Отново за омразата и завистта

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Re: Отново за омразата и завистта

Мнениеот Phoenix_ » 11 юли 2011 11:30

marmi52 написа:
Phoenix_ написа:[offtopic]
marmi52 написа:8-)

Както е казал Маркс: "Битието определя съзнанието на хората" ! :lol:

Марми, заради БКП, наглите, простите и послушните забогатяха.., да не влизам в подобробности.. тебе като те знам, за кой си гласувал последните 20 години.. и лошо ми става..[/offtopic]

[offtopic]Пич, от 97-ма НЕ гласувам за никого !!! Тогава се оставих да ме излъжат за последен път ... Преди това гласувах винаги за сДС ! ;)
Дали ме знаеш за кого съм гласувал, а ? :lol:
Иначе с първото ти твърдение съм съгласен, защото е самата истина. ;)[/offtopic]

[offtopic]За съжеление, ако не гласуваш сам се сети къде се преразпределя гласа ти... Българина като има избори, ходи за гъби...После реве....[/offtopic]

Потребителски аватар
optimistik
Контакти:

Re: Отново за омразата и завистта

Мнениеот optimistik » 11 юли 2011 12:03

Gateca написа:Съгласен съм с автора, че е много тъпо да се оплюват спортисти, родолюбци и т.н.. Обаче искам да кажа, че българина ненавижда и мрази богаташите и олигарсите в България, защото много добре знае от къде са парите им. След 10 ноември, народът ни беше жестоко излъган и ограбен. Не беше даден равен старт за всички хора. Целият преход беше една огромна лъжа и още по-огромна кражба. Хората в панелките чакаха светло бъдеще, което така и не дойде, а цялата държава беше ограбена и буквално съсипана от същите тези богаташи. Няма, просто няма как да стане тоя номер, хората в страната ни да не се почустват много прецакани. Няма начин, някой нормален българин да се възхищава на новобогаташите, на които БКП и ДС им позволи да бъдат милионери, като за целта просто трябваше да изперат "малко" пари!

Независимо,че съм напълно съгласен с казаното тук,ще подчертая,че не бива успелите ни спортисти да се слагат под един знаменател с цитираните от теб по-горе "богаташи и олигарси".Точно затова отворих,по-скоро продължих темата на колегата,която беше заключена.Всеки от нас трябва добре да прави разликата кого да обича и кого да мрази,кого да уважава и кого-не,защото това се пренася и върху поколението ни.Не може непрекъснато да се говори с открита ненавист за парите на Бербатов,Стоичков,Цвети и т.н.,защото знаем как са ги спечелили.Но заедно с парите те са ни донесли безкрайна радост и гордост,че сме българи.Иначе какво друго ни остана,нека ценим и уважаваме и малкото,което имаме,а не да оплюваме и гоним тези,които защитават националното ни самочувствие.Свидетели сме на мощната вълна от подигравки и обиди надигнала се напоследък срещу Бербатов,с какво му помогнахме да преодолее трудностите си,с какво подкрепихме българина-Голмайстор на Премиър лийг.Ето с какво-с неистова омраза и завист,примесена с плюнки в статиите на наши псевдожурналисти и псевдофенове,на някакви "левскарчета",които явно са се родили на друга планета,а не в България.Умишлено сложих левскарчета в кавички,защото не това са истинските фенове на Левски,а част от тълпата,определила се като фенове на някой клуб/на Левски или ЦСКА/ и изливаща омразата си в погроми и побоища по мачовете.Именно за тях е тази тема.

Върни се в “Свободна зона”