Тримата големи на Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
локофанатик
Контакти:

Re: Тримата големи на Пловдив

Мнениеот локофанатик » 12 юли 2011 18:17

"Големият грях" към нас - феновете на Локо Пд, на Аян е преминаването му в "Ботев", за които успя да изиграе я има 10-ина мача - я няма... може би това е и причината днес да не се пеят песни за него на стадиона ни... Аз лично приех много трудно и болезнено това негово преминаване там, защото за мен ТОЙ бе ГОЛЕМИЯТ на Лаута... За съжаление нямам ясни спомени от играта на Зума с черно-бялата фланела и точно затова имено Аян беше моят кумир... С други думи, там - на игрището той си имаше своето обаяние... обаяние, което ако не бе това негово преминаване в Ботев сега със сигурност щеше да доведе до неминуеми песни и за него днес!!!

Нали има регламент кои могат да бъдат "тенорите". Айо не отговаря на едно от тези условия, а именно да е играл само в Локомотив. Никой не отрича качествата му, нито пък че е оставил диря в историята ни... А и всички знаем защо отиде при кокошките... Но все пак правилата са, за да се спазват... Аян винаги ще остане един от нас, но за "стената" отстъпва на другите трима...
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 12 юли 2011 21:26

plovdivram написа:"Големият грях" към нас - феновете на Локо Пд, на Аян е преминаването му в "Ботев", за които успя да изиграе я има 10-ина мача - я няма... може би това е и причината днес да не се пеят песни за него на стадиона ни... Аз лично приех много трудно и болезнено това негово преминаване там, защото за мен ТОЙ бе ГОЛЕМИЯТ на Лаута... За съжаление нямам ясни спомени от играта на Зума с черно-бялата фланела и точно затова имено Аян беше моят кумир... С други думи, там - на игрището той си имаше своето обаяние... обаяние, което ако не бе това негово преминаване в Ботев сега със сигурност щеше да доведе до неминуеми песни и за него днес!!! Спомням си колко глупаво /по детски/ се чувствах, когато той и "магьосникът" Видолов комбинираха помежду си за единственият и победен гол на Ботев срещу нас... Между другото ако не се лъжа това е мача, в който Диян Никифоров даде прякорът на Видолов "магьосникът"... Пиша прозвището му нарочно с малка буква, защото за мен футболиста Костадин Видолов /още един, който можеше да е със статут легенда на нашият стадион/ е наистина невероятен и достоен за прякора, който така или иначе получи, но НЕДОСТОЙНИЯТ начин, по който напусна Локомотив Пловдив компрометират / от моя гледна точка, разбира се/ всичко това, което той правеше на терена!!!

Да се върнем обаче на Садъка... Аз лично като го гледам сега след толкова години как е всеки ден на Лаута... как децата му са неотлъчно също до отбора... аз лично, след толкова години /пак казвам - говоря единствено за себе си/ мисля, че мога и трябва да му простя онази "забежка" майна!!!

Прав си.Бат Айко всеки ден е на Лаута.Преди време,в личен разговор го попитах "Кво стана тогава,защо отиде при жълтите ?".Отговора беше "Ами не знам,сигурно заради заплатата,а имаше и много проблеми при нас.Ама беше грешка - псуваха ме и от двете страни".... :lol: Както и да е.Ако сложим "на кантар" това,което ни е дал и краткотрайното преминаване при брокерите,мисля,че нещата не са чак толкова сложни.Бат Айко се е доказал.

ПС.Гледам,писал си и за "магьосника"...много добър футболист,наистина.Навремето,към края на 70-те /ако не се лъжа/, на Голямата къща,скандирахме "Магьосник,магьосник!" за един играч,казваше се Краси Чавдаров...та магьосници и преди това е имало.Видолов си остана "магьосник" за едни,но за мен и моето поколение си остава Юдата от село Войсил.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 13 юли 2011 09:38

локофанатик написа:
Нали има регламент кои могат да бъдат "тенорите". Айо не отговаря на едно от тези условия, а именно да е играл само в Локомотив.

Ей много строг регламент бе майна!!! :mrgreen: Ами то ако тръгнем да го спазваме "плътно" май само Едо ще остане на "стената"!!! Не за друго, но ако изключим мачовете, които и тримата имат за чужди отбори, то по една или друга причина Зума има мачове за ЦСКА, а Бащата за Димитровград!!!
Изображение

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 13 юли 2011 10:12

Модератор ЛокоПД написа:Видолов си остана "магьосник" за едни,но за мен и моето поколение си остава Юдата от село Войсил.

