АНОНИМЕН БИЗНЕСМЕН СПАСЯВА БОТЕВ ОТ СЛУЖЕБНА ЗАГУБА
Митко Лишев, Пловдив Пловдивски бизнесмен ще погаси задълженията на Димитър Христолов към ОД Полиция – Пловдив и по този начин ще спаси Ботев от служебна загуба в мача с Вихрен, съобщават от Общината. Човекът, който е пожелал анонимност, ще плати 10 500 лева на органите на реда, след като лично кметът на града Славчо Атанасов го е помолил за това.
От полицията заплашиха, че спират с компромисите към Христолов и ако не си получат парите няма да пратят охрана за възловия за „канарчетата” мач.
„Ботев” е институция в Пловдив и е недопустимо по такъв начин да изпадне, коментира намесата си кметът Атанасов. Недопустимо е също президентът на отбора Христолов толкова елементарно и безотговорно да поставя на карта съдбата на най-стария футболен клуб в България. Благодаря на хората, които помогнаха да се реши тази ситуация, защото сега бъдещето на отбора е изцяло в ръцете на футболистите му”, коментира Славчо Атанасов.
Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- yellow1912
- Контакти:
Re: веско вълчев пак безсрамно лъже
вкрайна сметка кой е автора Веско Вълчев или Митко Лишев?според мен е Митко
еее,добре.позамазаха малко лайната
-
- Контакти:
1. Историята с парите за полицията е твърде дълга и нямам намерение да я обсъждам.
2. Мислиш ли, че не съм наясно с опитите за пробив на футболисти. Това, че са готови да говорят само ти го знаеш. Посочи ми един от играчите, който е готов да говори официално за това и до 10 минути ще го има качено в сайта.
Не е толкова лесно да се отправят директни обвинения от мое име към Вихрен или към когото и да било. Не си мисли, че не работим по този въпрос, но това не е новина за контузия на някой футболист. Става дума за деяние, което има криминален характер. Така, че спокойно. Всички казват напиши го, но не ни цитирай... Знам и футболистите, и сумите... Ако познаваш някой, който иска да говори кажи.
2. Мислиш ли, че не съм наясно с опитите за пробив на футболисти. Това, че са готови да говорят само ти го знаеш. Посочи ми един от играчите, който е готов да говори официално за това и до 10 минути ще го има качено в сайта.
Не е толкова лесно да се отправят директни обвинения от мое име към Вихрен или към когото и да било. Не си мисли, че не работим по този въпрос, но това не е новина за контузия на някой футболист. Става дума за деяние, което има криминален характер. Така, че спокойно. Всички казват напиши го, но не ни цитирай... Знам и футболистите, и сумите... Ако познаваш някой, който иска да говори кажи.
ok,ясно.айде трийте темата.
Пробвай с васко 

ultras_ написа:Пробвай с васко
хммм

-
- Контакти:
ultras_ написа:Пробвай с васко
А мислиш ли, че точно Васко биха потърсили?
- Тракиец 1912
- Контакти:
vesko_valchev написа:ultras_ написа:Пробвай с васко
А мислиш ли, че точно Васко биха потърсили?
В официалния фен сайт пише. На Павел Станев му е бил предложен паричен подкуп. Също така и неизвестен футболист от защитата ни, който според мен най-вероятно ще е Орловски, който е бивш играч на Локото и се предполага, че са добри познайници с Узунов. Тук не става въпрос за единичен случай с криминален характер. Тук става дума за начин на съществуване в българския елит.
Да не се окаже че контузията на Апата не е случайна... Вълчев е прав, с Васко няма да пробват никога, той е ботевист в сърцето си! Но ето, ако хванат вратаря, работата заспива!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!