Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Re: СВ.ТОДОРОВ ЗАМЕСТНИК НА ГОНЗО!!!!!

Мнениеот Nikona » 29 май 2009 10:19

А и ние не сме луди да го вземем.
Изображение

Потребителски аватар
Martines
Контакти:

Мнениеот Martines » 29 май 2009 10:20

И Мъри го иска в "Литекс" на всяка цена.....
За да бъдеш най-титулуван трябва да имаш най-много отличия, които ти носят съответните титли.
Левски-55.......цска-54 :P
http://vbox7.com/play:44b6627e

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: ДА СПАСИМ ДЕЦАТА НА БЬЛГАРИЯ

Мнениеот bigbonusprize » 29 май 2009 10:26

Мръсни твари са тези осъдили мъжа за отвличането на собствените си деца въпреки, че децата искат да останат при него! Направо не мога да повярвам за каква дебилщина става на въпрос! Това са мръсни кюрди, антибългари и античовеци! Как ще отнемат на човека най-ценното... Айде разбирам децата да искат при майка си, а то... Направо нямам думи...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 май 2009 10:28

pasaden написа:Кур за нещастниците които са разпоредили чужд гражданин да вземе български деца против волята им.
Изобщо не ме интересуват мотивитв на съда или на който ще да е.От кадрите ясно се вижда какво е желанието на децата - ДА ОСТАНАТ В БЪЛГАРИЯ, ПРИ БАЩА СИ - БЪЛГАРИН, НАШ СЪНАРОДНИК!!!!

Това не са бебета на по 1-2 годинки ,които "не разбират кое е най-доброто за тях"!

Евала на фенклуба на Левски за ясно и точно написаната декларация.
Само да попитам господата депутати , политици , президенти и прочее измет, която ми се плюнчи от екрана и ме убеждава да гласувам за тях,защото именно те ще оправят държавата - КЪДЕ СТЕ ВИЕ СЕГА?
Защо първи скачат хора ,които обикновено квалифицирате като лумпени и хулигани а?

Много точно мнение! Лумпените и хулаганите май имат по-големи сърца от тая измет във властта....

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 29 май 2009 10:31

За който не е разбрал какво става ето статията на блитц:

Драма с две деца разтресе Асеновград коментари/1328 май 2009, 09:00България

Асеновград , България
изпрати на приятел Бащата с дъщеричката Ники и братчето Павел. Сн.: Марица Две деца - братче и сестричка от Асеновград, ще бъдат отведени принудително в Полша при майка им. Двудневната акция за прибирането на осемгодишната Ники и шестгодишния й брат Павел от адреса на баща им на улица „Илинден" обаче удари на камък. Децата отказват да се върнат при майка си Барбара Ядвигд и настояват да останат в България. Съдия-изпълнител Кремена Дерменджиева е ангажирана с деликатния казус. Тя категорично заяви, че няма да допусне физическа принуда спрямо малолетните, съобщава "Марица". Родителите на Ники и Павел се запознават преди десет години в Санкт Петербург, където Тодор следва инженерство. Барбара не е работила, обяснява той. Подписват брак в Полша, там са родени и децата им. От две години обаче момичето и момчето живеят с баща си в Асеновград. Вчера пред дома им се изсипа буквално цялата махала, за да защити правата на таткото. Василев обаче се оказа в капана на праворазадаването, защото вече е осъден от Софийски градски съд за отвличане на собствените си деца. Присъдата е потвърдена и на последна инстанция, с дата 13.03.2009 година е издаден изпълнителен лист за незабавно връщане на децата обратно в Полша.

Децата ми имат двойно гражданство, аз и майка им Барбара нямаме развод. Всичко тръгна надолу след нейното заминаване за Майорка, където искаше да работи в хотел, разказва Тодор. Скоро след пристигането й там Тодор усеща, че Барбара е постоянно пияна и неадекватна в приказките си, все едно е под въздействие на наркотици. Започна редовно да изключва телефона си, отказваше и връзка през интернет. Барбара се връща след месец и половина, но отказва да се прибере при семейството си във Варшава. Заминава при роднини на триста километра. Твърдеше, че е в депресия и трябва да се оправи, спомня си съпругът й. На Тодор нервите му не издържат - казва й, че тръгва с децата за България и ще я чака там. Барбара обаче подава в полски съд жалба, че децата й са отвлечени. В България завеждат дело за международно отвличане на деца по международната Хагска конвенция. Не допуснаха исканите от мен свидетели, нито се съгласиха да се направи медицинска ескпертиза на майката - така щеше да се разбере, че наистина е алкохоличка, казва Тодор.

Двете дечица преживяват сериозна трамва. Малкият Павел не спира да обяснява, че ще се качи на дървото или ще избяга на стадиона, но няма да тръгне с майка си. Не сме добре, как да се чувствам, след като майка ми иска да ни отведе, а аз искам тук да си остана, упорства на всеослушание и сестричката Ники. Децата учат в кварталното школо, развиват таланти в клуба по спортни танци, имат дузина приятели. Аз отидох специално в Полша да ги гледам, когато майка им реши да заминава за Майорка. Имам почти четири десетилетия стаж като детска учителка, тези деца са жертва на майка със съмнително битие, зарича се бабата Мария Василева. Как могат изобщо да твърдят, че синът ми е отвлякъл децата си, аз лично пътувах с тях за България с автомобил, никой никъде не е направил проблем, преминахме през зеления коридор, обяснява тя.

Майката пристигна в Асеновград с екип от полското посолство, но децата отказаха да разговарят с нея. Мама ни казва, че ще се върнем в Полша и всичко ще се оправи. Няма да се оправи, защото тя пие, а тате не иска да е така, промълвява Ники. За да защити позициите на Барбара, втори ден в Асеновград е и консулът Войчех Палански. На въпрос на „Марица" дали ще отведе насила децата си, Барбара отговори така: Ако децата успеят да се отделят от влиянието на баща си и аз мога да говоря с тях, тогава ще уважа волята им.

Няма никакъв друг вариант, освен да се изпълни съдебният лист. Става дума за разпореждане за незабавно екстрадиране в Полша, защото съдът е решил, че децата са жертва на международно отвличане, обяснява и съдия-изпълнител Кремена Дерменджиева.

Опитите за контакти ангажираха полицейски екипи пред дома на Василев и край Отдела за закрила на детето. В приемната на тази служба вчера бащата бе задължен да доведе децата, за да разговарят с майка си. Василев обаче отказа и отпътува за Пловдив, за да уреди консултация с детски психолог. Според ангажирани лица предстоят поредица срещи на децата с майка им, за да ги убеди да отпътуват с нея. /БЛИЦ

blue_zara
Контакти:

Мнениеот blue_zara » 29 май 2009 10:41

Nikona написа:Лично мнение: АРЕ НЯМА НУЖДА

Предпочитам да налагаме Цачев и да играят Кръстовчев и Жоро Христов а плюс това може да дръпнат и Табаков в А отбора.

Точно така, Nikona! И аз съм на това мнение!

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 29 май 2009 10:52

Според мен Светльо Тодоров е добър и би бил доста полезен на ЛЕВСКИ! Особено ако играем в схема с двама чисти нападатели, с Тодоров на върха и Христов зад него ще стане доста тежко на противниковите отбрани!:)

Потребителски аватар
bor-don
Контакти:

Мнениеот bor-don » 29 май 2009 10:54

ако ще купуваме нападатели, със сигурност има по-добри от него. Пример: Макриев, Камбуров, Нифлор, Бибишков.

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: За изборите,за шампионската лига и за....още нещо

Мнениеот gorg » 29 май 2009 11:05

Боратко написа:....Не ни стига, че знакови фигури от ъндърграунда като братя Галеви, баща и син Данови и Лупи ще отърват решетките, защото... ще стават депутати, а и в квалификациите за Шампионската лига ще ни представлява тимът от последната спирка на автобус 120.
Естествено, че момчетата в синьо ще изхвърчат от надпреварата бързо и неумолимо като лакета на Гонзо в лицето на защитник веднага, щом срещнат които и да било прилично изглеждащи централноевропейци с полупрофесионален статут.
Просто Европа не иска да гледа затлъстяващи араби, прегърбени ювелири и халфове по метър и петдесет с прически от 80-те, които са мили с шампоан горе-долу по същото време...........

ха ха ха ха - тази статия сутринта я прочетох! Честно творенията на колелото искренно ме забавляват, вярно е, че човек не е хубаво да се смее на чуждата лудост, но пък има няколко така наречени автори, които наистина много забавляват!:)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 29 май 2009 11:05

По добри от Светльо?Ще ме извиниш за езика,но нещо не я разбираш тази игра май.Ако не бяха контузиите му,дали нямаше да играе сега в Тотнъм?Хари му е страшен фен.А останалите изброени къде играят?Ако ставаха,нямаше да играят в България и Израел.Единствено Макриев имаше шанс да стане голям нападател,но май го пропусна.Излезе ли играч от Европа посока Израел,Турция,Арабските страни,Япония,не го брой за жив.Дано Макриев се измъкне от там,но мисля че ще му е много трудно!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Върни се в “Архив”