Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

lfc_fan
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот lfc_fan » 14 юли 2011 14:20

styopa написа:
lfc_fan написа:абе аз ти казвам, ако не ти харесва някои от : трансферната ни политика, играчите ни, трениора и хората в ръководството смени отбора...аз примерно не мога да съм привърженик на нащо което не харесвам.

Детска логика.Сега ако кажеш,че са ти и харесвали безумията около клуба. Сигурно и вирусите, Ходжсън,Кончески,Поулсен,Йованович и т.н. и те са ти харесвали.Сигурно и 19тото място миналия сезон ти е харесвал.

Е много неща в клуба неми харесват, и 1-то си ти :Д... шегичка :Д, обаче "вирусите" ги подкрепях заради отбора, а ти като неги харесваш - твои проблем :(
а и "детска логика", ти данеси на 40 години а ?
Последна промяна от lfc_fan на 14 юли 2011 14:23, променено общо 2 пъти.
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 юли 2011 14:23

lfc_fan написа:
styopa написа:
lfc_fan написа:абе аз ти казвам, ако не ти харесва някои от : трансферната ни политика, играчите ни, трениора и хората в ръководството смени отбора...аз примерно не мога да съм привърженик на нащо което не харесвам.

Детска логика.Сега ако кажеш,че са ти и харесвали безумията около клуба. Сигурно и вирусите, Ходжсън,Кончески,Поулсен,Йованович и т.н. и те са ти харесвали.Сигурно и 19тото място миналия сезон ти е харесвал.

Е много неща в клуба неми харесват, и 1-то си ти :Д... шегичка :Д, обаче "вирусите" ги подкрепях заради отбора, а ти като неги харесваш - твои проблем :(
а и "детска логика", ти данеси на 40 години а ?

ах, тая шегичка :mrgreen:
Побърза да си отървеш кожата :lol:

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 14 юли 2011 14:26

ах, тая шегичка :mrgreen:
Побърза да си отървеш кожата :lol:

някои ми беше казал :Д : скромността краси човека....

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 14 юли 2011 14:29

LFC1892 написа:Аха, значи нямам право на мнение. Всички трябва да сме супер щастливи от привличането на Даунинг за 20 милиона, като за тези пари можеше да вземем Мата. Или пък трябва да сме адски доволни от трансфера на Керъл за 35 милиона, като за тези пари можеше да вземем Агуеро. И викаш като не ми харесва нещо, да ставам фен на друг отбор, а? Примерно харесва ми Алексис Санчез и да стана фен на Барса? Ок, щом казваш. Аз все си мислех, че това е форум и всеки има право да изкаже мнението си, без да бъде задължаван да харесва нещо, което не му харесва. :roll:

За мненията - всеки си има право на мнение. За парите обаче не си прав, ако Кени иска Мата, и Мата струва 20М - шефовете веднага ще ги извадят. Но дали Мата иска да играе за Ливърпул, дали други няма да извадят повече пари, тука вече има много НО-та. Така че няма как да ги сравняваш футболистите и техните трансфери. Моя гледна точка.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 14 юли 2011 14:36

Още 15 страници :mrgreen:

lfc_fan написа:...а и "детска логика", ти данеси на 40 години а ?

Що бе, тия на 40 лазарника не са ли хора ?!? :shock:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 14 юли 2011 14:38

Mighty Reds написа:Още 15 страници :mrgreen:

ако не можеш да разбереш какво съм написал не пиши повече

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 14 юли 2011 14:40

lfc_fan написа:
Mighty Reds написа:Още 15 страници :mrgreen:

ако не можеш да разбереш какво съм написал не пиши повече

Добре, и без т'ва ми е трудно да ти разчитам написаното :mrgreen:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 14 юли 2011 14:41

MaCuMo написа:За мненията - всеки си има право на мнение. За парите обаче не си прав, ако Кени иска Мата, и Мата струва 20М - шефовете веднага ще ги извадят. Но дали Мата иска да играе за Ливърпул, дали други няма да извадят повече пари, тука вече има много НО-та. Така че няма как да ги сравняваш футболистите и техните трансфери. Моя гледна точка.

Ами другите отбори не би трябвало да ни интересуват. Даваме повече от тях и това е. Колко време се циганихме за няколко милиона за Даунинг, накрая като Венгер реши да се включи в битката за подписа му, и ние клекнахме и дадохме повече от тях. Иначе си прав, че няма как да знаем кой колко струва и дори дали въобще ще вземем Даунинг за 20 милиона. Можем да съдим само според това, което се пише в медиите и за Мата не се спекулира, че е 40 милиона, нали така?
П.С. Не ми отговори на въпроса, ти като фен на Боро и Валенсия, кой предпочиташ между двамата? Чисто фенски. Знам, че не е важно нашето мнение и сме персони нон-грата. Това по повод да не се заяде пак станалият накриво колега. :lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 юли 2011 14:44

Стига се заяждахте бе....се едно не сте фенове на един и същи отбор...И мене ме дразнят много неща ама си мълча и си публикувам каквито новини намеря... :)

А до колегата който каза, че трансфера може да се забави, вече има и снимки на Даунинг, който е пристигнал на Мелууд днес :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 14 юли 2011 14:45

Карате се за глупости... Не е хубаво 3-4 фена на Ливърпул да се карат, да спорят може би, но да се карат изглежда доста глупаво... Искам да кажа малко за трансфера на Даунинг. Много съм доволен от него, не знам какво не му харесвате на момчето. Бил дърво, надценено англичанче, имало много по-добри крила от него, сред които Мата, Азар, Ди Мария, Ленън и т.н., но замисляте ли се какво би станало ако примерно Мата, който сега е голямата звезда на Валенсия, дойде в Англия и се провали ? Замисляте ли се какъв опит има във ВЛ Даунинг и колко по-полезен ще ни бъде от Мата ? Сигурно не, а направо говорите... Вижте този клип и тогава кажете, че е слаб !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0gZQghP_DkA[/youtube]
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”