Барселона да изпратят златен медал в Норвегия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

yasen
Контакти:

Барселона да изпратят златен медал в Норвегия

Мнениеот yasen » 28 май 2009 11:57

С риск да си навлека гнева на феновете на Барса, предлагам на ръководството на Барселона да изпрати на онзи норвежки подлога на УЕФА един златен медал... мисля, че човека си го заслужи. Това беше най-голямото съдийско ограбване в историята на ШЛ... И все пак длъжен съм да изразя още едно мнение - Челси сами дадоха повод на съдията да ги пореже, просто трябваше да си вкарат многобройните положения, НО ТОВА НЕ Е ОПРАВДАНИЕ НА СЪДИЯТА. Това, което си го има на терена, трябва да се свири.
Честито на феновете на Барселона, снощи бяха по-добрия отбор. Но незаслужено играха на финал.

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Re: Барселона да изпратят златен медал в Норвегия

Мнениеот mironi88 » 28 май 2009 12:14

Както казва "Коп" -
Fuuuuck offfff Chelsea FC, you ain't got no history, 5 european cups, 18 leagues that's we call history !!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 28 май 2009 12:32

хахах ти луд ли си бе.я кажи само за червения картон а имаше ли червен картон за Барселона?А да те питам само нещо.когато твоя любим отбор челси играе така както Барса ще се метна от 10 етаж чаткаш.защото ако бяха челси манчестър пак щяха да ги ги опънат.а Барселона им скри топката.Никой няма право да плуе Барса.Не съм фен на Барса обаче те са най-добрият отбро в момента!!!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 28 май 2009 12:38

POPCORN написа:хахах ти луд ли си бе.я кажи само за червения картон а имаше ли червен картон за Барселона?А да те питам само нещо.когато твоя любим отбор челси играе така както Барса ще се метна от 10 етаж чаткаш.защото ако бяха челси манчестър пак щяха да ги ги опънат.а Барселона им скри топката.Никой няма право да плуе Барса.Не съм фен на Барса обаче те са най-добрият отбро в момента!!!

А бе ти чуваш ли се?Челси бяха на 1 минута да отстранят Барса,а пък прехвалените Манчестър бяха изгаврени тотално.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 28 май 2009 12:40

само не знам медала в Норвегия ли трябва да се прати или директно да се даде на Платини

Quentin
Контакти:

Мнениеот Quentin » 28 май 2009 12:54

кисело ви е гроздето момчета

цял свят казва, че Барса са най-добрият отбор в света, само вие не можете, не знам как става така (:

даже мадридските и английските вестници и сайтове го признават, не признават ами изтъкват направо (:

не знам, сигурно друга игра гелдате (:

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 28 май 2009 12:55

Quentin написа:кисело ви е гроздето момчета

цял свят казва, че Барса са най-добрият отбор в света, само вие не можете, не знам как става така (:

даже мадридските и английските вестници и сайтове го признават, не признават ами изтъкват направо (:

не знам, сигурно друга игра гледате (:
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 28 май 2009 13:05

ахахаха английските дървари газ пикаят,а,че съдията снощи не даде два червени картона за Юнайтед мълчат нали :evil: :evil: първия за Кристиано Говналдо,дето направи 5 фала срещу Пуйол за 3 минути и втория за русата джинка СоПол Скоулс,който трябва в затвора да влезе заради такава балтия :evil: :evil: :evil: :evil:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 28 май 2009 13:15

Бижутера написа:ахахаха английските дървари газ пикаят,а,че съдията снощи не даде два червени картона за Юнайтед мълчат нали :evil: :evil: първия за Кристиано Говналдо,дето направи 5 фала срещу Пуйол за 3 минути и втория за русата джинка СоПол Скоулс,който трябва в затвора да влезе заради такава балтия :evil: :evil: :evil: :evil:

Най успешняй футбол е Испанския.. Испания е евро шампион , дърварите даже не се класираха.. сега най успешната нация по трофей е Испания , дърварите с прехваленото си първенство здадоха багажа... това е сега и газ и метан и обикновен безоловен да пикаят пак се тая, гърчете се, Бърса е шампион, а английските клубчета ще чакат догодина пак... ама като знам , че Челси и Арсенал нямат традиции в тоя турнир единствено Pool има шанс някакъв.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 28 май 2009 13:28

mormona написа:
Бижутера написа:ахахаха английските дървари газ пикаят,а,че съдията снощи не даде два червени картона за Юнайтед мълчат нали :evil: :evil: първия за Кристиано Говналдо,дето направи 5 фала срещу Пуйол за 3 минути и втория за русата джинка СоПол Скоулс,който трябва в затвора да влезе заради такава балтия :evil: :evil: :evil: :evil:

Най успешняй футбол е Испанския.. Испания е евро шампион , дърварите даже не се класираха.. сега най успешната нация по трофей е Испания , дърварите с прехваленото си първенство здадоха багажа... това е сега и газ и метан и обикновен безоловен да пикаят пак се тая, гърчете се, Бърса е шампион, а английските клубчета ще чакат догодина пак... ама като знам , че Челси и Арсенал нямат традиции в тоя турнир единствено Pool има шанс някакъв.

Честита победа,мормон :) ,но емоциите ти дойдоха малко в повече!Гледай си Испания,не коментирай така с отрицание английския футбол-нали са "дървари" :roll: .А за Челси много грешиш,и за Арсенал също.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Върни се в “Барселона”