Димитър Бербатов - Фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Re: Бербатов сред надценените на Острова

Мнениеот varnafen » 12 юли 2011 22:20

Alexx написа:Хубаво бил голмайстор, но факта е, че от 21 гола 11 са вкарани в трима мача. 10 гола са вкарани срещу трите отбора които изпаднаха. Аз харесвам Бербатов,но е факт, че няма характер и манталитет да играе срещу големите. Аз като ЦСКАр не си спомням негов силен мач за ЦСКА срещу Левски или други силни отбори в България. Аз го харесвам, но не мога да отричам факите и да си мисля че е от класата на Роналдо. За жалост аз като човек който много харесваше Бербатов взе да ми става антипатичен, защото съм фен на Юнайтед и се намериха разни псевдо разбирачи които преди това сигурно не са гледали много Юнайтед, но станаха много компетенти за какво става в този отбор и почнаха да обиждат играчите на отбора за да може видиш ли наш Митко да бъде издигнат на пиадестал и това много дразни феновете на отбора в България. Да не говорим,че почнаха да обиждат и любиния ни английски футбол и любините ни играчи в отбора МЮ.

Голяма тъпня каза. Ти не смятай в колко мача и на кои отбори е вкарал, а колко точки са ви донесли тези голове. Ти по-католик и от папата се извъди. Не мога да разбера как има фенчета на МЮ, които защитават играчи като Карик и останалите дървари, дори САФ, а търсят проблем в Бербатов.

Колко решителни мача за ЦСКА е играл Бербатов? Аз се сещам за един злополучен с Левски и още един с МТК....това ли са редицата нерешени от Бербатов мачове на ЦСКА???

БЕз да съм фен на МЮ или ЦСКА.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 12 юли 2011 22:29

Извинявай ама тея дървата взеха два титли в най силната лига и една Шл преди да дойде Бербатов . А после разрпявай,че били дървета. Ей това ме дразни най=много изкара разни разбирачи че отбора шампион на ЕВропа и най силната лига бил съставен от британски дървета и лакоми латиноси и само наш Бербо блести ... Аз не защитавам Карик, но първите две години си вършеше идеално работата . Отнемаше топки,даваше добри извеждащи пасове,изпълняваше корнери и т.н.. Какво повече да се изисква от деф. халф ? Аз не търся проблема в Бербатов. Той е супер играч. ПРосто са ми смешни напъните на разни псевдо патриоти. Аз съм патриот, но това означава ли,че трябва да изгубя обективноста си ? В България за жалост има два големи групи около Бербатов. Едните са Бербомразци и каквото и да направи ще го критикуват, другите пък са Берболюби и каквото и да направи дори автогол да си вкара ще изкарат това,че си вкарал автогол за нещо велико. За тази хора думата обективност е мръсна. Аз го критикувам Бербо, но конструктивно, но видиш ли неговите защитници винаги ме нападат и естествено използват невероятния аргумент, че съм анти - българин. Когато го хваля ме изкарват пък лизач на задници неговите омразни врагове. Като цяло липсва каквото и да е средно мнение по въпроса. Всички или в юрош ги плюят или в юрош ги защитават.

Потребителски аватар
grafa
Контакти:

Мнениеот grafa » 12 юли 2011 22:32

:o За човече,което е отказало да защитава Родината--или добро,или по-добре НИЩО!!!! :idea:
Съвестта на Епохата

Потребителски аватар
Paralel
Контакти:

