Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mariaraia
Контакти:

Re: Батков имал връзки с мафията... нищо ново !

Мнениеот mariaraia » 13 юли 2011 19:45

Че то и аз имам е и .Кажете нещо по интересно той нали е единственият президент от А група с връзки с мафията другите са чисти като сълза :lol:

Потребителски аватар
n0_FeArBG
Контакти:

Мнениеот n0_FeArBG » 13 юли 2011 19:54

Bourgas написа:Много се кефя като излезе нещо за сините, червените как пишат в техния форум, а като излезе нещо за червените - сините правят същото. Подобно е и жълто-чернобялото приятелство :) Безценно и българско :) Ужас за всеки, който се опитва да живее нормално и европейски тук.

Ти кво си мислиш,я влезни в някой испански форум и глей кво става м/у феновете на Реал и Барса,или Реал и Атлетико(М) ... в Англия да не говорим,навсякъде е така!
А колкото до автора ... къде си тръгнал да говориш,след като Борисов и Иванов са същите помяри,като Батков??? ;)
Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот ЕМИЛ » 13 юли 2011 19:59

да се маха от Левски мустачко

Потребителски аватар
ruashh
Контакти:

Мнениеот ruashh » 13 юли 2011 20:01

Batkoto написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=315268

Поредното доказателство за връзките на собственика на Левски с мафията излезе наяве.Както обикновено обаче,никой от следствието не си мърда пръста :idea:

Той има връзка и с кораба-майка от планетата Вулкан!

agrex
Контакти:

Мнениеот agrex » 13 юли 2011 20:13

Абе,аман от простотии! За никого не е тайна,че Батков е адвокат на Чорни от не знам колко години и защитава неговите интереси,както в България така и извън страната.Това определено не го прави част от "мафията" ,но ако сериозно мислите,че е така , дайте всички адвокати, които защитават престъпниците в България да ги обявим за мафиоти.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 13 юли 2011 20:31

Аз искам повече от всичко да го заключат този до живот.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
Yoda
Контакти:

Мнениеот Yoda » 13 юли 2011 20:33

Не разбирам какво правят в тази тема панчаревци, след като техният експрезидент Лупи бе осъден на 17 години пандела. Ето на кой отбор ръководството му е престъпно. Друг техен експрезиден беше гръмнат като юрдек насред блато, пак заради бандитският му бизнес .... какво да си мисля за четирибуквието, че съществуват благодарение на мафиотски пари :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 13 юли 2011 20:39

Batkoto написа:http://football.sportal.bg/news.php?news=315268

Поредното доказателство за връзките на собственика на Левски с мафията излезе наяве.Както обикновено обаче,никой от следствието не си мърда пръста :idea:

Преместих си го от единия крачол в другия.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 13 юли 2011 20:41

Yoda написа:Не разбирам какво правят в тази тема панчаревци, след като техният експрезидент Лупи бе осъден на 17 години пандела. Ето на кой отбор ръководството му е престъпно. Друг техен експрезиден беше гръмнат като юрдек насред блато, пак заради бандитският му бизнес .... какво да си мисля за четирибуквието, че съществуват благодарение на мафиотски пари :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Да не забравяме и за покойния им президент на женския баскетболен отбор, загинал в странна катастрофа във Франция.
Смях... точно червените да тръгнат да отвавят такива лицемерни теми.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 13 юли 2011 21:13

За Батков е ясно, отворила му се е възможност печели пари човека, но след като го прави по престъпен начин трябва да бъде преследван от закона.И ако за него е ясно,че си гледа интереса,то толкова по-жалки сте всички негови защитници и фенове.Защото вие не виждате и едно евро от неговите мръсни пари,а отбора на който този човек е президент и чийто фенове сте вие, за пореден път позори името на един свят човек от българската история :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Върни се в “Архив”