plovdivram написа:"Големият грях" към нас - феновете на Локо Пд, на Аян е преминаването му в "Ботев", за които успя да изиграе я има 10-ина мача - я няма... може би това е и причината днес да не се пеят песни за него на стадиона ни... Аз лично приех много трудно и болезнено това негово преминаване там, защото за мен ТОЙ бе ГОЛЕМИЯТ на Лаута... За съжаление нямам ясни спомени от играта на Зума с черно-бялата фланела и точно затова имено Аян беше моят кумир... С други думи, там - на игрището той си имаше своето обаяние... обаяние, което ако не бе това негово преминаване в Ботев сега със сигурност щеше да доведе до неминуеми песни и за него днес!!! Спомням си колко глупаво /по детски/ се чувствах, когато той и "магьосникът" Видолов комбинираха помежду си за единственият и победен гол на Ботев срещу нас... Между другото ако не се лъжа това е мача, в който Диян Никифоров даде прякорът на Видолов "магьосникът"... Пиша прозвището му нарочно с малка буква, защото за мен футболиста Костадин Видолов /още един, който можеше да е със статут легенда на нашият стадион/ е наистина невероятен и достоен за прякора, който така или иначе получи, но НЕДОСТОЙНИЯТ начин, по който напусна Локомотив Пловдив компрометират / от моя гледна точка, разбира се/ всичко това, което той правеше на терена!!!
Да се върнем обаче на Садъка... Аз лично като го гледам сега след толкова години как е всеки ден на Лаута... как децата му са неотлъчно също до отбора... аз лично, след толкова години /пак казвам - говоря единствено за себе си/ мисля, че мога и трябва да му простя онази "забежка" майна!!!
Прав си.Бат Айко всеки ден е на Лаута.Преди време,в личен разговор го попитах "Кво стана тогава,защо отиде при жълтите ?".Отговора беше "Ами не знам,сигурно заради заплатата,а имаше и много проблеми при нас.Ама беше грешка - псуваха ме и от двете страни"....

Както и да е.Ако сложим "на кантар" това,което ни е дал и краткотрайното преминаване при брокерите,мисля,че нещата не са чак толкова сложни.Бат Айко се е доказал.
ПС.Гледам,писал си и за "магьосника"...много добър футболист,наистина.Навремето,към края на 70-те /ако не се лъжа/, на Голямата къща,скандирахме "Магьосник,магьосник!" за един играч,казваше се Краси Чавдаров...та магьосници и преди това е имало.Видолов си остана "магьосник" за едни,но за мен и моето поколение си остава Юдата от село Войсил.