Вратарският пост в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Без вратар няма да стане!

Мнениеот Артилериста » 14 юли 2011 10:47

Добро утро на всички съформумци и по-точно тези,които симпатизират на любимия ЦСКА.Искам да ви попитам какво ви е мнението за Иван Караджов?Има ли класата той да бъде вратар на най-силния клуб в България и ако я няма то защо Милен не разчита на Благой Макенждиев(за З.Чавдаров е ясно,че нестава) или поне да се търси някакъв друг вариант.

Лично мое мнение е,че И.Караджов не е за ЦСКА,нещо повече в родната А група има поне 6-7 вратари с класа над Караджата,а още по-недопустимото е,че 3ма от тях играят в Левски.

Да,от много време насам ЦСКА има свестни собственици и свестни ръководители,Да наистина имаме кадърен треньор,който знае как се работи и знае какво значи ЦСКА,Да от много време насам имаме и прекрасен отбор с много добри и по-важното млади играчи,които съм сигурен,че са номер 1 в България,НО момчета БЕЗ ВРАТАР не става.Ето такива лигльовци и глезльовци като Иван Караджов нямат място в ЦСКА.Сигурен съм,че той е един от многото богаташчета попаднали в юношеските формации на голям български отбор не заради качествата си,а заради паричките на някой близък човек(баща,майка,чичо без зн.) и точно заради такива истинските таланти страдат,не само в ЦСКА,но и във всички отбори в България? :)

Аз лично съм гледал 1 силен мач на Караджов и той беше на финала на републиканското първенство,мисля, на националния стадион срещу Левски,но явно този мач е бил прецедент.
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Без вратар няма да стане!

Мнениеот crap » 14 юли 2011 10:54

Аз и преди съм писал, че нестава за ЦСКА. Явно няма вариант за вратар в момента.
А за пари и тем подобни глупости и дума неможе да става, когато играеш в първият отбор. ;)
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 14 юли 2011 10:55

Някой да ми каже 3 грешки на Караджов в официален мач? Това че е допуснал грешка в контрола и то в края на мача след като вече са физически отпаднали нищо не значи ....
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
ministur
Контакти:

Мнениеот ministur » 14 юли 2011 10:57

Артилериста написа:Добро утро на всички съформумци и по-точно тези,които симпатизират на любимия ЦСКА.Искам да ви попитам какво ви е мнението за Иван Караджов?Има ли класата той да бъде вратар на най-силния клуб в България и ако я няма то защо Милен не разчита на Благой Макенждиев(за З.Чавдаров е ясно,че нестава) или поне да се търси някакъв друг вариант.

Лично мое мнение е,че И.Караджов не е за ЦСКА,нещо повече в родната А група има поне 6-7 вратари с класа над Караджата,а още по-недопустимото е,че 3ма от тях играят в Левски.

Да,от много време насам ЦСКА има свестни собственици и свестни ръководители,Да наистина имаме кадърен треньор,който знае как се работи и знае какво значи ЦСКА,Да от много време насам имаме и прекрасен отбор с много добри и по-важното млади играчи,които съм сигурен,че са номер 1 в България,НО момчета БЕЗ ВРАТАР не става.Ето такива лигльовци и глезльовци като Иван Караджов нямат място в ЦСКА.Сигурен съм,че той е един от многото богаташчета попаднали в юношеските формации на голям български отбор не заради качествата си,а заради паричките на някой близък човек(баща,майка,чичо без зн.) и точно заради такива истинските таланти страдат,не само в ЦСКА,но и във всички отбори в България? :)

Аз лично съм гледал 1 силен мач на Караджов и той беше на финала на републиканското първенство,мисля, на националния стадион срещу Левски,но явно този мач е бил прецедент.

Лично по мое мнение смятам че ЦСКА не е имал наистина добър вратар може би от времето на Лукич............докато при Левски по една или друга причина единствено този пост никога не е бил проблемен....
Караджата имиджа който му се наложи определено не му повлия добре.....................
Последна промяна от ministur на 14 юли 2011 10:58, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
NiKsAnA_ss
Контакти:

Мнениеот NiKsAnA_ss » 14 юли 2011 10:58

MaRTo1233 написа:Някой да ми каже 3 грешки на Караджов в официален мач? Това че е допуснал грешка в контрола и то в края на мача след като вече са физически отпаднали нищо не значи ....

Срещу Фулъм си е най-важната... Ако не бе тя, Цска сигурно можеше да продължи в турнира, да започнеш с победа в евротурнир е къде къде по мотивиращо..
Изображение

Neftochimic1892 написа:
storm написа:
storm написа:Града в който е изобретен шоколада..?

Швейцария :?:

Потребителски аватар
rbs

Мнениеот rbs » 14 юли 2011 10:58

Напълно съм съгласен...... На Караджата май му идват в повече баровете.Не става за ЦСКА,поне за сега...
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 14 юли 2011 11:00

NiKsAnA_ss написа:
MaRTo1233 написа:Някой да ми каже 3 грешки на Караджов в официален мач? Това че е допуснал грешка в контрола и то в края на мача след като вече са физически отпаднали нищо не значи ....

Срещу Фулъм си е най-важната... Ако не бе тя, Цска сигурно можеше да продължи в турнира, да започнеш с победа в евротурнир е къде къде по мотивиращо..

И все пак беше млад преди 2 години .... и сега си е още млад .... на един вратар пиковите му години са над 27-28г .... ние искаме на 19 години да скача като котка и да не пуска гол. Разберете че на Караджов ще се разчита тоя полусезон ... и Макенджиев да пускат няма да е по различен или по добър ;)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 14 юли 2011 11:02

Караджов в някои мачове е имал много силни изяви, но в други като с Фулъм е правил глупости. Не бих казал, че е слаб, но не е нищо особено, а в отбор като ЦСКА определено трябва да си нещо повече от средното ниво в България. Реално погледнато, изигра пролетта силно, но и защитата си вършеше работата добре, така че той нямаше много работа. Лично аз симпатизирам повече на Макенджиев и мисля, че той е добър вратар, но Радуканов си знае най-добре защо пуска Караджов.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 14 юли 2011 11:17

Пауло Ферейра ще ви свърши ли работа? :lol:

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 14 юли 2011 11:22

Който не е играл той не е грешил.Нека му се дава шанс да направи един сезон като титуляр тогава може да даваме оценки.Мисля че при него проблема е психически ,не че няма качества.

Спрете се не е почнал сезона и вече се почна тоя не става оня не става ,а пък що не играе тоя вместо оня.Имаме си треньорски екип те решават .Всички знаем че в България има 8 000 000 треньора .Подкрепяйте отбора не създавайте допълнителни интриги.Бъдете истински цесекари-армейци.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “ЦСКА”