Честито на "Барселона" !!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Честито на "Барселона" !!!!

Мнениеот kartago » 28 май 2009 00:25

durex написа:къде е лорда с голямата му уста нещо се губи ми се струва :roll:

Пич, не е достойно да се подиграваш със загубилите ! Това е само игра, а и всеки иска да победи !

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 28 май 2009 00:26

kartago написа:
durex написа:къде е лорда с голямата му уста нещо се губи ми се струва :roll:

Пич, не е достойно да се подиграваш със загубилите ! Това е само игра, а и всеки иска да победи !

Аз не се подигравам,но преди мача доста се правеше на надменен с неговия Манчестър,но ето че Барса му скастри крилцата...

Потребителски аватар
LoLo
Контакти:

Мнениеот LoLo » 28 май 2009 00:27

Барса са най-добрия отбор в света , ако някой се съмнява в това не разбира от футбол!!! VIVA BARCELONA !!!!
Формата е временна , класата е вечна !!!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 28 май 2009 00:28

athom написа:Между другото ми направи впечатление изключително некоректното и грубо отношение на Видич, Роналдо, Скоулс...

Като че са на война...

В крайна сметка футбола е само игра, трябва да можеш и да губиш с достойнство.

На Скоулс фала беше 100% червен картон, само че Босака се показа като добър психолог и реши да не нажежава допълнително страстите при вече решения мач.

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 28 май 2009 00:28

LoLo написа:Барса са най-добрия отбор в света , ако някой се съмнява в това не разбира от футбол!!! VIVA BARCELONA !!!!

YESS
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 28 май 2009 00:28

LoLo написа:Барса са най-добрия отбор в света , ако някой се съмнява в това не разбира от футбол!!! VIVA BARCELONA !!!!

Да тази година показаха че са номер 1 но догодина ще видим как ще е ;)

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 28 май 2009 00:31

Най-добрия в Европа е достатъчно да се каже. Не мисля че си запознат с качествата на отборите по другите континенти. ;)

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 28 май 2009 00:32

Някой брои ли точните удари във вратата на Барса.
Аз видях един на Роналдо.Като цяло една , две смислени атаки за МанЮн и това е.
Изключително лесно Барса си взе мача.По едно време ми се струваше , че не се и напрягат толкова.
Това ли беше гладиаторската битка?
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Мнениеот mormona » 28 май 2009 00:33

durex написа:

Да тази година показаха че са номер 1 но догодина ще видим как ще е ;)

Е догодинаа финала дано е Барселона - Интер
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 28 май 2009 00:33

Страхотна вечер!Страхотна Барса премаза Манчестър Ю отвсякъде.Тотално надиграване,Барса когато си искаше стигаше до голови положения,а англичаните можеха да са само мними свидетели на великолепния футбол,който играят каталунците.Вярно е,че с играчи като Меси,Шави,Иниеста,Анри и Ето О е лесно да играеш голям футбол,но този футбол започна да се играе по този начин,с тези феноменални отигравания и движение с пристигането на легендата Хосеп Гуардиола.Просто велик треньор.Нямащ нищо общо с разните "прагматици" и теоретици,които загробват футбола с катеначота,уплътняване на зони,целия тим участвал в защита и всякакви такива.Е,какво?Барса играе с 3 нападателя и 2 офанзивни халфа,пресира още пред наказателното на съперника,налитат като оси и противника изобщо минава ли центъра?Романтика лъха от играта на Барса,роматика и истински футбол,подчинен на идеята да бележиш голове,да играеш красиво и на скорост,с техника,финес и въображение,а не да играеш прагматично,прибрано и т.н.В тази прекрасна вечер бих поздравил съперника,но в Юнайтед има няколко футболни идиота,абсолютни селяндури начело с дивака Пол Скоулс,който беше за 5 директни червени картона накуп с онова изродско нарушение срещу Бускетс и не разбирам защо Масимо Бусака не показа пътя към съблекалните на този олигофрен и футболен касапин.Не знам какви нерви имаха играчите на Барса,но трябваше да нахлуе някоя резерва от пейката и да разбие мутрата на това английско говедо,което години наред контузва играчи с дивашката си игра.След него нареждам циркаджията Крисиано Роналдо,на това леке мястото му е точно в Реал М и се надявам да отиде там,за да го бием всяка година с разлика от 3 до 6.Честита ШЛ!Заслужена!Може и Висшата лига да е най-силния машпионат,но най-силния отбор в света е и винаги ще бъде Барса!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Барселона”