Могрен (Будва) - Литекс - 1:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Могрен (Будва) - Литекс (Шампионска Лига) 12.7.2011
абе аз искам Барт в ЛЕВСКИ. Днеска чета че Папа Диуф се бил самопредлагал на Гонзо с СМС
Дано не го взимаме тоя-една от най-големите издънки на Литекс по отношение на трансфери...само Клауди Граф беше по-голям гаф(ако си спомняте имаше и такъв играч в Литекс и то доста скъпо-платен.Сега играе в Химнасиля ла Плата)

Годините минават бавно,
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!
калъфките множат се славно,
историята простичко говори-
без Милко Балев-ВЕЧНО ВТОРИ!
Преди няколко дни Могрен са загубили от Борац Чачак в контрола с 1:3
- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
Здравейте, пише ви един отчаян фен на Литекс, който се е отчаял не само от отбора си, но и от бг футбола като цяло. Курупции, уговорени мачове, и слаба дисциплина във футболистите, които не водят спортски живот, а се пропиват по дискотеките и се возят с лъскавите си джипове. Общо взето в БГ футбола е бизнес, а не спорт. Новите попълнения в отбора на Литекс, според мен може й да са добри за българското първенство, но мисля че малко късно са взети за европейските мачове. Нужна им е повече адаптация и отбора не е достатъчно обигран с тях, за да се очаква нещо по-голямо от преминаването на втория и третия предварителен кръг. Могрен (Будава) може да бъде преодолян и без тях, но падне ли се отбор със средна класа, какъвто беше Жилина миналата година, Литекс ще е до тук! Може би Литекс преди три години щеше да има шансове срещу такива отбори.
Ти ако си фен на Литекс, значи аз съм Папата.

iliyan79 написа:Здравейте, пише ви един отчаян фен на Литекс, който се е отчаял не само от отбора си, но и от бг футбола като цяло. Курупции, уговорени мачове, и слаба дисциплина във футболистите, които не водят спортски живот, а се пропиват по дискотеките и се возят с лъскавите си джипове. Общо взето в БГ футбола е бизнес, а не спорт. Новите попълнения в отбора на Литекс, според мен може й да са добри за българското първенство, но мисля че малко късно са взети за европейските мачове. Нужна им е пове4е адаптация и отбора не е достатъчно обигран с тях, за да се очаква нещо по-голямо от преминаването на втория и третия предварителен кръг. Могрен (Будава) може да бъде преодолян и без тях, но падне ли се отбор със средна класа, какъвто беше Жилина миналата година, Литекс ще е до тук! Може би Литекс преди три години щеше да има шансове срещу такива отбори.
Я кажи колко си отчаян по скалата на отчаянието и с какво можем да ти помогнем, отчаяни човеко !?
iliyan79 написа:Здравейте, пише ви един отчаян фен на Литекс, който се е отчаял не само от отбора си, но и от бг футбола като цяло. Курупции, уговорени мачове, и слаба дисциплина във футболистите, които не водят спортски живот, а се пропиват по дискотеките и се возят с лъскавите си джипове. Общо взето в БГ футбола е бизнес, а не спорт. Новите попълнения в отбора на Литекс, според мен може й да са добри за българското първенство, но мисля че малко късно са взети за европейските мачове. Нужна им е пове4е адаптация и отбора не е достатъчно обигран с тях, за да се очаква нещо по-голямо от преминаването на втория и третия предварителен кръг. Могрен (Будава) може да бъде преодолян и без тях, но падне ли се отбор със средна класа, какъвто беше Жилина миналата година, Литекс ще е до тук! Може би Литекс преди три години щеше да има шансове срещу такива отбори.
Не искам да те отчайвам още повече, но тая година сме непоставени в 3кв. кръг така, че сигурно ще се падне доста по-добър отбор от Жилина! Общо взето само можем да мечтаем за отбор от тяхната класа!

Естествено след промените на Платини страшните западноевропейски грандове не са в нашия поток и има шансове дори и да си непоставен!

Ти определено си спрял и почни да пишеш на кирилица.

PFC Litex написа:Пхахаха имаме си нов клоун на форума
+1

- shotgun blues
- Контакти:
PFC Litex написа:Пхахаха имаме си нов клоун на форума
вече не съм сам

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]