Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Ремонт на стадион "Христо Ботев"

Мнениеот rump_shaker » 07 юли 2011 10:36

Нали уж беше планувано да се смени тревната настилка поне за началото на сезона. Като гледам само вратарските "гьолове" оправят само.
ИзображениеИзображение

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 12 юли 2011 11:20

Погледнете "Независимия " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 12 юли 2011 12:34

VETERANI написа:
По последно инфо от снощи ,стадиона ще е за около 17 000 и ще бъде ново строителство ,насипите няма да се използват.Започва се от ТИ и така една по една всички трибуни.Варианта с нов стадион ,а не ремонт на сегашния е одобрен от Цветан Василев и до няколко седмици започва изграждането.

Дано стане, дано, дано, дано, дано!...
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 12 юли 2011 14:36

BultraStyle написа:Погледнете "Независимия " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Това са все добри новини, но ще отложа поливането. Нека дойдат багерите, пък ние знаем как да го отпразнуваме ;)
Общината ме притеснява в цялата картина. Какво мисли ОС и дали имаме някакви гаранции от тях ... Избори идват, тези ще кажат - ДА, после другите ще искат и на тях да се "помогне" ...

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 12 юли 2011 16:36

Pupper_ написа:
BultraStyle написа:Погледнете "Независимия " :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Това са все добри новини, но ще отложа поливането. Нека дойдат багерите, пък ние знаем как да го отпразнуваме ;)
Общината ме притеснява в цялата картина. Какво мисли ОС и дали имаме някакви гаранции от тях ... Избори идват, тези ще кажат - ДА, после другите ще искат и на тях да се "помогне" ...

Разбира се ,че никой не бива да изпада в еуфория преди да имаме нещо черно на бяло :) Просто имам доверие на това ,което е казал VETERANI :)

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Нов стадион за Ботев Пловдив!

Мнениеот 1912 » 13 юли 2011 00:11

В последните часове изтече информация, че до няколко седмици стартира строежа на чисто нов стадион за Ботев Пловдив.Съоръжението ще е с капацитет 17000 седящи места и ще бъде по подобие на стадиона на Литекс в Ловеч.Той ще се намира в центъра на Пловдив на мястото на сегашния " Христо Ботев" или както го наричат феновете " Колежа" .Строежа ще започне от култовата " Трибуна Изток" и е одобрен от собствениците на клуба.
http://ultras.bg/4577/Nov-stadion-za-Botev-Plovdiv.html

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Нов стадион за Ботев Пловдив!

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 юли 2011 00:12

1912 написа:В последните часове изтече информация, че до няколко седмици стартира строежа на чисто нов стадион за Ботев Пловдив.Съоръжението ще е с капацитет 17000 седящи места и ще бъде по подобие на стадиона на Литекс в Ловеч.Той ще се намира в центъра на Пловдив на мястото на сегашния " Христо Ботев" или както го наричат феновете " Колежа" .Строежа ще започне от култовата " Трибуна Изток" и е одобрен от собствениците на клуба.
http://ultras.bg/4577/Nov-stadion-za-Botev-Plovdiv.html

Вероятно става дума за сериозна реконструкция, щом е даден Литекс за пример. Надявам се това да е факт, макар че малко се съмнявам, много изведнъж излиза тая новина :) ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Мнениеот 1912 » 13 юли 2011 00:21

Според фактори от агитката ни новината е потвърдена от ръководството, може би скоро ще има нещо официално колкото до това, че много изведнъж се чува за това не съм съгласен, от доста време се говори за това и всички ботевисти очакваха и се надяваха на именно такова развитие на нещата, а не само на ремонт, дано да няма спънки с общината и т.н. и скоро да имаме супер стадион, който съм сигурен ще пълним редовно!
Последна промяна от 1912 на 13 юли 2011 00:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 13 юли 2011 00:24

1912 написа:Според фактори от агитката ни новината е потвърдена от ръководството, може би скоро ще има нещо официално колкото до това, че много изведнъж се чува за това не съм съгласен, от доста време се говори за това и всички ботевисти очакваха и се надяваха на именно такова развитие на нещата, а не само на ремонт, дано да няма спънки с общината и т.н. и скоро да имаме супер стадион, който съм сигурен ще пълним редовно!

Ами освен да ви пожелая успех, друго не ми остава ;) През следващия сезон ще ви посетя, било то на стария или новия стадион, бъди сигурен ;) :P
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
FCH

Мнениеот FCH » 13 юли 2011 00:25

Cesc Fabregas написа:Вероятно става дума за сериозна реконструкция, щом е даден Литекс за пример. Надявам се това да е факт, макар че малко се съмнявам, много изведнъж излиза тая новина :) ;)

Добре, че не е Разград за пример! Иначе големи изкопи ще се очакват

Върни се в “Ботев”