ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: ЛЯТО 2011 - подготовка, трансфери, спекулации...
А левия бек с какво ще го залепим?
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
Mourinio написа:А левия бек с какво ще го залепим?
Не знам с какво ще го лепим,но по страшното е че нямаме опции за тази позиция.Дори и да приемем че баба Меца ще си върши работата горе долу,ако го накажат/което е много вероятно с оглед на показаното от него,определено рисков играч/,ами ако го контузят?Тогава Гравесена,Тошко и кой знае още кой,ще се изредят на тази позиция да запълват дупката.И най лошото е че не търсят човек за този пост.Още преди да е започнало първенството и ще знаят къде да ни нападат.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Veso1913 написа:Mourinio написа:А левия бек с какво ще го залепим?
Не знам с какво ще го лепим,но по страшното е че нямаме опции за тази позиция.Дори и да приемем че баба Меца ще си върши работата горе долу,ако го накажат/което е много вероятно с оглед на показаното от него,определено рисков играч/,ами ако го контузят?Тогава Гравесена,Тошко и кой знае още кой,ще се изредят на тази позиция да запълват дупката.И най лошото е че не търсят човек за този пост.Още преди да е започнало първенството и ще знаят къде да ни нападат.
Аз чух че Христиан Попов е за тази опция
язък.... няма да имаме стабилна защита тоя сезон и то главно заради левия бек 
не знам какъв беше проблема да намерим един малко по-добър ляв бек, вместо да търсим десни крила и тем подобни ненужни щуротии
не знам какъв беше проблема да намерим един малко по-добър ляв бек, вместо да търсим десни крила и тем подобни ненужни щуротии

ogrizko написа:язък.... няма да имаме стабилна защита тоя сезон и то главно заради левия бек
Защо търсим дясно крило?Ами защото ние ще нападаме нон стоп и по двата фланга и в центъра и на противника няма да му е до атаки през левия бек.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
Veso1913 написа:ogrizko написа:язък.... няма да имаме стабилна защита тоя сезон и то главно заради левия бек
Защо търсим дясно крило?Ами защото ние ще нападаме нон стоп и по двата фланга и в центъра и на противника няма да му е до атаки през левия бек.
добре, убеди ме

ееееее и Наката Борносузов отива в Славия вместо да соиде при нас
ПФК ЧЕРНО МОРЕ
На мястото на кого щеше да играе Борносузов тук? На Камазола ли?
Много си е добре отбора,трябва за бъдещето да се мисли,кой каквото е дал на Черно Море-само респект,гледаме напред и това е

HASTA DE LA VICTORIA
- ralimavridov
- Контакти:
thebully написа:Много си е добре отбора,трябва за бъдещето да се мисли,кой каквото е дал на Черно Море-само респект,гледаме напред и това е![]()
![]()
+11111111111111111111111111