Thsmith написа:Neron написа:Добре бре хора... Да и аз не съм доволен от нивото на сегашните ни играчи... на повечето от тях. Да и аз искам да привлечем класни играчи... и аз не искам да се задоволяваме с играчи от А група.. и съм го казвал много пъти... Трябва обаче да се научим да приемаме реалноста. Реалноста е, че живеем в България. Страна която на 70-80 % от футболистите по света не им говори нищо... За повечето като ги поканят да ритат в България реагират така както ние реагираме за судан например... Трябва да приемем, че сме отбор с ограничен финансов ресурс от малка и непривлекателна страна. Едва ли някой мисли, че всичко е "мед и масло" - напротив, но да тръгнем да се бесим ли? Какво щяхте да сте доволни ако Гонзо беше хванал двама като Демба Нирен за ушите и да са тук за първата тренировка ? Нормално е когато се опитваш да привлечеш класен играч за твоето ниво за без пари нещата да се проточват и търсенето на такъв да не е много лесно... Приемете го и се надявайте в крайна сметка Гонзо да намери качествени чужденци които да ни подсилят... защото имаме нужда.
Всички искаме това, но къде дремаха скаутите ни и най-вече Гонзо?! Та още след загубата от "чорбата" стана ясно,че Яско си отива и беше въпрос на време Гонзо да поеме и формално отбора.Та нали де факто той вече 2 години реди трансфери, тактики и пр. в Левски.Не бива да го оправдаваме само защото беше биткаджия като футболист.продължава да се "дъни" жестоко в много важни аспекти на професията, в която се е впил.Да, именно впил, защото ще станат вече почти 3 (ТРИ) години, а ние сме без трофей или нещо значимо.Не искам Левски да се превръща в посредствен БГ отбор.В белите страни хората си "оплитат кошниците" още през март-април, а ние тепърва ТЪРСИМ !?! играчи за дадени постове.Това е наистина несериозно, бе хора. Видяхте ли Иво снощи какъв пореден люх направи при чистенето на топката с глава? Това не се прави от "умора", а от нещо друго- сами се сещате...Яд ме е, че сега притеснението на мен и на още няколко души, се приема с укор, а не замисляте, че от самолет се вижда, че нямаме отбор, още повече,че за да се сработят всички си е нужно и време.Но на първо четене проблема е, че нямаме класа.А нея я правеха такива като Жо, Дембеле, Бардон и т.н.В момента няма такива.И по-добре сега да си "вадим очите" докато може нещо да се пооправи, отколкото след месец-два.Не мислите ли?!