П.П.И дано да стане хубав мач довечера-принципно ми е се тая кой ще бие,защото не съм фен на нито един от двата отбора-малко по-симпатични са ми Барса,ама ако Митко играе съм за Манчестър-
НАЗДРАВЕ !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: НАЗДРАВЕ !
Ето ме и мене.Днеска се връщам от Боровец.............и какво да ви кажа-много зле работата.........такъв алкохолен маратон не съм имал..........ужас.......така,че се извинявам,ама ще пропусна наздравето,че не искам да го гледам този алкохол поне 10 дена-
П.П.И дано да стане хубав мач довечера-принципно ми е се тая кой ще бие,защото не съм фен на нито един от двата отбора-малко по-симпатични са ми Барса,ама ако Митко играе съм за Манчестър-

mike28 написа:Бира, с какво ходи?
Ами с колата.Ама днеска ми беше трудно прибирането.Наздраве,Майк! Ще ходиш ли в Каварна?
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
За там съм почти сигурен. Днеска слушах по стар фм, тези дето са пътували с влаковете на Цонко- 11 часа в едната посока и са били натъпкани като копърки. Иначе и те казват същото- че от 50 000 повечето са били българи и румънци, и че зарадите вялата радост на сърбите не са изпълнили 3-та песен предвидена за бис.
mike28 написа:За там съм почти сигурен. Днеска слушах по стар фм, тези дето са пътували с влаковете на Цонко- 11 часа в едната посока и са били натъпкани като копърки. Иначе и те казват същото- че от 50 000 повечето са били българи и румънци, и че зарадите вялата радост на сърбите не са изпълнили 3-та песен предвидена за бис.
Така си беше.Имаше и руснаци.Бяха дошли без билети и тъпите сърби си продаваха билетите за по 200 евро.А бе признах ги руснаците.
slavia_forever написа:Как се радвам за теб, че си изкарал размазващо. Само като си помисля, че имаше вариант да дойда и аз, сега ме е яд. Ама готиното е, че поне ти си изкарал готино. НАЗДРАВЕ!
Наздраве! Трябваше да дойдеш.
- PLOVDIV PEE 1912
birabecks написа:slavia_forever написа:Как се радвам за теб, че си изкарал размазващо. Само като си помисля, че имаше вариант да дойда и аз, сега ме е яд. Ама готиното е, че поне ти си изкарал готино. НАЗДРАВЕ!
E kak nне те е срам !!!!!Трябваше да кажеш ,че ще ходиш!!
НАЗДРАВЕ !
PLOVDIV PEE 1912 написа:birabecks написа:slavia_forever написа:Как се радвам за теб, че си изкарал размазващо. Само като си помисля, че имаше вариант да дойда и аз, сега ме е яд. Ама готиното е, че поне ти си изкарал готино. НАЗДРАВЕ!
НАЗДРАВЕ !
Да не си ходил и ти там ?! Наздраве!
- slavia_forever
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:birabecks написа:slavia_forever написа:Как се радвам за теб, че си изкарал размазващо. Само като си помисля, че имаше вариант да дойда и аз, сега ме е яд. Ама готиното е, че поне ти си изкарал готино. НАЗДРАВЕ!
НАЗДРАВЕ !
Ми той каза, ама ти тогава не беше, по живите мероприятия...
НАЗДРАВЕ!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
- PLOVDIV PEE 1912
ХАХАХАХ НАЗДРАВЕ ПРИЯТЕЛЮ!Дано да се видим на дербито .Бира,завиждам ти за ац светкавичка дц.
PLOVDIV PEE 1912 написа:ХАХАХАХ НАЗДРАВЕ ПРИЯТЕЛЮ!Дано да се видим на дербито .Бира,завиждам ти за ац светкавичка дц.
Миналия път се разминахме,ама след дербито може да организираме нещо.
Върни се в “Игри и забавления”