Не можеш да си представиш колко си прав. Макар че, не е казал никога лоша дума за нас, съм по склонен да простя на Ламята отиването в Левски отколкото на Коцето. Тогава папагалите/брокерите ни взеха половината отбор (странно защо, нали Тракия бяха много силен отбор), но както за него, не ме болеше за никой друг.
По темата: на мен лично все повече ми харесва идеята за "тенори" по десетилетия, като Зума е над всички с диригентска палка, ама то стана малко сетила се Мара... Все пак не забравяйте Садъка за по късни прояви, за мен само Зума е дал повече от него за Локото.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 13 юли 2011 10:59

plovdivram написа:
локофанатик написа:
Нали има регламент кои могат да бъдат "тенорите". Айо не отговаря на едно от тези условия, а именно да е играл само в Локомотив.

Ей много строг регламент бе майна!!! :mrgreen: Ами то ако тръгнем да го спазваме "плътно" май само Едо ще остане на "стената"!!! Не за друго, но ако изключим мачовете, които и тримата имат за чужди отбори, то по една или друга причина Зума има мачове за ЦСКА, а Бащата за Димитровград!!!

Аз имах много готина идея ама Зума щеше да бутне трибуната и да направи нова само заради графита :) Long live King Edward, тронове лъвове корони и тн сещаш се :mrgreen:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

wander
Контакти:

Мнениеот wander » 13 юли 2011 21:19

Виждам повече подкрепа за Съдъка вече... Това е човека донесъл първата победа на герена за Локомотив... няма да забравя този гол и чувството което ме обзе тогава...бях опиянен... след мача пеехме "идва ред на Славия"... гот си ни беше
Незнам, защо се държи толкова на този проект...нещата могат да се променят...да се отдаде нужното и заслужилото на всеки един легендарен футболист на Локомотив... аз лично, ще гледам с тъга графиката и всеки път ще повтарям на внука си, че тук трябваше да стои и рекордьорът Аян Съдъков... само незнам, как да отговоря на въпросът му "А защо той не е на стената?" ...това е... айде със здраве!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 юли 2011 09:20

Ще се разплача... Как може да ги приемате толкова елементарно нещата. Аз на собствената си къща хванах и си направих един графит с шаблон на Христо Колев примерно щото ме кефи. И кво - тва значи ли, че има само един единствен футболист отбора и трябва да се сърди някой, що примерно не е там...
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 14 юли 2011 09:38

Пловдив1926
Ще се разплача...

Пловдив1926,
добре ще е да спреш с иронията /на момент дори обидна/ спрямо фенове на Локомотив, които по един или друг начин имат различно от твоето мнение.... Просто не върви т'ва да се случва от устата на човек, който е един вид някакъв "фактор" на Лаута... т.е. ти вече трябва да си за пример на останалите /особено за по-малките/, а това не е начина...

Пловдив1926
Аз на собствената си къща...

Пак ти казвам... не съм против това, което си решил да правиш, но едно е да си сложиш нещо на твоята къща и съвсем друго е да го направиш на обществено място!!!
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 14 юли 2011 09:58

Е извинявай ама не разбирам как така това, че съм решил да направя нещо с ликовете на три наши легенди трябва да обижда който и да е било. Щял да обяснява на сина си що липсвал Аян - ми защото са трима тенорите, а не четири, защото това беше идеята да е нещо по-така, по-оригинално. Ама за всяко нещо трябва да има драми, спорове до безсъзнание и накрая нищо да не се направи - в това сме царе да изказваме компетентно мнение за всичко.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 14 юли 2011 10:17

Пловдив1926 написа:Е извинявай ама не разбирам как така това, че съм решил да направя нещо с ликовете на три наши легенди трябва да обижда който и да е било. Щял да обяснява на сина си що липсвал Аян - ми защото са трима тенорите, а не четири, защото това беше идеята да е нещо по-така, по-оригинално. Ама за всяко нещо трябва да има драми, спорове до безсъзнание и накрая нищо да не се направи - в това сме царе да изказваме компетентно мнение за всичко.

Не че това трябва да те засяга, 'щото в крайна сметка пак ти казвам, така виждаш нещата - така ги правиш... имаш подкрепата на много хора... събраха се средства... т.е. ПРАВИШ ГО!!!... Ама ако ще си говорим дали ще има засегнати, оттова - защо са само тримата?!... може да си убеден, че ще има такива и то не сред нас феновете, а сред самите наши бивши футболисти... за това нещо трябва да си подготвен!!! А ако ще си говорим за изказване на "компетентно" мнение по всеки въпрос!!! :mrgreen: То мисля, че ти ни биеш отвсякъде тук!!! :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Локо Пловдив”