Здравейте Левскари!!! Пиша тази тема за да ви запитам как оценяте замесника на Дембеле?
Незнам поради какви причини но това лале Арш не показва това което всички казват че умее! Вкара 1 гол сам срещу вратаря и направи куп пропуски и грешки!! След днескашната проверка с Амкар още повече се отчаях от това момче!! Та той не можа да уцели вратата нито един път,не го видях да движи атаката нито веднъж.Само чака топки на готово които да прати в аут!!! А по тези пропуски мн ми напомня на Георги Христов!!! С такъв нападател като Арш,Левски няма да върви нагоре! Мисля,даже съм убеден че един Жак Коен или Тошко Чаворски ще играят мн мн мн по-добре от тази"звезда"! За мен това беше грешката в селекцията на Левски! Взимането на Арс и продаването на ИСА!!!Та Иса е с класи над холандеца...поне до сега това се вижда!
И все пак има време да се адаптира и да почне да вкарва,но мисля че ако продължава да играе така,пейката му е в кърпа вързана!!!
Трябва ли Сьорд Арс да напусне Левски?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Re: Арш-новият Гошо Христов!!

И къде го гледа, че даваш такива експертни мнения

Спортал? Vbox? Youtube?
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- cska - maina
Извинявай, ама не мога да се сдържа

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
Ами ха дано. Ние голям футбол няма да гледаме в България, ама поне да се смеем. М/у другото това, което гледах аз от Арш е, че размята някакви инвалиди из Б групата на Холандия.
Момчето е прав кво се хилиш като....
Ето гледай за какво иде реч http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=36509
Ето гледай за какво иде реч http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=36509
- fabregas_949
- Контакти:
Слушайте експертите!
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- cska - maina
NO MERCY написа:Момчето е прав кво се хилиш като....

Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг
- Cesc Fabregas
- Контакти:
И кое от тия положения беше "задължително за вкарване"? Всичките удари бяха отправени или от трудна позиция, или беше пресиран от защитник! Освен това вие за период на аклиматизация чували ли сте?
Ако бях на ваше място, далеч повече щях да се притеснявам за дантелената халфова линия или слабата защита. Погледнете колко много атаки имат през центъра Амкар. Това е доста по-голям проблем от това че един нападател е изпуснал 3 положения за цял мач...
Ако бях на ваше място, далеч повече щях да се притеснявам за дантелената халфова линия или слабата защита. Погледнете колко много атаки имат през центъра Амкар. Това е доста по-голям проблем от това че един нападател е изпуснал 3 положения за цял мач...
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- blue avalanche
- Контакти:
Доколкото си спомням,с Христов станахме шампиони,а той вкара гол в мача срещу ЦСКА(2-0).Така,че не знам какво им е смешно на разни чорбарчета...И те,сигурно,не знаят,ама...
- cska - maina
blue avalanche написа:Доколкото си спомням,с Христов станахме шампиони,а той вкара гол в мача срещу ЦСКА(2-0).Така,че не знам какво им е смешно на разни чорбарчета...И те,сигурно,не знаят,ама...
Виждам, че си вярващ, но не виждам да тълкуваш словата ми! Хайде сега се помоли Господ с ум да те дари