Топката пак е във вратата на Могрен, след удар на Бодуров с глава, но бранителят е бил в засада
Евала Любо.
Могрен (Будва) - Литекс - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- CSKAEOTBORA
- Контакти:
Re: Могрен (Будва) - Литекс - 12.7.2011/ 21:00
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!
ЦСКА-83 написа:Чакам го на хендикап.Айде още един
2 греди и отменен гол - не ти върви много
petrof написа:Браво Литекс. Левскарите сега няма да могат да спят от болка и мъка. Каква радост беше до преди малко. И как можаха да си помислят, че Литекс ще загуби не знам. Ами в крайна сметка нека ги боли...
A бре ти добре ли си защо слагаш заради 2-3 души всички под общ знаменател явно и ти си малко комплексарче

Браво на Момчил Цветанов и Светльо Тодоров
Анонимните бразилци от не знам си коя дивизия трябва да са на пейката,а не младежки национал и бивш национал на България с кариера в Англия.Голът на черногорците е страшен късмет,слушам почти целия мач по радиото и Литекс атакува цял мач,удари и две греди,така че не започвайте с трагедиите още в началото.Две победи в този кръг са задължителни,първата дойде,макар и трудно,втората ще е по-лесна.Иначе определено селекцията на Литекс не вдъхва доверие,беше продаден най-добрият футболист,бразилците се адаптират бавно в чужбина,така че не бива да се разчита кой знае колко на тях в началото.Липсва сериозен централен нападател,освен Светльо Тодоров,който,откакто се завърна в Литекс,винаги е пренебрегван от треньорите,не знам поради каква причина.Успех на Литекс и останалите български отбори в евротурнирите!

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Via_Legati
petrof написа:Левскарите сега няма да могат да спят от болка и мъка. Каква радост беше до преди малко. И как можаха да си помислят, че Литекс ще загуби не знам. Ами в крайна сметка нека ги боли...
Айде някой ден когато пернишката сгурия играе в Европа, пак ще си пишем. До тогава успех в минното дело и не карай Голфа много бързо в София а само по Юри Гагарин от Изток до Пашов.
PK GOLF SL
Red Hot написа:Браво на Литекса, жалко за сините тъпанари, те все много знаят
Ще ви видим и вас острия,тая година няма да има сервитьорчета,готвачи,и всякакви такива от ресторантьорски бизнес

Имате такива страхотни млади футболисти като Момчил Цветанов , а пускате Кодо , Модо и Подо....
Айде дано и трети вкарате и да ги откажете тоално тези хубустници!
Айде дано и трети вкарате и да ги откажете тоално тези хубустници!

Специалисти !!!
По един коментар ли видяхте играта на отбора .Бразилците били аматьори от 4 -та дивизия и не ставали .Тая луда крава лек няма.
По един коментар ли видяхте играта на отбора .Бразилците били аматьори от 4 -та дивизия и не ставали .Тая луда крава лек няма.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
petrof написа:Браво Литекс. Левскарите сега няма да могат да спят от болка и мъка. Каква радост беше до преди малко. И как можаха да си помислят, че Литекс ще загуби не знам. Ами в крайна сметка нека ги боли...
Греда. Аз съм левскар и много се кефя.
Via_Legati написа:petrof написа:Левскарите сега няма да могат да спят от болка и мъка. Каква радост беше до преди малко. И как можаха да си помислят, че Литекс ще загуби не знам. Ами в крайна сметка нека ги боли...
Айде някой ден когато пернишката сгурия играе в Европа, пак ще си пишем. До тогава успех в минното дело и не карай Голфа много бързо в София а само по Юри Гагарин от Изток до Пашов.
PK GOLF SL