LFC1892 написа:Все пак да не забравяме на кой клуб сме фенове.
Абе прав си, но ни трябват попълнения в защитата !
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
LFC1892 написа:Все пак да не забравяме на кой клуб сме фенове.
LFC1892 написа:П.С. Не ми отговори на въпроса, ти като фен на Боро и Валенсия, кой предпочиташ между двамата? Чисто фенски. Знам, че не е важно нашето мнение и сме персони нон-грата. Това по повод да не се заяде пак станалият накриво колега.

Liverpool forever_95 написа:Mighty Reds написа:Gil-galad написа:Спекулации, че сме отправили оферта за Игуаин...![]()
![]()
Започва да става все по-интересно
![]()
![]()
Хммммм, взети 2 халфа, крило, сега оферта и за нападател - значи в защита има нещо договорено, което ще избухне в някой скорошен момент. Дали няма да е съгражданина
?!?
Може и така да е

MaCuMo написа:MaCuMo написа:За мненията - всеки си има право на мнение. За парите обаче не си прав, ако Кени иска Мата, и Мата струва 20М - шефовете веднага ще ги извадят. Но дали Мата иска да играе за Ливърпул, дали други няма да извадят повече пари, тука вече има много НО-та. Така че няма как да ги сравняваш футболистите и техните трансфери. Моя гледна точка.
Аз искам да ги видя и двамата ако става на въпрос /и не го изключвам като вариант/. Те са различен тип футболисти, Мата е техничар, Даунинг типично крило /когато беше в Боро и ще бъде при нас/, Мата играе повече по земя, Даунинг центрира много добре. Харесвам ги много и двамата, но Даунинг искаше да играе при нас, а за Мата това не е сигурно. Затова ми е странно като казвате че заради единия не е дошъл другия. Просто се радвайте за Даунинг и чакайте Мата, никой не е казал че трансферите приключиха.
П.С. незнам дали е важно, но Даунинг и Керъл са доста добри приятели.
Mighty Reds написа:Хммммм, взети 2 халфа, крило, сега оферта и за нападател - значи в защита има нещо договорено, което ще избухне в някой скорошен момент. Дали няма да е съгражданина
?!?

RedMagic написа:Карате се за глупости... Не е хубаво 3-4 фена на Ливърпул да се карат, да спорят може би, но да се карат изглежда доста глупаво... Искам да кажа малко за трансфера на Даунинг. Много съм доволен от него, не знам какво не му харесвате на момчето. Бил дърво, надценено англичанче, имало много по-добри крила от него, сред които Мата, Азар, Ди Мария, Ленън и т.н., но замисляте ли се какво би станало ако примерно Мата, който сега е голямата звезда на Валенсия, дойде в Англия и се провали ? Замисляте ли се какъв опит има във ВЛ Даунинг и колко по-полезен ще ни бъде от Мата ? Сигурно не, а направо говорите... Вижте този клип и тогава кажете, че е слаб !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0gZQghP_DkA[/youtube]

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост