Херо иска да смени целия отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Re: Херо иска да смени целия отбор?

Мнениеот калпазанчо » 13 юли 2011 09:03

Бе къде се загуби оная пенсия? Снощи го гледам вися вися във форума, викам ще пише, ама не пожела.
Ама на - той си имал цяла пресслужба (секретари и секретарки) да го замести :mrgreen:
[center]Member of Old School Boys [/center]

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 13 юли 2011 10:19

Поредния кон с капаци.1985 отборите от А група и през 1986 тези от Б се регистрират като самостоятелни ФК.Ако беше поне малко запознат щеше да знаеш,че и вие сте минали през тази процедура,но уви.Коментари за нашия отбор има достатъчно в форума ни,пак да питам къде е вашия сайт и форум?
П.П.Добре,че сме ние тук,че иначе и този ви форум щеше да умре ;)

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 13 юли 2011 12:13

mazut написа:Поредния кон с капаци.1985 отборите от А група и през 1986 тези от Б се регистрират като самостоятелни ФК.Ако беше поне малко запознат щеше да знаеш,че и вие сте минали през тази процедура,но уви.Коментари за нашия отбор има достатъчно в форума ни,пак да питам къде е вашия сайт и форум?

http://bluesharksbs.org
А за това, че вие ни подържате форума в Гонг ще се изсмея и ще замълча.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 13 юли 2011 17:01

Оооо, мазут, чакай сега да те бъзикна по предния ти пост, та после за сегашния.
Линка който си ми пратил е страна.мк ?????
Гледам става въпрос за избор на отбор и резултата е 500 и нещо на 0....
Дотук добре, ама - страна.мк е македонски домейн. Или се имате за македонци, което е видно от 500 и нящо гласували (не че не е невъзможно и един такъв като тебе и пенсията с вестничетата да сте ги наплякали всичките гласове) или дори сте върли македонци страна.мк
А другото фейсбук страница дето щела да събере 10 000 мазута преди черноморец? и резултата е 1,800-1900? С тия темпове ще ги направите към 2015-6. Другия линк - браво, намерил си сред нас един дето слуша чалга! Браво, похвално! Сигурно ти е коствало доста време и усилия?! А да те питам, ако това за теб е срамно (може би), не се ли събирате именно вие във Бели нощи, македонецо. Точно в синхрон със другите македонци, дето си измислят история, тат така и вие ще приемете и Орфей....Пак си сбъркал поста нещо.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 13 юли 2011 17:04

mazut написа:Поредния кон с капаци.1985 отборите от А група и през 1986 тези от Б се регистрират като самостоятелни ФК.Ако беше поне малко запознат щеше да знаеш,че и вие сте минали през тази процедура,но уви.Коментари за нашия отбор има достатъчно в форума ни,пак да питам къде е вашия сайт и форум?

Вие ли ни поддържате форума бре, я виж направил съм тема за вашия отбор, виж колко сте активни там. Тук сте 4-5ма заблудени със не по-вече от 200-300 коментара в темите ни на кръст.
Ако вие го поддържате - Амин!
Аааа да, Нефтохимик е в състава на Черноморец, а не обратното, мъжки.
Каква е тая процедура, ние сме излезли от състава на кой? Кон, кон колко да съм кон. Като ви гледам вас...

