Alexx написа:Хубаво бил голмайстор, но факта е, че от 21 гола 11 са вкарани в трима мача. 10 гола са вкарани срещу трите отбора които изпаднаха. Аз харесвам Бербатов,но е факт, че няма характер и манталитет да играе срещу големите. Аз като ЦСКАр не си спомням негов силен мач за ЦСКА срещу Левски или други силни отбори в България. Аз го харесвам, но не мога да отричам факите и да си мисля че е от класата на Роналдо. За жалост аз като човек който много харесваше Бербатов взе да ми става антипатичен, защото съм фен на Юнайтед и се намериха разни псевдо разбирачи които преди това сигурно не са гледали много Юнайтед, но станаха много компетенти за какво става в този отбор и почнаха да обиждат играчите на отбора за да може видиш ли наш Митко да бъде издигнат на пиадестал и това много дразни феновете на отбора в България. Да не говорим,че почнаха да обиждат и любиния ни английски футбол и любините ни играчи в отбора МЮ.
Голяма тъпня каза. Ти не смятай в колко мача и на кои отбори е вкарал, а колко точки са ви донесли тези голове. Ти по-католик и от папата се извъди. Не мога да разбера как има фенчета на МЮ, които защитават играчи като Карик и останалите дървари, дори САФ, а търсят проблем в Бербатов.
Колко решителни мача за ЦСКА е играл Бербатов? Аз се сещам за един злополучен с Левски и още един с МТК....това ли са редицата нерешени от Бербатов мачове на ЦСКА???
БЕз да съм фен на МЮ или ЦСКА.