Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

fenka na Levski
Контакти:

Re: Тодор Батков - официална тема

Мнениеот fenka na Levski » 07 юли 2011 22:05

sl321 написа:Ако аз бях собственик,щях назнача в отбора Наско Сираков като директор по спортнотехническите въпроси като му оставям 100 % свобода на действие!Аз няма да давам интервюта и ще правя така че всеки да знае че шефа в отбора е Сираков а не аз.
Сега много ще скочат "ама как така".Ами ей така.Когато Сираков е бил в отбора,отбора е вървял добре.Всичко друго е,ала бала!

Всичко, което каза за Наско те подкрепям.
8-)
Бог прощава, но Левски не!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 11 юли 2011 13:01

Тодор Батков: Дал съм 15-16 млн. евро лични пари за Левски
11 юли 2011 | 05:50(53)
Тодор Батков: Дал съм 15-16 млн. евро лични пари за Левски
Президентът на Левски Тодор Батков заяви, че откакто е поел управлението на "сините" е извадил от джоба си за клуба общо 15-16 милиона евро. Това той разкри в обширно интервю за "7 дни спорт".

Запитан дали е мислил да продаде клуба, адвокатът отговаря: "Аз не съм го купил Левски. Аз го взех от Майкъл Чорни, защото той се отказа и ми каза: "Занеси акциите на минисътра на вътрешните работи". Това няма как да стане, защото аз ще ги занеса, но той трябва да ги вземе. А той няма да ги вземе. На кого да ги дам? Това е Левски, това е институция, това е начин на живот за хиляди хора". Батков признава, че е готов да се раздели с част от акциите на клуба, но иска от евентуалния купувач "добро желание и чисти пари, и - естествено - от сърце да ги дава за Левски".

Батков коментира и темата за участието му в историята с отнетия лиценз на вечния враг на Левски - ЦСКА. "За недадения лиценз на ЦСКА още продължават да ме обвиняват разни измислени герои. Аз нямам никакво отношение към този въпрос. Единственото, което направих, бе, че надигнах глас два дни преди отново да им дадат удостоверение, че не дължат нищо към бюджета, при положение, че дължаха над 2 млн. лв. Затова вдигнах глас и казах: "Внимавайте, стига толкова!". Това беше всичко".

Офтопик:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 юли 2011 14:05

Леле .... Дали Чорни знае, че "адвоката" нарича парите МУ - свои ?? ... :o ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 13 юли 2011 16:38

Изображение
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 13 юли 2011 16:41

THE G.A.M.E написа:Леле .... Дали Чорни знае, че "адвоката" нарича парите МУ - свои ?? ... :o ... :lol:

Ти как мислиш?Дали не знае?

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Батков имал връзки с мафията... нищо ново !

Мнениеот Batkoto » 13 юли 2011 18:14

http://football.sportal.bg/news.php?news=315268

Поредното доказателство за връзките на собственика на Левски с мафията излезе наяве.Както обикновено обаче,никой от следствието не си мърда пръста :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Re: Батков имал връзки с мафията... нищо ново !

Мнениеот nostradamus » 13 юли 2011 18:16

Wikileaks от Букурещ: Тодор Батков представлява "бандитски капитали с австрийско лице.Адвокатът Тодор Батков, награден от президента Георги Първанов с орден Стара Планина, често е на радара на американските дипломати като лице свързано с организираната престъпност (виж тук и тук). Името му се появява и в разсекретена от Wikileaks грама от посолството в Букурещ [06BUCHARES1694], относно приватизацията на рафинерията РАФО, към която апетит проявяват скандалните руски бизнесмени Майкъл Чорни и Яков Голдовски. Батков представлява тяхната фирма Calder-A, но от грамата излиза още, че австрийското правителство също лобира активно в полза на руския капитал, категорично определен от американците като "бандитски"...ТЕМА: Рафинерията РАФО – Троянски кон на руската мафия

¶1. (C) ОБЩ ПРЕГЛЕД: Петролната рафинерия РАФО е заплетена в мрежа от корупция, пране на пари, измами и обвинения в престъпност включващи тъмни персонажи от Румъния, Русия, Украйна и България. Смята се, че фигури от организираната престъпност от руско-израелски произход като Михаил Черной и Яков Голдовски стоят зад опита за покупка от страна на регистрираната в Холандия фирма Калдер-А (Calder-A). Румънската държава се опитва да се противопостави на трансакцията и използва като средство данъчната задлъжнялост на рафинерията. Румънското правителство е подложено на тежък лобизъм, включително от страна на австрийския кабинет, да одобри руското придобиване на РАФО.http://www.bivol.bg/wlbatkov.html
Батков вън!

Потребителски аватар
nostradamus
Контакти:

Мнениеот nostradamus » 13 юли 2011 18:20

То и преди излязоха доста неща за доста хора във WIKILEAKS и какво от това,никой не си мръдна пръста.
Батков вън!

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 13 юли 2011 18:25

именно,уж се борим с организираната престъпност .. то от това по-организирана,здраве му кажи :roll:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 13 юли 2011 18:29

Много се кефя като излезе нещо за сините, червените как пишат в техния форум, а като излезе нещо за червените - сините правят същото. Подобно е и жълто-чернобялото приятелство :) Безценно и българско :) Ужас за всеки, който се опитва да живее нормално и европейски тук.
ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА!

Изображение

Изображение

Върни се в “Архив”