beckhs23 написа:фенове на Барса лягайте си достатъчно ви слушахме тази вечер как злобейте. В следващите няколко години пак ще се скриете и няма да се показвате бъдете спокойни!
Втори път те питам,а ти за кои си?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот smash_the_reds » 28 май 2009 00:47
beckhs23 написа:фенове на Барса лягайте си достатъчно ви слушахме тази вечер как злобейте. В следващите няколко години пак ще се скриете и няма да се показвате бъдете спокойни!
Мнениеот mursusaid » 28 май 2009 00:48
Мнениеот beckhs23 » 28 май 2009 00:49
mursusaid написа:beckhs23 написа:фенове на Барса лягайте си достатъчно ви слушахме тази вечер как злобейте. В следващите няколко години пак ще се скриете и няма да се показвате бъдете спокойни!
ти пък какво искаш,нека се радват хората,докато могат,сега им се е отдало,нека се радват сега,че нямат много случаи като този да се радват
Мнениеот stefan_bg2 » 28 май 2009 00:50
Мнениеот mormona » 28 май 2009 00:50
LoLo написа:Ами ако някой с ръка на сърцето ми каже,че Барса не играеше най-красивия и атрактивен футбол ще го призная за смешник. Предполагам много от вас не са гледали мачовете на Барса в испанския шампионат„ поради непредаването по бълг. телевизия на мачовете , е аз пропуснах само 1 с/у Валенсия (бях на сватба) , е мога да кажа с ръка на сърцето никога не съм бил толкова впечатлен от царя на спортовете - футбола ! Барса направи не нещо извънземно , нещо извън галактическо !!! Всичко красиво идваше от вдъхновителите в тази игра целия отбор на Барса!
Мнениеот mormona » 28 май 2009 00:52
mursusaid написа:beckhs23 написа:фенове на Барса лягайте си достатъчно ви слушахме тази вечер как злобейте. В следващите няколко години пак ще се скриете и няма да се показвате бъдете спокойни!
ти пък какво искаш,нека се радват хората,докато могат,сега им се е отдало,нека се радват сега,че нямат много случаи като този да се радват
Мнениеот stefan_bg2 » 28 май 2009 00:52
Мнениеот graf_gin » 28 май 2009 00:54
beckhs23 написа:mursusaid написа:beckhs23 написа:фенове на Барса лягайте си достатъчно ви слушахме тази вечер как злобейте. В следващите няколко години пак ще се скриете и няма да се показвате бъдете спокойни!
ДА!
Мнениеот LoLo » 28 май 2009 00:55
mormona написа:LoLo написа:Ами ако някой с ръка на сърцето ми каже,че Барса не играеше най-красивия и атрактивен футбол ще го призная за смешник. Предполагам много от вас не са гледали мачовете на Барса в испанския шампионат„ поради непредаването по бълг. телевизия на мачовете , е аз пропуснах само 1 с/у Валенсия (бях на сватба) , е мога да кажа с ръка на сърцето никога не съм бил толкова впечатлен от царя на спортовете - футбола ! Барса направи не нещо извънземно , нещо извън галактическо !!! Всичко красиво идваше от вдъхновителите в тази игра целия отбор на Барса!
Много хора ще злобят сега, те си казват че манчестър е най великия, вече не , тяхната купа вече е при нас... друго е по интересното , че ние имаме уникални малди състезатели, МЕси , Бускес , Боян .. и млад треньор, и още повече , те не са наще бъдещи млади надежди а те на тези години , взеха сичко.. евала за което. По качествените хора ще го признаят, тези които ги гризе яда и злобата сега и ненавистта ще ни оплюват докато са живи.. Следващия сезон ще е дълъг и тежък... сега една хубава селекция и подготовка... и наесен с песен по Диема.Интер , Милан, Челси, Ливера, Арсенал за мен тези отбори ще ни създадат проблеми, можеби донякъде и Real, финала е на техния стадион тъкаче те ще направят сичко възможно да са там.. надявам се ние също
Мнениеот IvoDivo » 28 май 2009 00:56
mormona написа:mursusaid написа:beckhs23 написа:фенове на Барса лягайте си достатъчно ви слушахме тази вечер как злобейте. В следващите няколко години пак ще се скриете и няма да се показвате бъдете спокойни!
Добре бе ти от кой си ? От real или интер или Милан... сички тия нямат много поводи за радост тоя сезон а и последните годин примерно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта