Песен за Фк Дунав 2010
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Песен за Фк Дунав 2010
Аз съветвам по малко да се плямпа, а действа... град Русе страда, че няма футбол, но със писаници няма да оправим работите. На един простест събрахме 70 души... ало стига сте чакали на готово, отбора се подкрепя винаги, а не само когато върви. Специално за тебе Nikolov93 искам повече да посещаваш мачове, защото те познавам и по малко да пишеш какви велики сме били и т.н.! ДУНАВ РУСЕ - ОТ ЛЮЛКА ДО ГРОБ! (BEER)
незнам кой но едва ли ме познаваш щот последната 1 година не живях в русе ако не вярваш питай радо,когато съм можел винаги съм идвал
-
- Контакти:
nikolov93 написа:незнам кой но едва ли ме познаваш щот последната 1 година не живях в русе ако не вярваш питай радо,когато съм можел винаги съм идвал
Знам

пак бири на слона само победи,и само напред и нагоре
Не се увличайте по червено-синята мъгла. Бъдете себе си и ще пребъдете. Ако има елит на футбола в България, имате място, но тряабва да си го заслужите, не само като фенове!
Успех, пичове
Успех, пичове
nikolov93 написа:И вие сте добре дошли на домакинство в русе някой ден,тъкмо ще се видим по на една бира.Иначедо това положение ни докара кмета с неговите велики комунистически виждания за крадене.Целия русе го мрази.Даже бяхме направили няколко протеста но файда явно
Поясни, ако обичаш как точно краде и от кого краде. От ФК Дунав ли краде?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
По-точно крадеше от стария дунав заради него го закриха.Уж даваше пари за заплати и екипировка.А футболистите само си ги купуваха а и не бяха получавали заплати повече от половин година.И къде са изчезнали тези пари че не ми стана ясно.Със сигурност не и във моя джоп
Краденето беше толкова явно, то документацията на стария отбор го показва. Едно са тотални несъответствия и разминавания в бюджета и реално направените разходи, друго, че липсват много документи. Трето, че УС е бил фиктивен и решения са се вземали еднолично от Валентин Христов. Четвъртото е най-фрапиращия пример как за екипировката на JAKO, която в пълен вид с шуби и сакове струва МАКСИМУМ 10 000 лв за целия отбор (това се проверява лесно с цените, които са на сайта на JAKO) са отчетени 70 000 лв.. Съвсем друг е въпросът защо прокуратурата изобщо нехае за това. А, сетих, клубът беше управляван от кмета и съветника му, най-вече от втория...
Сега нещата ще се правят по тотално друг модел на публично АД, на активно участие на феновете, включително и като акционери с гарантиран процент акции и участие в УС и т.н.. Истината е, че на когото му се струва, че ще е лесно, по-добре да ходи при говедата и чорбите, защото няма да е. Проспани са деситилетия в нищоправене, така че сега нещата ще са тежки, ама който се страхува от мечките няма място в гората...
Сега нещата ще се правят по тотално друг модел на публично АД, на активно участие на феновете, включително и като акционери с гарантиран процент акции и участие в УС и т.н.. Истината е, че на когото му се струва, че ще е лесно, по-добре да ходи при говедата и чорбите, защото няма да е. Проспани са деситилетия в нищоправене, така че сега нещата ще са тежки, ама който се страхува от мечките няма място в гората...
RUSE написа:Краденето беше толкова явно, то документацията на стария отбор го показва. Едно са тотални несъответствия и разминавания в бюджета и реално направените разходи, друго, че липсват много документи. Трето, че УС е бил фиктивен и решения са се вземали еднолично от Валентин Христов. Четвъртото е най-фрапиращия пример как за екипировката на JAKO, която в пълен вид с шуби и сакове струва МАКСИМУМ 10 000 лв за целия отбор (това се проверява лесно с цените, които са на сайта на JAKO) са отчетени 70 000 лв.. Съвсем друг е въпросът защо прокуратурата изобщо нехае за това. А, сетих, клубът беше управляван от кмета и съветника му, най-вече от втория...
Съзирай прокуратурата като имаш доказателства. Какво общо има прокуратурата и кмета? Кмета ли е виновен, че са отчетени 70 хиляди лева?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
pomiqrat написа:RUSE написа:Краденето беше толкова явно, то документацията на стария отбор го показва. Едно са тотални несъответствия и разминавания в бюджета и реално направените разходи, друго, че липсват много документи. Трето, че УС е бил фиктивен и решения са се вземали еднолично от Валентин Христов. Четвъртото е най-фрапиращия пример как за екипировката на JAKO, която в пълен вид с шуби и сакове струва МАКСИМУМ 10 000 лв за целия отбор (това се проверява лесно с цените, които са на сайта на JAKO) са отчетени 70 000 лв.. Съвсем друг е въпросът защо прокуратурата изобщо нехае за това. А, сетих, клубът беше управляван от кмета и съветника му, най-вече от втория...
Съзирай прокуратурата като имаш доказателства. Какво общо има прокуратурата и кмета? Кмета ли е виновен, че са отчетени 70 хиляди лева?
Не разбирам измисленото ти желание за опортюнизъм, но само да те светна, че физическо лице само няма как да сезира друг освен арменския поп това първо. Няма как кметът да не е виновен, след като той е бил ПРЕДСЕДАТЕЛ НА УС на ФК Дунав 4 години и делегирал правата си на своя най-висш съветник Валентин Христов. Та това дуо вземаше решенията на Дунав самоволно без да има никакъв УС. Правели са се реформи в УС, без да е имало такова заседание, въобще някои хората, които са били в УС никога не са стъпвали там и един Господ знае как точно са станали членове на клуба, а след това и членове на УС.
Един от спонсорите сега на новия Дунав не е получил никакви, ама никакви документи за парите, които са давали на стария клуб и т.н., и т.н.. Всичко около Дунав беше политика, интереси, корупция и липса на прозрачност. Защо си мислиш, че не бяха допуснати ревизори в клуба? Щото няма какво да крият ли?
Последна промяна от RUSE на 13 юли 2011 23:44, променено общо 1 път.
Върни се в “Футбол - България”