Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Liverpool forever_95
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 юли 2011 14:06

Абе тука нещо много "нажежена" стана обстановката ми се струва. Я пийнете по един студен Туборг и не се карайте :P

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 14 юли 2011 14:08

Liverpool forever_95 написа:Абе тука нещо много "нажежена" стана обстановката ми се струва. Я пийнете по един студен Туборг и не се карайте :P

А според мен трябва още по-добре да уплътнят ваканцията на децата с четене на повечко класическа литература. :mrgreen:
След 18:00 ще ти напиша и аз "Наздраве" ;)
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 14 юли 2011 14:09

lfc_fan написа:Не е важно кои ТИ, АЗ,ТЯ, или някои друг предпочитаме, а кои предпочита треньора.

Аха, значи нямам право на мнение. Всички трябва да сме супер щастливи от привличането на Даунинг за 20 милиона, като за тези пари можеше да вземем Мата. Или пък трябва да сме адски доволни от трансфера на Керъл за 35 милиона, като за тези пари можеше да вземем Агуеро. И викаш като не ми харесва нещо, да ставам фен на друг отбор, а? Примерно харесва ми Алексис Санчез и да стана фен на Барса? Ок, щом казваш. Аз все си мислех, че това е форум и всеки има право да изкаже мнението си, без да бъде задължаван да харесва нещо, което не му харесва. :roll:

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 юли 2011 14:10

Mighty Reds написа:
Liverpool forever_95 написа:Абе тука нещо много "нажежена" стана обстановката ми се струва. Я пийнете по един студен Туборг и не се карайте :P

А според мен трябва още по-добре да уплътнят ваканцията на децата с четене на повечко класическа литература. :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Мнениеот shomba14 » 14 юли 2011 14:11

Aбе не бързайте да се радвате за Даунинг. Не видяхте ли какво стана с Чарли? От 1 месец се бяхме договорили за цената му, уж минаваше медицински прегледи, уж туй, уж онуй и се забавихме доста. Тъй, че няма да се учудя ако този трансфер се забави.
Изображение

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 14 юли 2011 14:11

LFC1892 написа:
lfc_fan написа:Не е важно кои ТИ, АЗ,ТЯ, или някои друг предпочитаме, а кои предпочита треньора.

Аха, значи нямам право на мнение. Всички трябва да сме супер щастливи от привличането на Даунинг за 20 милиона, като за тези пари можеше да вземем Мата. Или пък трябва да сме адски доволни от трансфера на Керъл за 35 милиона, като за тези пари можеше да вземем Агуеро. И викаш като не ми харесва нещо, да ставам фен на друг отбор, а? Примерно харесва ми Алексис Санчез и да стана фен на Барса? Ок, щом казваш. Аз все си мислех, че това е форум и всеки има право да изкаже мнението си, без да бъде задължаван да харесва нещо, което не му харесва. :roll:

Абе имаите си мнения, ма ТЕ НЕ СТРУВАТ.... всеки да си има мнение, но ти казвам че моито,твоито и на мн други хора не са нищо пред това на краля, ние ли сме хората които трябва да учат краля на футбол ?
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 14 юли 2011 14:13

Mighty Reds написа:

Аз още сега ви казвам "Наздраве" и ви пожелавам приятен ден :) а между другото скоро "чукваме" страница 200, така че да видим кое ще е новото попълнение :)

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 14 юли 2011 14:14

IvanAtanasov написа:
Mighty Reds написа:

Аз още сега ви казвам "Наздраве" и ви пожелавам приятен ден :) а между другото скоро "чукваме" страница 200, така че да видим кое ще е новото попълнение :)

Както сме я подкарали, не се учудваи ако още утре сме на 200 :)
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 юли 2011 14:16

IvanAtanasov написа:
Mighty Reds написа:

Дони :roll: :mrgreen:

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 14 юли 2011 14:17

lfc_fan написа:абе аз ти казвам, ако не ти харесва някои от : трансферната ни политика, играчите ни, трениора и хората в ръководството смени отбора...аз примерно не мога да съм привърженик на нащо което не харесвам.

Детска логика.Сега ако кажеш,че са ти и харесвали безумията около клуба. Сигурно и вирусите, Ходжсън,Кончески,Поулсен,Йованович и т.н. и те са ти харесвали.Сигурно и 19тото място миналия сезон ти е харесвал.

Върни се в “Ливърпул”