Етър-Ботев 0:2 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Етър-Ботев 0:2 (FT)
sokkoban написа:Сега ли ве, откачен?
МАйтапа се бе....хахаха.Аз съм на чукурнайсе уискита,къде ще бягаам.НАДРАВЕ СОКО/
PLOVDIV PEE 1912 написа:sokkoban написа:Сега ли ве, откачен?
МАйтапа се бе....хахаха.Аз съм на чукурнайсе уискита,къде ще бягаам.НАДРАВЕ СОКО/
Ай, наздраве...

- PLOVDIV PEE 1912
sokkoban написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:sokkoban написа:Сега ли ве, откачен?
Ай, наздраве...
ХХАХДААААХА ЛУД НАЗДРАВЕ.Непия арияна ххааха
Някъде могат ли да се видят головете от мача?
-
- Контакти:
Утре в официалния сайт ще ги качат 

Спокойно бе хора! В предсезонна подготовка сме! 2-ра контрола! Я по-айляк? Тука някви хорица взели да се притесняват още от сега! Чакайте малко бе,контролите са за това! Да се пробват различни варианти! Хайде стига с тези критики!
trakia, приятелю все пак играем с Етър - отбор на 2 дни подготовка а не с шампиона на България Литекс. В Ловеч мача се игра почти на една врата, и няма какво да се сърдим на Илия Николов. Армандо и той щеше да отнесе толкова гола та и повече. Не можеш да даваш такава оценка.Това са два различни мача.
Литекс са много класи над Етър.
tinko написа:trakia, приятелю все пак играем с Етър - отбор на 2 дни подготовка а не с шампиона на България Литекс. В Ловеч мача се игра почти на една врата, и няма какво да се сърдим на Илия Николов. Армандо и той щеше да отнесе толкова гола та и повече. Не можеш да даваш такава оценка.Това са два различни мача.
Това пък няма НИЩО ОБЩО. И Етър могат да ти бият анемичен удар от 25м. и да ти мине под плонжа. И Етър могат да центрират топката едва-едва ,да няма никой до теб ,ти да си легнал ,да протегнеш ръце и топката да ти се удари в стомаха и да ти я вкарат.
Никога не съм говорил против играчи на Ботев ,ам да бием 400 км. път в делничен ден за контрола ,всичките ти съотборници да се скъсат да бягат и да се хвърлят в единоборства и ти на вратата (не казвам ,че е лесно) да направиш такива ТЪПИЗМИ.
Да кажеш ,че това е еднократен случай. Ама не ,на всеки 2 мача по една минимум. Един вратар има право да прави такава грешка ,не повече от 1 път на сезон!