Мнениеот Paralel » 12 юли 2011 22:37

Alexx написа:Извинявай ама тея дървата взеха два титли в най силната лига и една Шл преди да дойде Бербатов . А после разрпявай,че били дървета. Ей това ме дразни най=много изкара разни разбирачи че отбора шампион на ЕВропа и най силната лига бил съставен от британски дървета и лакоми латиноси и само наш Бербо блести ... Аз не защитавам Карик, но първите две години си вършеше идеално работата . Отнемаше топки,даваше добри извеждащи пасове,изпълняваше корнери и т.н.. Какво повече да се изисква от деф. халф ? Аз не търся проблема в Бербатов. Той е супер играч. ПРосто са ми смешни напъните на разни псевдо патриоти. Аз съм патриот, но това означава ли,че трябва да изгубя обективноста си ? В България за жалост има два големи групи около Бербатов. Едните са Бербомразци и каквото и да направи ще го критикуват, другите пък са Берболюби и каквото и да направи дори автогол да си вкара ще изкарат това,че си вкарал автогол за нещо велико. За тази хора думата обективност е мръсна. Аз го критикувам Бербо, но конструктивно, но видиш ли неговите защитници винаги ме нападат и естествено използват невероятния аргумент, че съм анти - българин. Когато го хваля ме изкарват пък лизач на задници неговите омразни врагове. Като цяло липсва каквото и да е средно мнение по въпроса. Всички или в юрош ги плюят или в юрош ги защитават.

Карик и Флетчър стават за отбори като Болтън и Нюкасъл, но са мнооооого далеч от класата на колегите си в Юнайтед. Не обичам думата "дървар", защото във форумите се използва без да се мисли, но точно тези двамцата са си типични дървари - никаква техника, никаква фантазия и поглед върху играта, тичат като откачени без да се изморяват и се ръгат. А относно Бербатов - много си прав. Има хора, които го изкарват велик, за други пък е най-голямата издънка. Бербатов е един добър футболист, който си е част от световния футболен елит, все пак е голмайстор на ВЛ и вече трета година играе в МанЮ, но е много далеч от най-добрите на своето време, да не говорим за най-великите принципно!

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 12 юли 2011 22:46

Яжте му кура на БЕРБАТОВ-и не ми триите мненията.След ИЦО тои е наи великият.Ако беше ГОВЕДО щяха да прекрьстят София на Бербатов.Ама не е и затова пишете глупости.Никога говеда няма да имате ИЦО,Любо,Емо,Трифон,Марто,Стилян и в бьдеще и Спас Делев.Имате си Гонзо за домашно ползване затова замьлчете.........................
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 12 юли 2011 22:52

samocskasamo написа:Яжте му кура на БЕРБАТОВ-и не ми триите мненията.След ИЦО тои е наи великият.Ако беше ГОВЕДО щяха да прекрьстят София на Бербатов.Ама не е и затова пишете глупости.Никога говеда няма да имате ИЦО,Любо,Емо,Трифон,Марто,Стилян и в бьдеще и Спас Делев.Имате си Гонзо за домашно ползване затова замьлчете.........................

Ти явно си го опитвал :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 12 юли 2011 22:53

фифи перото написа:
samocskasamo написа:Яжте му кура на БЕРБАТОВ-и не ми триите мненията.След ИЦО тои е наи великият.Ако беше ГОВЕДО щяха да прекрьстят София на Бербатов.Ама не е и затова пишете глупости.Никога говеда няма да имате ИЦО,Любо,Емо,Трифон,Марто,Стилян и в бьдеще и Спас Делев.Имате си Гонзо за домашно ползване затова замьлчете.........................

Гледаи ти да не опиташ моя
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 12 юли 2011 22:55

samocskasamo написа:
фифи перото написа:

Гледаи ти да не опиташ моя

Ти си най-голямото разочарование за жените.Бербатов така каза :lol:
А по темата-Номер 1 е Торес,естествено
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 12 юли 2011 23:43

Какъв торес бе , ръб
я марш от тук
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
shomba14
Контакти:

Мнениеот shomba14 » 21 юли 2011 21:55

clever_ написа:

Какъв торес бе , ръб
я марш от тук

Хахахахахаха. Торес бил номер 1? Ти вярваш ли си като пишеш бе? Не знам трябва да си много ама много просто парче за да си мислиш, че Торес е номер едно. Бербата си е Бербата. Само дето много гадно се ебават с него в Ман Юнайтед от време на време иначе е един от най-добрите в света и най-добрия българин след Стоичков. :) Въпреки, че съм фен на Ливърпул съм и голям фен на Бербо още от ЦСКА.
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”