Дани Младенов - фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- batmanlevski
- Контакти:
Re: фен тема-Дани Младенов
разбира се ,че Дани има място и в Лавски и в националния отбор,сега под ръководството на Гонзо доста голяма част от футболистите ще разкрият истинските си възможности,но на мен по-голямо впечатление ми прави новата голова машина Иван Цветков,жалко че когато казах още преди 4-5 години да го вземем в Левски не ми се обърна достатъчно внимание и едва сега Гозно реши да се вслуша в думите ми.Сега му казвам да си върнем и ОМониго Темиле като търси дясно крило-ха да видим кога ще ме послуша и за това
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- Never_Mind
- Контакти:
За Дани Младенов ще кажа следното - трабва да покаже постоянство и да заслужи титулярното място. Миналата година направи 5-6 добри мача...и останалите излезе от форма и беше посредствен. Трабва да осъзнае, че на позицията , на която играе от него се очаква да преодолява съперници било то чрез дрибъл или двойно подаване, както и да завършва акциите на отбора понякога. Надявам се да си повярва и да заиграе със самочувствие !
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/440/4592440U.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://images.icnetwork.co.uk/upl/ealinggazette/sep2008/3/9/7A187447-ACE7-BA6C-3DE786A0320F8078.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://images.icnetwork.co.uk/upl/ealinggazette/sep2008/3/9/7A187447-ACE7-BA6C-3DE786A0320F8078.jpg[/wrapimg]
като нямаме друг на тази позиция,иначе той си вкарва 5-6 гола на сезон,ама щом е в Левски,тряя си дигне нивото,така става като батков гледа възможно най евтино да купи някой
Когато парите говорят и прокурора мълчи
- DaNi_mLaDeNoV
- Контакти:
СВОБОДЕН написа:
Младенов нямал място в отбора. Бил некадърен, не ставал, пълен нещастник и разни такива. Само дето мнозина забравят, че миналата година с решителните голове на същия този Младенов влязохме в групите на ЛЕ и без него малката ни европейска приказка нямаше да я има. Младенов има за нея не по малка заслуга от Гарата и Жоазиньо. Вярно е, формата му в хода на сезона падна значително, но това беше част от срива на целия отбор. Аз съм далеч от мисълта да възхвалявам Дани до небесата. Напротив, ние кривиците му ги знаем. Но нали отборът ни не е съставен изцяло от Пелета и Марадони, та да отхвърляме с лека ръка един перспективен играч, продукт на една от най-добрите школи у нас.
+1000
+5000
Младенов нямал място в отбора. Бил некадърен, не ставал, пълен нещастник и разни такива. Само дето мнозина забравят, че миналата година с решителните голове на същия този Младенов влязохме в групите на ЛЕ и без него малката ни европейска приказка нямаше да я има. Младенов има за нея не по малка заслуга от Гарата и Жоазиньо. Вярно е, формата му в хода на сезона падна значително, но това беше част от срива на целия отбор. Аз съм далеч от мисълта да възхвалявам Дани до небесата. Напротив, ние кривиците му ги знаем. Но нали отборът ни не е съставен изцяло от Пелета и Марадони, та да отхвърляме с лека ръка един перспективен играч, продукт на една от най-добрите школи у нас.
+1000
+5000
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]
СВОБОДЕН написа:Младенов нямал място в отбора. Бил некадърен, не ставал, пълен нещастник и разни такива. Само дето мнозина забравят, че миналата година с решителните голове на същия този Младенов влязохме в групите на ЛЕ и без него малката ни европейска приказка нямаше да я има. Младенов има за нея не по малка заслуга от Гарата и Жоазиньо. Вярно е, формата му в хода на сезона падна значително, но това беше част от срива на целия отбор. Аз съм далеч от мисълта да възхвалявам Дани до небесата. Напротив, ние кривиците му ги знаем. Но нали отборът ни не е съставен изцяло от Пелета и Марадони, та да отхвърляме с лека ръка един перспективен играч, продукт на една от най-добрите школи у нас.
Ти въобще незнаеш от коя школа е

Много хора изглежда забравиха приноса на Дани Младенов в началото на миналия сезон за влизането ни в групите на Лига Европа. Тогава той беше в прекрасна форма и се отличи и с множество важни и красиви попадения. Вторият полусезон определено изявите му не бяха впечатляващи,но тогава и в целият тим като че ли нещо буксуваше. Ако Дани открие миналогодишната си форма,определено не ни трябва да привличаме друго дясно крило,освен това си имаме Огнянов и Йовов,които също могат да играят по фланга.
Svetlio написа:Много хора изглежда забравиха приноса на Дани Младенов в началото на миналия сезон за влизането ни в групите на Лига Европа. Тогава той беше в прекрасна форма и се отличи и с множество важни и красиви попадения. Вторият полусезон определено изявите му не бяха впечатляващи,но тогава и в целият тим като че ли нещо буксуваше. Ако Дани открие миналогодишната си форма,определено не ни трябва да привличаме друго дясно крило,освен това си имаме Огнянов и Йовов,които също могат да играят по фланга.
+123456789
-
- Контакти:
Re: Дани Младенов - фен тема
Дани като се разиграе играе един полусезон и на 2рия няма сили...да трябва да е в Левски и да играе но да има кой да го замени като му спадне формата!
- Левски1914
- Контакти:
Дани е златната резерва ама с едно дясно крило ли ще играем . То Гонзо още се бави с трансферите .Йовов той добре отдясно ама от другият полусезон ще сме без него ,така че да се мисли в перспектива и Гонзо изобщо да не пести парите на Батков !
- Синият Болярин
- Контакти:
Има МНОГО да работи върху първото докосване. Направо ме изкарва извън нерви, когато му дават добра топка, а тя се удря в крака му все едно в гредата и лети в произволна посока. Гледах гола му срещу унгарците и беше по-скоро случаен - ужасяващо спиране на топката с елементи на пас, което накрая се озова пак в неговите крака по неведоми пътища. Помня как на последния мач с ЦСКА изтърва сам срещу вратаря, защото си поведе отчайващо зле топката, а тъкмо ги бяхме натиснали. При 1:0 изходът щеше да е съвсем различен.