Могрен (Будва) - Литекс - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

BOKA_PALRMO

Re: Могрен (Будва) - Литекс (Шампионска Лига) 12.7.2011

Мнениеот BOKA_PALRMO » 02 юли 2011 18:05

абе аз искам Барт в ЛЕВСКИ. Днеска чета че Папа Диуф се бил самопредлагал на Гонзо с СМС :lol: Дано не го взимаме тоя-една от най-големите издънки на Литекс по отношение на трансфери...само Клауди Граф беше по-голям гаф(ако си спомняте имаше и такъв играч в Литекс и то доста скъпо-платен.Сега играе в Химнасиля ла Плата)
Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 04 юли 2011 14:30

Преди няколко дни Могрен са загубили от Борац Чачак в контрола с 1:3

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 08 юли 2011 00:38

Здравейте, пише ви един отчаян фен на Литекс, който се е отчаял не само от отбора си, но и от бг футбола като цяло. Курупции, уговорени мачове, и слаба дисциплина във футболистите, които не водят спортски живот, а се пропиват по дискотеките и се возят с лъскавите си джипове. Общо взето в БГ футбола е бизнес, а не спорт. Новите попълнения в отбора на Литекс, според мен може й да са добри за българското първенство, но мисля че малко късно са взети за европейските мачове. Нужна им е повече адаптация и отбора не е достатъчно обигран с тях, за да се очаква нещо по-голямо от преминаването на втория и третия предварителен кръг. Могрен (Будава) може да бъде преодолян и без тях, но падне ли се отбор със средна класа, какъвто беше Жилина миналата година, Литекс ще е до тук! Може би Литекс преди три години щеше да има шансове срещу такива отбори.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 08 юли 2011 01:25

Ти ако си фен на Литекс, значи аз съм Папата.
Изображение

Reckless

Мнениеот Reckless » 08 юли 2011 22:07

iliyan79 написа:Здравейте, пише ви един отчаян фен на Литекс, който се е отчаял не само от отбора си, но и от бг футбола като цяло. Курупции, уговорени мачове, и слаба дисциплина във футболистите, които не водят спортски живот, а се пропиват по дискотеките и се возят с лъскавите си джипове. Общо взето в БГ футбола е бизнес, а не спорт. Новите попълнения в отбора на Литекс, според мен може й да са добри за българското първенство, но мисля че малко късно са взети за европейските мачове. Нужна им е пове4е адаптация и отбора не е достатъчно обигран с тях, за да се очаква нещо по-голямо от преминаването на втория и третия предварителен кръг. Могрен (Будава) може да бъде преодолян и без тях, но падне ли се отбор със средна класа, какъвто беше Жилина миналата година, Литекс ще е до тук! Може би Литекс преди три години щеше да има шансове срещу такива отбори.

Я кажи колко си отчаян по скалата на отчаянието и с какво можем да ти помогнем, отчаяни човеко !?

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 09 юли 2011 12:13

iliyan79 написа:Здравейте, пише ви един отчаян фен на Литекс, който се е отчаял не само от отбора си, но и от бг футбола като цяло. Курупции, уговорени мачове, и слаба дисциплина във футболистите, които не водят спортски живот, а се пропиват по дискотеките и се возят с лъскавите си джипове. Общо взето в БГ футбола е бизнес, а не спорт. Новите попълнения в отбора на Литекс, според мен може й да са добри за българското първенство, но мисля че малко късно са взети за европейските мачове. Нужна им е пове4е адаптация и отбора не е достатъчно обигран с тях, за да се очаква нещо по-голямо от преминаването на втория и третия предварителен кръг. Могрен (Будава) може да бъде преодолян и без тях, но падне ли се отбор със средна класа, какъвто беше Жилина миналата година, Литекс ще е до тук! Може би Литекс преди три години щеше да има шансове срещу такива отбори.

Не искам да те отчайвам още повече, но тая година сме непоставени в 3кв. кръг така, че сигурно ще се падне доста по-добър отбор от Жилина! Общо взето само можем да мечтаем за отбор от тяхната класа! ;)
Естествено след промените на Платини страшните западноевропейски грандове не са в нашия поток и има шансове дори и да си непоставен! ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 юли 2011 17:26

Ти определено си спрял и почни да пишеш на кирилица.
Изображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 10 юли 2011 00:51

PFC Litex написа:Пхахаха имаме си нов клоун на форума :mrgreen:

+1 :mrgreen: Тоя освен, че е неграмотен иска да ни убеди, че само в БГ футбола е бизнес, а в ЗЕ и като цяло по света сигурно само за забавление го играят и няма трансфери :shock: Слушам и не вярвам на ушите си :mrgreen: Ами Португалските грандове като всяка година продават звездите си :) Това сигурно не е бизнес :mrgreen:

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 10 юли 2011 16:59

PFC Litex написа:Пхахаха имаме си нов клоун на форума :mrgreen:

вече не съм сам :mrgreen:
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Върни се в “Литекс”