Карло Де Бенедети осъди Силвио Берлускони

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Карло Де Бенедети осъди Силвио Берлускони

Мнениеот daniel875 » 11 юли 2011 18:58

Щом Палаци казва нещо, значи трябва да се слуша внимателно. Те и Ювентус казваха, че е невъзможно, но няма невъзможни неща. Не бъди толкова сигурен, Франсеск.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 юли 2011 18:59

daniel875 написа:Щом Палаци казва нещо, значи трябва да се слуша внимателно. Те и Ювентус казваха, че е невъзможно, но няма невъзможни неща. Не бъди толкова сигурен, Франсеск.

Не ми се занимава сега да обяснявам защо това няма да се случи, защото е дълго. Аз ти казвам, че повече от 0,1% не е шанса Интер да играе в Сериа Б.
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 юли 2011 19:01

Cesc Fabregas написа:
daniel875 написа:Щом Палаци казва нещо, значи трябва да се слуша внимателно. Те и Ювентус казваха, че е невъзможно, но няма невъзможни неща. Не бъди толкова сигурен, Франсеск.

Не ми се занимава сега да обяснявам защо това няма да се случи, защото е дълго. Аз ти казвам, че повече от 0,1% не е шанса Интер да играе в Сериа Б.

Случаят е подобен на този с Берлускони, като тук става дума за страшна манипулация. Която облагодетелства изцяло Интер. Както и между впрочем беше другото Калпочоли с изваждането на Милан и Лацио.
Както и да е. Това не е толкова важно. Въпросът е, че Силвио заради тази скапана политика направи сума простотии. Когато не беше част от нея, успехите на Милан са почти непрекъснати. Когато обаче влизаше в нея, нямаше почти нищо спечелено.
Последна промяна от daniel875 на 11 юли 2011 19:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 11 юли 2011 19:02

Днеска четох, че Берлускони преговарял с руски инвеститор.

Колкото до Берлускони извън Милан - този ако не беше премиер на Италия, нямаше да мръдне от съдебната зала.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 11 юли 2011 19:04

Frankie Lampard написа:Днеска четох, че Берлускони преговарял с руски инвеститор.

Колкото до Берлускони извън Милан - този ако не беше премиер на Италия, нямаше да стане от съдебната зала.

Така е с всички известни личности. Само, че има един проблем - недосегаеми са.
Това за руския инвеститор не го вярвам, защото италианците са големи шовинисти и няма да го допуснат.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 11 юли 2011 19:32

За Милан проблем няма . За Берлускони също,за 35 процента от акциите на Милан шейх Ал Мактум дава 500 милиона евро. Така Берлу ще бъде пак собственик със своите 65 процента,а от друга страна шейха ще налива пари в клуба за трансфери . Което никак не е лошо за Милан.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

iliya naskov
Контакти:

Мнениеот iliya naskov » 11 юли 2011 20:58

da gledame i da se u4im ,na6iya koga 6te go sudyat

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 11 юли 2011 21:09

За 25 години управление на Милан, Берлускони е инвестирал в клуба повече от 560 млн... Не мисля, че "Ил Кавалиере" ще остави отбора в ръцете на някой шейх или руски олигарх. Финансовото свиване в Милан започна преди няколко години, но треньорите винаги са получавали добри играчи. По-интересното в тази новина е това, че отново в Италия се издават присъди. Май само на Апенините имат куража да погнат "поганците". Сигурен съм, че и в другите първенства има много задкулисни игри със съдии, уредени мачове и т.н. Но само в Италия имаше Калчополи.

Колкото до Берлускони, той леко "изперква" на стари години с тези секс-скандали. А един известен, френски писател е казал следното: "в основата на всяко голямо богатсто лежи престъпление". Не се гради империя и трупат милиарди току-така. Същото е навсякъде по света. И Божков, и Дерипаска, и някой шейх или испански строителен магнат в един момент (или във всички ;) ) са престъпили закона.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 11 юли 2011 21:13

milan199440barca написа:За 25 години управление на Милан, Берлускони е инвестирал в клуба повече от 560 млн... Не мисля, че "Ил Кавалиере" ще остави отбора в ръцете на някой шейх или руски олигарх. Финансовото свиване в Милан започна преди няколко години, но треньорите винаги са получавали добри играчи. По-интересното в тази новина е това, че отново в Италия се издават присъди. Май само на Апенините имат куража да погнат "поганците". Сигурен съм, че и в другите първенства има много задкулисни игри със съдии, уредени мачове и т.н. Но само в Италия имаше Калчополи.

Много си прав!. Според мен едно от най-тотаджийските първенства е немското, там ако ги набарат ще им разгонят фамилията :roll: Не може Гладбах да бие 6-2 или 6-3 като гост Леверкузен, а следващия мач да падат 1-7 като домакини от палячовците Щутгарт...и това е само един пример! :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 15 юли 2011 14:26

Ще разочаровам доста хора,но съм убеден,че това съдебно решение няма как да се отрази на Милан.И,Сеск,Фестър сигурно много ви весели,Берлускони също,все пак 25 години-5 шампионски лиги,8 титли,4 световни титли,5 Суперкупи на Европа и т.н.,голяма веселба :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Върни се в “Милан”