Нани или Валенсия ?
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Нани или Валенсия ?
Нани или Валенсия, хм... Двамата са различни като стил, не може да се сравняват, Нани винаги е получавал повече свобода в предни позиции и рядко се връща назад, докато Валенсия може да играе по целият десен фланг, дори като бек когато играеше в няколко мача се справяше, ако не по-добре от близнаците, то поне беше на тяхното ниво, което не е за пренебрегване. От друга страна Нани в новият си договор искаше повече пари и може би затова "сър"-а му вдигна мерника и го остави на резервната скамейка при Бербатов и най-нормалното е да го продаде.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
[/offtopic]
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите
- CSKAr4eto0
- Контакти:
А защо не Валенсия в дясно , а Нани в ляво ... на дядо Гигс са му множко вече годините и е време да спира ... Нани е по техничен и по непридвидим ... вярно лакомия е , но умее и да подава не случайно той има най-много асистенции.
Не съм фен на нито един от двамата.
31 пъти шампион на България, носител на 11 Купи на България, 13 Купи на Съветската армия и 3 Суперкупи на България за 1989, 2006, 2008 и 2011 г., 2 пъти полуфиналист за КЕШ и веднъж полуфиналист на КНК. ТОВА Е ЦСКА
И двамата не ми харесват....Валенсия е по еднообразен и от Робен....не може друго освен да пусне топката по тъча, да надбяга някой тромав защитник ( в повечето случаи на отбори от долната половина на класирането), и накрая да центрира....да това не всеки го може, но не го прави голям играч...а Нани има само 1 финт, който върши работа само на Олд Трафорд срещу средняците.... с големите отбори е по пасивен и от Чичарито

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
Точно пък нани всеки мач се опитва да прави най-различни финтове и незнам как прецени че ги прави на по-слаби отбори. Мача с/у Челси на Иванович му вкара 3 четалки.Пък и аз мисля че това е форум за Ман Юнайтед, а не за барса. По въпроса - и двамата са уникални играчи. Нани има добра техника и чрез него може да се атакува и централно, но пък Валенсия прави уникални центрирания и има добра скорост. Въпреки това лично аз бих избрал Нани.
Edwin Van Der Sar always in our hearts
Whatever написа:Точно пък нани всеки мач се опитва да прави най-различни финтове и незнам как прецени че ги прави на по-слаби отбори. Мача с/у Челси на Иванович му вкара 3 четалки.Пък и аз мисля че това е форум за Ман Юнайтед, а не за барса. По въпроса - и двамата са уникални играчи. Нани има добра техника и чрез него може да се атакува и централно, но пък Валенсия прави уникални центрирания и има добра скорост. Въпреки това лично аз бих избрал Нани.
Сега като се замисля това за Иванович си беше точно така
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
- liverpool96
- Контакти:
Предпочитам Нани. По-техничен е и знае кога да направи голов пас, освен това може да бележи във важни моменти. Не искам да кажа, че Валенсия е посредствен, но когато играе под напрежение му е много трудно (пример: финала с Барса). На финала видях само един Руни и един Нани, които се опитваха да направят нещо - най-сърцатите играчи за Юнайтед в онзи ден. Според мен е излишно да се правят подобни класации кой е по-добър. Всеки играч изповядва свой стил на игра и да го сравняваш с друг е немислимо. И Нани, и Валенсия са еднакво полезни за Юнайтед - така е по-добре. 
След като САФ взе праволинения Йънг се надявам да не ги пуска заедно с Валенсия, защото Валенсия е още по праволинеен. Нани макар и лаком има достатъчно арсенал с топката.