото положение профука (Без)Дарко, дето уж е "дал много на Левски"... така че...

Върни се в “Архив”