Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
YANTRA_FOREVER написа:CSKA ME написа:малко уважение към шампиона поне бе хора, егати племето ...
Остави ги. Тая година Литекс пак ще размазва "отборът на народа", пак Гриша Ганчев ще е купил титлата и така. Смешници са повечето фенове на Левски.
CSKAEOTBORA написа:А бе говеда, кфо си врете носа където не ви е работа? Аз съм обеден, че Литекс ще отсръни морген мурген...
Via_Legati написа:YANTRA_FOREVER написа:CSKA ME написа:малко уважение към шампиона поне бе хора, егати племето ...
Остави ги. Тая година Литекс пак ще размазва "отборът на народа", пак Гриша Ганчев ще е купил титлата и така. Смешници са повечето фенове на Левски.
Кога Ловеч е размазвал Левски, че не се сещам??? Ти да не се бъркаш с ЦСКА? А Ганчев, няма да купува повече титли, за какво са му. Пък и му е време да отива в затвора, стига е крала мутрата проста, писна ми от селски тарикати, айде в панделата до живот да чука камъни за магистралите. Ти да не си му фен на този ниско интелигентен не реализирал се борец, в последствие станал бандит?? Само тук явните купуват титли вместо вафли от лавката на затвора.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта