Пернамбукано Жуниньо от “Лион” (Фр) заменя КРИВИЯ в “Черно м

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Re: Пернамбукано Жуниньо от “Лион” (Фр) заменя КРИВИЯ в “Черно м

Мнениеот ncbs » 28 май 2009 10:23

govedo написа::lol: :lol: :lol:
А най-смешното е, че даже не е публикувано като слух в стил ***, ами си е направо се едно окончателна вест.
Иначе би било прекрасно.

Нали това е целта,да се пускат кьор фишеци,като тия на левскарските журналистически болни мозъци :lol:
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 28 май 2009 12:15

Естествено,че е долна измама!Но все пак навлизаме в сезона на лъжите! :) .А какво по-хубаво от това,да се пусне слух че ще идва някоя супер звезда в България?Ще си пишат феновете,ще се нареждат,някои даже ще повярват.Затова футбола е толкова интересна игра.Самият факт,че никога не свършва...Сезона към своя край,има още въпросителни,а ние започнахме трансферите.Само да спомена,че не е невъзможно футболист от такава или малко по-ниска класа да играе в България.Нито е невъзможно велик треньор да води отбор тук.Справка-ЦСКА.Джиджи Симони и Беноа Кое.Миналата година босовете на морето преговаряха с една италианска футболна звезда.Вярно!Не се получи,но поне имаше опит,което показва и желание.Мисля си,че не парите биха спрели някого от застаряващите играчи да играе в България.Пари ще се намерят за един-двама подобни футболиста.ВЪПРОСЪТ Е-КЪДЕ щЕ ИГРАЕ ВЪПРОСНИЯТ ФУТБОЛИСТ/?Ако беше готов стадиона,щях да съм сигурен,че подобен трансфер ще се случи.Но сега-вятър и мъгла.Всеки нормален играч,като си види бъдещето работно място и ще избяга през глава.За съжаление не сме дорасли още.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 29 май 2009 11:05

Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
gambara
Контакти:

Мнениеот gambara » 30 май 2009 23:42

някои има ли идея емил ангелов бабангида каде ще играе след като Денизли отпада във втора дивизия на турското първенстви?
дали има някакав шанс да го привлечем при нас?
ПФК ЧЕРНО МОРЕ

Върни се в “Черно море”