Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот bigbonusprize » 13 юли 2011 12:20

Добра визитка. Дано впечатли Гонзо и го вземем...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 13 юли 2011 12:30

След втората контрола мисля беше Гонзо каза относно селекцията , че до два дни ще има нови и те НЯМА да са на проби!!! Явно всичко за което се преговаря се проваля , Левски няма пари и идват пожарни варианти, колкото да не е без нищо. И това при положение, че взехме доста пари това лято от Гара,Минев и Иса. Ама това е положението, дано имаме късмет с новите.

nikolov93
Контакти:

Левски дава 150 хил. евро за холандско крило

Мнениеот nikolov93 » 13 юли 2011 12:36

Собственикът на Левски Тодор Батков е готов да плати 150 000 евро, за да осигури на Георги Иванов - Гонзо холандското крило Донован Деекман, пише "Тема спорт". Към днешна дата 23-годишният футболист е собственост на белгийския Локерен, а според потвърдена информация той е дал съгласието си да играе на "Герена" най-вече заради предстоящото участие на "сините" в Лига Европа.
Холандският нападател не е бил сред челните имена в списъка на Гонзо, но отказът на първоначално набелазаните играчи, изглежда, е принудил Иванов да прибегне до План "Б".
Известно е, че в Левски бяха сигурни в привличането на камерунеца Джонго Додинг Присо, но в последния момент сделката пропадна заради сумата от 500 000 евро, която АЕК (Ларнака) поиска за тъмнокожия футболист.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юли 2011 12:38

Тоя швед не вярвам да е по зле от Иво ...
Така, че можеби си намерихме конkуренция в центъра на защитата.
Остава да видим, какво ще измъдруват за дЕсното крилце ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 13 юли 2011 12:39

THE G.A.M.E написа:Тоя швед не вярвам да е по зле от Иво ...
Така, че можеби си намерихме конkуренция в центъра на защитата.
Остава да видим, какво ще измъдруват за дЕсното крилце ...

Мен да вземат, аз в училище дЕсно крилце играех :lol: :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 13 юли 2011 12:42

south_division написа:След втората контрола мисля беше Гонзо каза относно селекцията , че до два дни ще има нови и те НЯМА да са на проби!!! Явно всичко за което се преговаря се проваля , Левски няма пари и идват пожарни варианти, колкото да не е без нищо. И това при положение, че взехме доста пари това лято от Гара,Минев и Иса. Ама това е положението, дано имаме късмет с новите.

Така е ония дебелия иска с трици маймуни да лови,при положение,че е гушнал близо 6 милиона от продажби, а не му се дават поне 1 милион за качествени играчи,незнам ама тая година се очертава много тешка за нас феновете.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 13 юли 2011 13:05

NO MERCY написа:
south_division написа:След втората контрола мисля беше Гонзо каза относно селекцията , че до два дни ще има нови и те НЯМА да са на проби!!! Явно всичко за което се преговаря се проваля , Левски няма пари и идват пожарни варианти, колкото да не е без нищо. И това при положение, че взехме доста пари това лято от Гара,Минев и Иса. Ама това е положението, дано имаме късмет с новите.

Така е ония дебелия иска с трици маймуни да лови,при положение,че е гушнал близо 6 милиона от продажби, а не му се дават поне 1 милион за качествени играчи,незнам ама тая година се очертава много тешка за нас феновете.

Подкрепям ви напълно.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 13 юли 2011 13:13

Най-неприятното от подобни новини е,че всичко рефлектира върху Гонзо-е не може преди 5 дни да кажеш,че чакаш двама,които ще подпишат,а днес да се влачи някакъв на проби-как да го взема на сериозно човек-ставаме,като цска-мениджърски интереси...

Потребителски аватар
dimachko
Контакти:

Re: Левски дава 150 хил. евро за холандско крило

Мнениеот dimachko » 13 юли 2011 13:13

без качества е този футболист ! отличен 6 на бг-пазара и 3 с чужденците това е оценката ми. Кога ще се вземе някой добьр защитник или крило най накрая,пак почнаха с тьпотиите Батковски план Б и не знам си какво още...парите от Дембеле кьде са ? Скьпо им било 500 000 евро за това дайте да купим някой за 200 000 и зимата да му прекратим договора. След като не може да се задьржи Дембеле с 50% от парите от трансфера се тьрси покачване на потенциала а не понижаване на качеството.Почвам много да им се ядосвам!

Потребителски аватар
XTaz
Контакти:

Re: Левски дава 150 хил. евро за холандско крило

Мнениеот XTaz » 13 юли 2011 13:19

данни за футболиста.

3 гола и 2 асистенции
http://www.transfermarkt.de/de/donovan- ... 55754.html
Да знаеш как се прави, не е трудно. Трудно е, да го направиш

Върни се в “Архив”