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 13 юли 2011 17:55

Калпазанчоо и 1000 мнения да напишеш моето момче,няма как да промениш фактите.Дрънкаш глупости от 1001 нощ и сам си вярваш.Незнам първо на кое да ти отговоря,но за всичко си има статистика и факти.Цифрите няма как да ги промениш! За посещаемоста-през периода 1994-2000 Нефтохимик е неизменно на първо място със средна посещаемост над 14 000 души на мач(а не за отделен мач),за годината-1986???!!!! Ти чуваш ли се??? Нефтохимик е играл в Б група през сезон 1965-66-в състава на кой "Черноморец" е бил ве ?! През 1965 няма отбор с име Черноморец в Бургас-ясно ли ти е .Иначе е вярно че от 1969 ЖСК Локомотив Бс преминава в състава на ДФС Черноморец.След обединението през 1981 Нефтохимик остава в състава на ДФС-то до 1986.Умишлено не ти отговарях да видя колко глупости ще избълваш,ама ти не се спря.....А щях да забравя-за темите-тая за 13-те нови си я коментираме на дълго и на широко в нашия сайт,защото ние за разлика от вас си имаме такъв.А на тоя сайт "Сини акули" къде му е форума???....Тук пиете 5 човека и това е-колкото и да пънеш-това са фактите.Покажи ми къде сте много ,покажи ми някой ваш форум,сайт или каквото и да е..... П.П.-пенсия е дядо ти !
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
ta4i
Контакти:

Мнениеот ta4i » 14 юли 2011 00:09

калпазанчо написа:
ta4i написа:
калпазанчо написа:И както много правилно е казал г-на НТодоров - не бъдете евтини ратаи на канарчетата, колкото и да ви е удобно това. Хубаво, че се уважавате, ама чак пък толкова...Да не се окаже че ви уважават само когато им е удобно?!
И каква беше твоята позиция тогава, когато ви смазаха от глупости и заплашваха, че ще дойдат 2 дни преди мача и ще ви накъртят от бой, че щели да ви заемат местата в домакинския сектор в Долно Езерово? A, г-н моралиста на дърти години? (мълчанието на агнетата :mrgreen: )
Тогава бяхте селяни, сега сте дружки. Ей на това му казвам фалшив морал. Те те плюят, ти се правиш че дъжд вали!
Не ме разбирай погрешно - радвам се изключително много че е възможна подобна дружба в подобна абсурдна страна като нашата, но само ако тя е истинска,спонтанна, честна и непоклатима (за което имам известни съмнения)
Каква ти беше позицията през 97ма - 2000та за другаря Порточанов? Ааааа да, тогава си нямал нет и не можем да видим. Жалко...Щяхме да видим еволюцията човешкото мислене?!

guote="калпазанчо" не е вярно "калпазанчо"=педелвайс" -това е истината.Манго мръсен много искам да се срешнем на някой мач да ти стисна врътлето като "дърт моралист" и "
селянин" да ти покажа човешката еволюция точно заради такива ЛАЙНЯРИ като тебе по Бургаските стадиони я няма онази публика!!!!!!!!!

Не важиш, комисар! У лево, на каручката.
Боли ма буя какво иска секретарката на едно зомби!
:mrgreen: :mrgreen: :roll:
Публиката я няма никъде смешко и не само в Бургас - и то по-скоро защото се размножиха такива като тебе.
Ама щO да ти обяснявам - то от едното влиза, от другото излиза - то в твойта глава само празно пространство, няма къде да се закачи тая информация, ЛАЙНОСЪБИРАч 8-)

То чи си у лево у лево си то стана ясно на всички .
Че те боли буя е разбираемо като си немаш .уй.
Ама да кажеш че публиката я няма заради такива като мен си във голяма грешка ПЕПИ!!!!!
То че няма какво да ми обясняваш си прав.
Ама държа да ти кажа че благодарение на такива като мене "ЛАЙНОСЪБИРАЧИ" се хранят такива като тебе ЛАЙНОЯДАЧИ!
Сега мангалче ходи си запълни празното просранство (като смръкнеш малко лепилце) и си лягай че много замириса!!!!!!!!!!!!!!!!
Бургас-морето,сините вълни!!!
За всички Бургазлии Нефтохимик в сърцето винаги стои!!!
Бъгария не е София!!!

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 14 юли 2011 08:56

Тачи, Тачи (явно си Тачо, а това ти е галеното обръщение от мама или от жена ти, не знам защо си решил да го сведеш до нашето знание), първо бях Лайняр, сега Лайноядач (бих казах че правилното е лайнояд,). Липсата на ясна мисъл у теб личи от самолет, така че ако искаш не си прави труда да го доказваш постоянно - колкото и да държиш да ми казваш каквото и да било, Пеньо . Казах ти - боли ме буя за теб и хич не държа да го знаеш. Айде мангалчето те оставя на мира да имаш време да си направиш ножка и да отиваш на работа, че виж колко боклук е събрал пак на плажа....лайносъбирач.
Последна промяна от калпазанчо на 14 юли 2011 09:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 14 юли 2011 09:04

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Калпазанчоо и 1000 мнения да напишеш моето момче,няма как да промениш фактите.Дрънкаш глупости от 1001 нощ и сам си вярваш.Незнам първо на кое да ти отговоря,но за всичко си има статистика и факти.Цифрите няма как да ги промениш! За посещаемоста-през периода 1994-2000 Нефтохимик е неизменно на първо място със средна посещаемост над 14 000 души на мач(а не за отделен мач),за годината-1986???!!!! Ти чуваш ли се??? Нефтохимик е играл в Б група през сезон 1965-66-в състава на кой "Черноморец" е бил ве ?! През 1965 няма отбор с име Черноморец в Бургас-ясно ли ти е .Иначе е вярно че от 1969 ЖСК Локомотив Бс преминава в състава на ДФС Черноморец.След обединението през 1981 Нефтохимик остава в състава на ДФС-то до 1986.Умишлено не ти отговарях да видя колко глупости ще избълваш,ама ти не се спря.....А щях да забравя-за темите-тая за 13-те нови си я коментираме на дълго и на широко в нашия сайт,защото ние за разлика от вас си имаме такъв.А на тоя сайт "Сини акули" къде му е форума???....Тук пиете 5 човека и това е-колкото и да пънеш-това са фактите.Покажи ми къде сте много ,покажи ми някой ваш форум,сайт или каквото и да е..... П.П.-пенсия е дядо ти !

Ааааа приказките на Шехерезада са ваш патент, чиче.
Как на кое да ми отговориш бе? Забрави ли че ти я отвори тая тема за да ни кажеш че при подобна ситуция вие ще направите революция? Къде, къде е тя? Покажи ми доказателство (поне едно) дори за наченки на такава. Не можеш. Естествено. Всичките ти постове са бош лаф. И приказки за Аладин и вълшебната лампа.
За годината - истината е една, преглътнни я, не знам защо така се впрягаш като не ти вярвам. Ти нали си вярваш. Като сте в състава на Черноморец, това какво значи според теб? Че има самостоятелен отбор? И да те светна, че през 65-66 НЕ СТЕ ИГРАЛИ В Б ГРУПА, А Б ОКРЪЖНА. Копирал си от някъде с печатна грешка. Стават тия работи. Провери в архива;)

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 14 юли 2011 09:13

А, и за друго държа, ама много държа да ми обясниш - къде ви се чува гласа, че не разбрах? Парламент, Президентство, Общински съвет, Кметска администрация, освен едни фланелки на галактически неизвестната Красико спорт? Играете в Б група, мой. И със аматьорски екипи. Ти какво очакваш - ако сте с Найк, Пума или Адидас някой да ви обърне внимание и да ви изпълни поръчката? Айде по-сериозно, моля ти се, не ти ходи на възрастта. Пастира ви дава евтини дарове да му ближете гъза, докато той пере паричките на една партия (не че е само той, тази партия си има "обръчи от фирми"). Тия 2 въпроса са ми основните - революцията и кой ви слуша и къде? И какъв е резултата де, щото това е важното, ако ще и 8 милиарда да пишете във вашия сайт.
Само да не забравя че 17ти е след 3 дни. Да видим ГОЛЯМАТА ВИ РЕВОЛюЦИЯ И ФЕЙСБУКОВИ СТРАСТИ до какво ще доведат ;) Аз няма да забравя да те питам и след тая дата, многоуважавани бургазлия на средна към трета възраст. Ти и Ицето много се пънете, да видим колко далеч ви се чува гласчетата.

Върни се в “Черноморец”