Малайзия XI-Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fearbless

Малайзия XI-Ливърпул

Мнениеот fearbless » 14 юли 2011 02:29

[center]Изображение[/center]

След като Ливърпул спечели с един гол разлика първата си контрола срещу Гуандун С.К. (3:4), на 16.07.2011 Ливърпул ще играе приятелски мач срещу сборен отбор на Малайзия XI,който днес падна тежко :lol: с 0:4 от Арсенал.Така,че този отбор ще има честа да си премери силите и с отбора на Ливърпул.
Най-голямата изненада по време на първия мач на Ливърпул беше гола на Кристиан Поусен,който е недолюбван от феновете на отбора! Същото важи и за Н'гог,който,ако си спомняте направи ''уникален'' мач срещу Спарта Прага на ''Анфийлд''. От друга страна видях много старание в играта на Джо Коул,Адам,Керъл,но това не важи за Каут (в този мач)! :lol: Но не се съмнявам в него! В големите мачове той винаги е ''черноработника'' на Ливърпул и изразходва страшно много енергия! Ако трябва да съм напълно искрен с вас съм песимист за Джо Коул... той е много класен играч,но едва ли ще бъде същият играч, какъвто беше в Челси и предпочитам да напусне Ливърпул,защото гълта невероятна заплата! Керъл се разписа,Чарли Адам раздаваше добри пасове така,че има поводи за оптимизъм.
В този ред на мисли и предстоящата контрола с Малайзия XI не мисля,че ще е по-различна. Ще става пак шоу на терена... доста по интересни биха били за мене контролите ни с Галатасарай и Валенсия,защото според мене това турне във Азия освен за популиализиране на футбола е и за сплотяване на отбора. Едва ли Ливърпул може да извади кой знай колко положителни изводи от тези две контроли от колкото например предстоящите приятелски мачове с Галатасарай и Валенсия.
Прогноза: 1:5 LIVERPOOL FOREVER!!! ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Re: Малайзия XI-Ливърпул

Мнениеот shomba14 » 14 юли 2011 07:20

Oчаквам отново да излезем с резервите. Ще поведем с 2-3 гола и накря пак ще ги оставим да ни вкарат голове, че да стане шоу. :mrgreen:
Изображение

Fantasmagoriev
Контакти:

Мнениеот Fantasmagoriev » 14 юли 2011 08:57

Дано в началото на мача да ги натиснем и да вкараме 2-3. После може и още малко.
Дано Чарли да опитва да вкарва от далече и Поулсен да вкара още един(наистина той не е играч като за Пул, но пък какво ако вкара)... Краен резултат: 1-4 YNWA!!!
YNWA [offtopic]Фен съм на Ливърпул и Ювентус.[/offtopic] FORZA JUVE
The best there was, the best there is, the best there ever will be-
LIVERPOOL F.C.!!!

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 14 юли 2011 09:31

2-3 :D :D
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 14 юли 2011 10:19

макс. два гола разлика победа за Пуул

Потребителски аватар
MaCuMo
Контакти:

Мнениеот MaCuMo » 14 юли 2011 11:08

Победата е задължителна, аз се надявам да се представим по-добре в защитен план, в първата контрола видях хубави неща от бековете, но в центъра се пропукахме лошо. Искам чиста мрежа и 4-5 гола. Адам и Керъл голмайстори :mrgreen: :mrgreen:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 14 юли 2011 11:09

Според мен в мача с китайците бяхме доста по-добри през 1вото полувреме.Явно резервите горяха от желание да се докажат, докато старите кучета през 2рото подходиха малко по-мързеливо ;) Но като цяло съм доволен, вижда се, че има голям потенциал в отбора :)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 14 юли 2011 11:34

Какъв е тоя стадион бе почти 90 000. :o

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 14 юли 2011 11:37

JalkiSte написа:Според мен в мача с китайците бяхме доста по-добри през 1вото полувреме.Явно резервите горяха от желание да се докажат, докато старите кучета през 2рото подходиха малко по-мързеливо ;) Но като цяло съм доволен, вижда се, че има голям потенциал в отбора :)

+1 Точно старите кучета, които знаят, че имат запазено титулярно място в отбора си подходиха несериозно, пък и кой ще играе на 100 % срещу втородивизионен отбор от Китай :lol: Не се заблуждавайте :mrgreen:
Според мен и този мач няма да направи изключение. Пак ще вкараме доста голове, но и ще допуснем доста, за да става шоу и да радваме феновете, които не всеки ден могат да наблюдават такъв футбол.
Прогноза: 2:4 или 2:5

П.С. Очаквам Поулсен да вкара дежурният си гол :mrgreen:

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 14 юли 2011 11:43

Liverpool forever_95 написа:...
П.С. Очаквам Поулсен да вкара дежурният си гол :mrgreen:

Освен ако не е отпътувал за Копенхаген с първия аероплан на Чайна Еър :mrgreen:

Резултатен мач, с повечко шоу за потенциалните купувачи на клубни артикули и тениски ;)
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”