Могрен (Будва) - Литекс - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: LITEX

Мнениеот thebully » 12 юли 2011 17:09

vankisa написа:Дали ще може да се гледа, литекс някаде някой да знае

Има си тема ,бре юнак :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: litex/viewtopic.php?f=3&t=83497
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Re: Могрен (Будва) - Литекс (Шампионска Лига) 12.7.2011

Мнениеот denitko1 » 12 юли 2011 17:12

Ще дават ли ЛИТЕКС По някоя програма или онлине??? кажете ми дайте ЛИНК АКО МОЖЕ БЛАГОДАРЯ ВИ!
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
cska - maina

Мнениеот cska - maina » 12 юли 2011 17:13

denitko1 написа:Ще дават ли ЛИТЕКС По някоя програма или онлине??? кажете ми дайте ЛИНК АКО МОЖЕ БЛАГОДАРЯ ВИ!

Който има очи-да гледа :geek:
Ако Бог не съществува, животът би бил абсурден. Той не би имал нито смисъл, нито ценност, нито цел. У. Крейг

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 12 юли 2011 17:15

iliyan79 написа:Бях изгонен от форума, защото казах нещо за майките на някои хора...и така може би ви е било мъчно за мен, и затова отново съм тук. Затова отново пращам поздрави на майките ви, които са супер грамотни и са възпитали такива умни синове. По интересно им е да ми обсъждат правописа и да излизат извън темата ЛИТЕКС, отколкото да коментират конкретно Литекс, но както и да е, не искам да се заяждам повече. Относно Литекс, се надявам да постигнат два успеха срещу Джуджето Могрен Будава, и да натрупат малко точки за България. А за по- нататъка, на мен ми е ясно всичко като бял ден...но каквато ни е държавата, такъв ни е и футбола. Гледах едно интервию на президента на ф.к Литекс, където той се изказва, че дори и отбора да не се класира за шампионска лига, няма да се правят трагедии и да се гони треньора. Цитирам изказването му: "Ние все едно от 15 години играем шампионска лига, че ако не се класираме и отпаднем да правим трагедии, няма да е за първи път!!!". Как може такова нещо? Как може такъв непокизъм? Това ли е Литекс? Това ли е лицето на отбора? На този май не му пука изобщо! Може и отбора да не влезне в шампионска лига, но нека не отчайва феновете предварително! Като го питат да каже - Да, ние сме Литекс, Ние сме шампиони на България, и искаме да играем в шампионска лига. Ще направим всичко възможно! Но явно такива думи не са присъщи за този господин. И така... успех Литекс. Само това мога да кажа и тайно да се надявам да стане чудо!

Непокизъм ,а ?

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 12 юли 2011 17:15

По коя ЩЕ ДАВАТ ЛИТЕКС ДАЙТЕ МИ ЛИНК ... МОЛЯ ВИ !! УСПЕХ НА ЛИТЕКС!

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 12 юли 2011 17:16

NO MERCY написа:Ето ви линк ;) цъкнете горе където пише TV UZIVO http://www.rtcg.me/program/programska-s ... ice/2.html

Голям си!

ilyan79 ,не знам под какъв ник ,преди си се изявявал и колко лош ти е бил правописа ,но определено на последното ти мнение е добър. Кой ти помагаше?
Изображение

Изображение

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 12 юли 2011 17:17

denitko1 написа:По коя ЩЕ ДАВАТ ЛИТЕКС ДАЙТЕ МИ ЛИНК ... МОЛЯ ВИ !! УСПЕХ НА ЛИТЕКС!

Стига спами темата бе!!!
Като я преразгледаш ще откриеш това ,което ти трябва!
Еба*ти мързливия бай Ганьо.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 12 юли 2011 17:18

daite link pi4ove

Потребителски аватар
liga09
Контакти:

Литекс излиза срещу Могрен

Мнениеот liga09 » 12 юли 2011 17:27

Носителят на титлата в „А” ПФГ ще се изправи срещу черногорския Могрен във втори кръг от квалификациите за Шампионска Лига.

Шампионите на България ще гостуват на стадиона в Подгорица тази вечер за първия мач от квалификацията. „Оранжевите” са смятани за фаворит в този мач.

В групата определена от старши треньора Любослав Пенев не попаднаха защитника Александър Барт, както и Деян Джерманович, и Бернар Онанга Итуа. В състава обаче влизат някои от новите попълнения като Мирасема, Утиа и Селио Кодо.

Добрата новина за българите е, че от тима на домакините ще липсват седем основни играчи, които бяха продадени през това лято, но въпреки това наставника на Могрен Бранислав Милячич разкри, че е проучил много добре отбора на Литекс и няма да има изненади в предстоящата среща.

Пенев от своя страна също увери, че отборът му е добре подготвен за предстоящата среща и разполага с достатъчно информация за играта на противника. Той каза пред журналистите:

„Знаехме, че времето ще бъде много топло, но това не е изненада за нас. Предупредил съм футболистите.”

„Имаме информация за отбора им и за начина им на игра. Смятам, че подготовката ни е добра и това е достатъчно.”

„Знам, че шестима техни играчи ще отсъстват, което никак не е малко.”

http://www.liga09.bloger.hr/

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Литекс излиза срещу Могрен

Мнениеот modor » 12 юли 2011 17:40

Ти пак не гледаш дали има подобна тема или няма :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Литекс”