Предлагам следващият мач да бъде свирен Ники Йорданов, за да сте сигурни за следващият кръг.
Могрен (Будва) - Литекс - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Могрен (Будва) - Литекс - 1:2 FT
Guten Mogren на всички!
Предлагам следващият мач да бъде свирен Ники Йорданов, за да сте сигурни за следващият кръг.
Не че с тая игра сте за някъде.
Господа говеда, ще кажете ли каква е била играта, защото ние феновете на Литекс не можахме да гледаме мача. Явно да си говедо води до определени способности, като това да гледаш мачовете по цялото земно кълбо без телевизор или интернет.
Желая успех на всички съперници на българските отбори, тъй като вие не сте хора. Желая Ви и неизлечими болести, но не на вас, а на вашите близки.
Желая успех на всички съперници на българските отбори, тъй като вие не сте хора. Желая Ви и неизлечими болести, но не на вас, а на вашите близки.
VIA LEGATI, я кажи от къде са мама и тате, а баба и дядо.
[center]WE NEVER DIE[/center]
[center] №12[/center]
[center] №12[/center]
Re: Литекс ще мине през Черна гора - изтегли Могрен
BLUE CHAMPIONS написа:nikita33 написа:Тия ще ги отнесеме дори и с резервите!
Прав си!, но смешното е, че те ви отнесоха с титулярите ви
Все так да ни отнасят с по 1-2 много ще се радвам!!!
Най - голяма представа за безкрайността ни дава глупостта....
W84me написа:Вие нормални ли сте бе?Каква е тая подкрепа,за която ревете постоянно?Аз никъде не съм чул и видял фенове на Барселона на подкрепят Реал Мадрид!Всеки отбор е сам за себе си,трупа си клубен коефициент и така нататък...Сега ще почнете да ми говорите за националния коефициент,ама не ми се слуша...
Разликата между Реал/Барса и ЦСКА/Левски/Литекс е от Земята до космоса
Абе квито са Литекс,такива са и Цска и Левски! Бг футбола си е пулна Боза!
Тези Бразилчета точно сега ли трябва да се адаптират?когато се играят важни срещи в европа?
всичко ми е ясно...само със светлио тодоров няма да стане!! 
- metodito
- Контакти:
Уникална тема!
Иначе, който подценява черногорците, да си спомни, че на национално ниво те са по-силни от нас.
Честито на ловчанлии! Дано влязат в групите. Независимо кои.
ЛЕ за български отбор е по-подходящо.
Иначе, който подценява черногорците, да си спомни, че на национално ниво те са по-силни от нас.
metodito написа:Уникална тема!![]()
Най-после нормално мнение от Левскар! Имам чувството, че някой сини потребители в този форум ако случайно минем и следващия кръг и влезем в някви групи ще получат язва
Доколкото имам спомен, Литекс само веднъж е играл в група на УЕФА, поновому ЛЕ, така че е време да го направите пак. Макар че тези групи де факто са първи официален кръг на турнира, а да отпаднеш на такава фаза не е особено престижно.