Петър Хубчев пое дублиращия отбор на "Черноморец"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

dhs13
Контакти:

Петър Хубчев пое дублиращия отбор на "Черноморец"

Мнениеот dhs13 » 28 май 2009 16:53

Бившият национал Петър Хубчев ще поднови треньорската си кариера в България. Той ще води дублиращия отбор на бургаския "Черноморец" по покана на бившия си съотборник в първия тим Красимир Балъков.

За последно в България той ръководи "Славия". Хубчев и белите се разделиха по взаимно съгласие през ноември 2005 г. и тогава се завърна в Германия, където преди това беше треньор.

Преди това той беше и помощник треньор на националния отбор по футбол. Бившият защитник прие поканата на Пламен Марков през 2002 г. и двамата успяха да изведат отбора до европейските финали в Португалия през 2004 г.

След финалите договорът на Марков не беше подновен, но Хубчев продължи да е помощник на Христо Стоичков. Едновременно с това той ръководеше и "Славия".

Живот и здраве след 2-3 години Черноморец ще фактор в българския футбол, един от най силните отбори в България.
[wrapimg=]http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_751018.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
mikata

Re: Петър Хубчев пое дублиращия отбор на "Черноморец"

Мнениеот mikata » 28 май 2009 17:21

България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Andreyy
Контакти:

Мнениеот Andreyy » 28 май 2009 18:35

Надяваме се още през следващия сезон Черноморец да е фактор в БГ гутбола, тази година 6-7 място, догодина да се борим за Лига Европа. Успех на Балъков и компания!

dhs13
Контакти:

Мнениеот dhs13 » 28 май 2009 19:52

Живот и здраве след 2-3 години Черноморец ще бъде един от водещите отбори в България заедно с Литкес при положение, че Мъри остане през това време. Според мен тези два отбора са с най голям потенциал в бъдеще. Левски дори да стане шампион няма изгледи да просперира начело с Велев. Освен ако това което се говори за Грант излезе истина, но на мен ми звучи прекалено фантастично, дано. цска София също не виждам как ще върви напред начело с Пенев. Това което върши и приказва Чичовото не дава индикации, че от него ще излезе треньор над средното равнище. При него всичко се гради на огромно самочувствие с малко покритие, гарнирано със слаба психика. Така че според мен Черноморец и Литекс с Мъри са двата най обещаващи отбори за в бъдеще. Поживем увидим...
[wrapimg=]http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_751018.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Черноморец”