Честито на "Барселона" !!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
smash_the_reds

Re: Честито на "Барселона" !!!!

Мнениеот smash_the_reds » 28 май 2009 00:47

beckhs23 написа:фенове на Барса лягайте си достатъчно ви слушахме тази вечер как злобейте. В следващите няколко години пак ще се скриете и няма да се показвате бъдете спокойни!

Втори път те питам,а ти за кои си?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 28 май 2009 00:48

beckhs23 написа:фенове на Барса лягайте си достатъчно ви слушахме тази вечер как злобейте. В следващите няколко години пак ще се скриете и няма да се показвате бъдете спокойни!

ти пък какво искаш,нека се радват хората,докато могат,сега им се е отдало,нека се радват сега,че нямат много случаи като този да се радват :)
За вас моряци ний живеем...

beckhs23

Мнениеот beckhs23 » 28 май 2009 00:49

mursusaid написа:

ти пък какво искаш,нека се радват хората,докато могат,сега им се е отдало,нека се радват сега,че нямат много случаи като този да се радват :)

ДА!

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 28 май 2009 00:50

Просто Барса са наи-добрите в света, Барса але але алеееееее..........това е "DREAM TEAM" .Двата ми отбора Реал и Барса, макар и Реал да са доста далеч от истината са ми в сърцето!
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 28 май 2009 00:50

LoLo написа:Ами ако някой с ръка на сърцето ми каже,че Барса не играеше най-красивия и атрактивен футбол ще го призная за смешник. Предполагам много от вас не са гледали мачовете на Барса в испанския шампионат„ поради непредаването по бълг. телевизия на мачовете , е аз пропуснах само 1 с/у Валенсия (бях на сватба) , е мога да кажа с ръка на сърцето никога не съм бил толкова впечатлен от царя на спортовете - футбола ! Барса направи не нещо извънземно , нещо извън галактическо !!! Всичко красиво идваше от вдъхновителите в тази игра целия отбор на Барса!

Много хора ще злобят сега, те си казват че манчестър е най великия, вече не , тяхната купа вече е при нас... друго е по интересното , че ние имаме уникални малди състезатели, МЕси , Бускес , Боян .. и млад треньор, и още повече , те не са наще бъдещи млади надежди а те на тези години , взеха сичко.. евала за което. По качествените хора ще го признаят, тези които ги гризе яда и злобата сега и ненавистта ще ни оплюват докато са живи.. Следващия сезон ще е дълъг и тежък... сега една хубава селекция и подготовка... и наесен с песен по Диема.Интер , Милан, Челси, Ливера, Арсенал за мен тези отбори ще ни създадат проблеми, можеби донякъде и Real, финала е на техния стадион тъкаче те ще направят сичко възможно да са там.. надявам се ние също
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 28 май 2009 00:52

mursusaid написа:

Добре бе ти от кой си ? От real или интер или Милан... сички тия нямат много поводи за радост тоя сезон а и последните годин примерно.
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 28 май 2009 00:52

Няма такъв футбол в света........Барса как играе с топката само по земята, няма нито едно центриране по фланга по въздуха...........евала ПОКЛОН ПРЕД ТОЗИ ОТБОР.......нямам думи, каквото и да спомена е малко :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

graf_gin
Контакти:

Мнениеот graf_gin » 28 май 2009 00:54

beckhs23 написа:
mursusaid написа:

ДА!

напълно в рамките на допустимото изкривено поради фенска принадлежност неадекватно изказване.апелирам към феновете на отборите които не постигнаха успехи но бяха бити по всяка точка на планетата с необяснима голова разлика от да не правят подобни изказвания понеже олекват като хора. а коко често имаме поводи за радост-2ШЛ ЗА 4 години
просто фен на Литекс!

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Мнениеот LoLo » 28 май 2009 00:55

mormona написа:
LoLo написа:Ами ако някой с ръка на сърцето ми каже,че Барса не играеше най-красивия и атрактивен футбол ще го призная за смешник. Предполагам много от вас не са гледали мачовете на Барса в испанския шампионат„ поради непредаването по бълг. телевизия на мачовете , е аз пропуснах само 1 с/у Валенсия (бях на сватба) , е мога да кажа с ръка на сърцето никога не съм бил толкова впечатлен от царя на спортовете - футбола ! Барса направи не нещо извънземно , нещо извън галактическо !!! Всичко красиво идваше от вдъхновителите в тази игра целия отбор на Барса!

Много хора ще злобят сега, те си казват че манчестър е най великия, вече не , тяхната купа вече е при нас... друго е по интересното , че ние имаме уникални малди състезатели, МЕси , Бускес , Боян .. и млад треньор, и още повече , те не са наще бъдещи млади надежди а те на тези години , взеха сичко.. евала за което. По качествените хора ще го признаят, тези които ги гризе яда и злобата сега и ненавистта ще ни оплюват докато са живи.. Следващия сезон ще е дълъг и тежък... сега една хубава селекция и подготовка... и наесен с песен по Диема.Интер , Милан, Челси, Ливера, Арсенал за мен тези отбори ще ни създадат проблеми, можеби донякъде и Real, финала е на техния стадион тъкаче те ще направят сичко възможно да са там.. надявам се ние също

Тези,които злобеят не могат да оценят истински красивото във футбола. Радват се на победите с 1 на 0 на любимия отбор и това им е достатъчно. Е аз не мога да се причисля към тях, нека злобеят колкото искат щом са такива разбиранията им за играта. За мен едно е важно ,че Барса тази година бе не просто над всички , тя бе светлинни години напред и това,което направи едва ли някой скоро ще може да повтори (не говоря за требъла, а за играта) !!! А относно догодина само времето ще покаже дали ще продължим все така.
Последна промяна от LoLo на 28 май 2009 00:57, променено общо 1 път.
Формата е временна , класата е вечна !!!

IvoDivo
Контакти:

Мнениеот IvoDivo » 28 май 2009 00:56

mormona написа:
mursusaid написа:

Добре бе ти от кой си ? От real или интер или Милан... сички тия нямат много поводи за радост тоя сезон а и последните годин примерно.

той е от семейство Бекъм и се радва всеки път като им се роди дете или пък Бекъм си направи нова татуировка :D

Върни се в “Барселона”