Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Бивши играчи и треньори

Мнениеот Middlesbrough » 02 юли 2011 20:24

Жо: Аз съм фен на Левски, уважавам всички тук

Бразилското крило Жоазиньо изненадващо се появи на стадион „Локомотив” в София, за да наблюдава мача между своя бивш клуб Левски, и Локо Сф.

„Дано да продължават така, и да вървят само нагоре. Аз съм фен на Левски, много уважавам всички тук. До първенството ще започнат да играят още по-добре,” коментира видяното Жо.

За ситуацията в неговия руски Краснодар и дали скоро може да има нов съотборник от български клуб, той добави:„Има добри футболисти, както и тук в България. Сега дойдоха и нови, които аз още не познавам. Дано да стане така, че да дойде някой при нас. Знам, че вестниците пишат, че Дарко Тасевски ще дойде при нас, но аз нищо не знам.”

„Имаме почивка, и исках да видя моята приятелка,” обясни причината за появата си в България Жоазиньо.

Офтопик:

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 02 юли 2011 20:32

Middlesbrough написа:
Жо: Аз съм фен на Левски, уважавам всички тук

Бразилското крило Жоазиньо изненадващо се появи на стадион „Локомотив” в София, за да наблюдава мача между своя бивш клуб Левски, и Локо Сф.

„Дано да продължават така, и да вървят само нагоре. Аз съм фен на Левски, много уважавам всички тук. До първенството ще започнат да играят още по-добре,” коментира видяното Жо.

За ситуацията в неговия руски Краснодар и дали скоро може да има нов съотборник от български клуб, той добави:„Има добри футболисти, както и тук в България. Сега дойдоха и нови, които аз още не познавам. Дано да стане така, че да дойде някой при нас. Знам, че вестниците пишат, че Дарко Тасевски ще дойде при нас, но аз нищо не знам.”

„Имаме почивка, и исках да видя моята приятелка,” обясни причината за появата си в България Жоазиньо.

Евала на Жо!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

would
Контакти:

Мнениеот would » 03 юли 2011 14:19

Браво на Жоазиньо, дано един ден се върне в Левски.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 08 юли 2011 22:54

Дуисбург записа поредния си успех в контролните срещи преди началото на сезона. "Зебрите" се наложиха с 3:1 над полския Легия (Варшава). Българският нападател Валери Домовчийски този път не успя да се разпише, след като игра през второто полувреме.

Резултатът в мача бе открит от Соареш, който си отбеляза автогол и даде преднина на Легия още във 2-ата минута. След това обаче Жевлаков възстанови равенството в 23-ата минута също след автогол, а Болман и Брозински донесоха успеха на Дуисбург с попадения в 27-ата и 31-ата минута.

Срещата бе последна за Дуисбург от лагера в Австрия, като в събота тимът се завръща в Германия, където ще продължи подготовката си за началото на сезона във Втора Бундеслига. Първенството започва на 17 юли, като Домо и компания играят с Карлсруе от 16:30 ч. българско време.

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 10 юли 2011 14:20

Емил Ангелов подписа договор за 1+1 години с кипърския Анортозис. По този начин Бабангида отново се събра с бившия си треньор в Левски Станимир Стоилов.
Кипърският гранд изпрати оферта на нападателя онзи ден, а днес българинът премине успешно медицинските прегледи.
Освен Мъри и Ангелов, в Анортозис играят още Игор Томашич, Станислав Ангелов и Димитър Иванков.

Дано успеят заедно да направят нещо в Европа те го заслужават, така и не разбрах защо с лека ръка се отказаха от Емо Ангелов(той ли искаше повече пари или друго не знам), но точно след не малката му заслуга в ЛЕ малко странно беше. Ако играят във всеки мач титуляри то това си е 1/3 бг отбор + треньор. Ще ги следя под зорко око дали ще направят нещо, стискам им палци и им пожелавам успех!
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 юли 2011 22:24

Локомотив (Пловдив) записа четвърта поредна загуба в контролите от предсезонната си подготовка, след като склони глава пред кипърския Анортозис с 0:2.

„Смърфовете” отстъпиха пред водения от българския наставник Станимир Стоилов тим след попадения на Рикардо Лаборде и Лабан, разписали се съответно в 13-ата и 50-ата минути.

Първото попадение в срещата падна, след като колумбийският полузащитник на домакините бе изведен сам срещу стража на пловдивчани Лучини, преодоля го и така откри резултата, а вторият гол вкара влезлият през второто полувреме Лабан, разписал се от спорна дузпа.

Проверката с Локомотив бе последна за отбора на Анортозис преди старта на европейската кампания на кипърците и бе играна на стадион „Антонис Пападопулос” в Ларнака.

Станимир Стоилов не можеше да разчита на бившите футболисти на Левски Станислав Ангелов и Игор Томашич, докато най-новата придобивка на тима – Емил Ангелов, и българският страж Димитър Иванков, започнаха мача като резерви.

Вратарят се появи на терена в 66-ата минута, докато Бабангида се включи в игра седем минути по-късно. През целия мач обаче си личеше, че домакините са по-напред в подготовката си и определено бяха по-класният отбор тази вечер.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 юли 2011 14:21

Новините в тая тема през новия сезон явно ще се въртят около Анортозис ... :lol:
Мъри прибра половината звезден Левски ... :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юли 2011 10:33

"Бившият нападател на Левски Исмаил Иса вкара гол в първия си мач за Карабюкспор. Българският нападател се разписа в контролата срещу Ризеспор, която завърши с победа за отбора на Иса – 2:1.
Нападателят се разписа с глава още през първото полувреме на контролата, което завърши само с попадението на Иса."

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 юли 2011 11:34

Ся ше се почне ..... "Ама що го продадохме" .... Ето, че Иса-та е добър" ...
:lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юли 2011 13:10

Майкъл Тевия се разделя с Калиакра, за да облече екипа на Черноморец (Бургас), предаде кореспондентът на Novsport.com. Бившият футболист на Левски разтрогна със сините и се очакваше да остане в Каварна, където игра през миналия шампионат като преотстъпен. Чернокожият футболист дори бе дал дума, че ще продължи кариерата си в рок столицата на България, но в крайна сметка от новия сезон ще носи екипа на бургаските "акули".
Като евентуална причина за осъществяването на този трансфер може да се счита и това, че през лятото Майкъл Тевия се ожени за бургазлийка, която със сигурност би желала съпругът и да е близо до нея."

Върни се в “Левски”