ЦСКА:Делев-Камбуров-Манчев-Стоянов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: ЦСКА:Делев-Камбуров-Манчев-Стоянов

Мнениеот unist_gp » 27 май 2009 16:29

И Камбуров, и Делев, и Стоянов са набедени за футболисти и са много далеч от този спорт. Камбуров ако беше толкова добър играч нямаше да играе на картофените ниви в уговорените мачове в българското първенство. Разгадаха го колко може без допинг в нискоразредни отборчета в Гърция и при арабите. Спас Делев пък е типичният бг футбалер, който след два спринта пада на земята в несвяст, така че неговото КПД е за около 15 мин на мач :) Стоянов от сливен става само да бие тъч и да счупи крак на някой играч. Манчев и Й.Тодоров нямат от година стимул да играят футбол, заради непрекъснатите конфликти с леките им съпруги. Всички обаче пасват идеално в импотентния футбол, който проповядва Чичовото :)

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 27 май 2009 16:31

.cskara. написа:
mite.1979 написа:трябва ни ивратар!вратаря е половин отбор.пифа нестава

Наистина,прави грешки,но последните два мача се представи много добре.Но въпреки това трябва да се мисли за алтернатива на Пифа.

Да ама кой? Акалски ?

Потребителски аватар
collector

Мнениеот collector » 27 май 2009 16:52

TheClub написа:
.cskara. написа:
mite.1979 написа:трябва ни ивратар!вратаря е половин отбор.пифа нестава

Наистина,прави грешки,но последните два мача се представи много добре.Но въпреки това трябва да се мисли за алтернатива на Пифа.

Да ама кой? Акалски ?

На мен лично много добро впечатление ми направи вратаря на Черноморец.Вярно ,че съм му гледал само 1 мач (срещу ЦСКА) ,но беше на много високо ниво.Не му знам името ама помня ,че беше някаде около 2 метра.А относно Делев и Камбуров трябва на всяка цена да ги вземем.Делев може да стане голям талант а Камбуров става гол майстор за половин сезон с което засрамва всичките нападатели играли двойно повече мачове от него.А Иван Стоянов не знам дали ни е нужен.Все пак много дълго седя в Б група за толкова млад футболист.Ако имаше чак такива качества ,щеше много по-скоро да отиде в отбор от А група.

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 27 май 2009 17:24

Пифа е най-добрият вратар,ей!!!!На него алтернатива не му трябва,Делев е цесекар :arrow: става за резерва.Камбуро и Манолев обаче..къртят и Манчев титуляр....
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

На линия
Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 27 май 2009 18:40

govedo написа:
danko_sot написа:
govedo написа:В големи филми се вкарвате. Първо все сте ги взели тия и второ от тях само Камбуров е наистина качествен играч. Вие колко мача сте му гледали точно на тоя Делев, че едва ли не ви е като месия. Има желание да се докаже момчето, но като цяло нищо чак толкова особено не е. И за Стоянов май пак много се говори, ама най-вероятно щото е племенник на знаете кой. Едно е да си "звезда" в някое малко отборче, а съвсем друго е като отидеш в Левски или ЦСКА. Какво стана с гения на Муши, нали и за него пак така разправяхте?

хахах Абе пичза първото съм съгласен , че не сме ги взели още , може и да не ги вземем въобще. Ама слепец ли си та не виждаш, че Делев е страхотен таллант. За Стоянов също какво като е племенник, вижда се момчето играе. Ти сигурно ще кажеш че и Манчев не става. А за Муши не помная някой да е говорил, аз съм от Плд и още като дойде бях наясно с качествата му. Става за резерва в някои мачове, но нищо повече, затова и ще го продадем сигурно

На Стоянов доста мачове гледах и с нищо особено не се открояваи прави сума ти пропуски, малко в стил Руи Мигел ми се струва да играе. В противен случай нямаше 2 години да си стои по Б групите. А Делев ви вкара един гол, после уж направи един добър мач срещу тотално демотивирания и неиграещ отбор на Левски и оттогава не млъквате. Вчера в мача с Литекс се бори, но имаше редица доста неправилни отигравания. Не отричам, че има талант, ама за такъв състав да ми твърдите, че сте с мега нападение е смешно. Помня преди време и Какалов като вкара един гол на Левски и се измазни с потник, на който пише ЦСКА, пак така се ентусиазирахте да го взимате и от него в крайна сметка нищо не излезе - 1 година в Беларус и после резерва в Черно море.

Абе пич теб сега те е яд, че пак май ние ще вземем най-добрите играчи. Аз пък ви казвам, че ако ЦСКА вземе Делев, Камбуров и Стоянов ставаме шампион в Бг и може и пробив в европа, само треньора ме притеснява, дано Пенев пощаже нещо, защото дотук е Втори Вили Вуцов. 4-мата са мъжки момчета с воля и дух за победа, а на нас това ни трябва, не гелирани лигльовци като Тимонов. Иво Петров е страхотен вратар и много пъти го е доказал, стига сте го плюли. Въпросът е че е стар и наистина ще е хубаво да вземем вратар.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
shamara93
Контакти:

Мнениеот shamara93 » 27 май 2009 20:57

Най-добър вариант за мен е Мишо Иванов.Момчето е резерва в Сиена и невярвам да е мн скъп,пък е и българин и е един от най-перспективните млади вратари.

Govedata sa Nomer 1

Мнениеот Govedata sa Nomer 1 » 27 май 2009 21:00

Те дано само не продадат Манчев :(

plamak
Контакти:

Мнениеот plamak » 27 май 2009 21:04

Дано да ги вземете. Пожелавам ви ги от все сърце и пак ще бъдете втори,а може и по-назад. Тоя дребосък Делев все още за нищо не става.Видяхме го с Литекс. Не става само с тичане, трябва и акъл и можене. Стоянов е хубава работа, ама циганска. Той са Сливен едвам става. Камбуров става за леки и уредени мачове. Може би Манчев ако е здрав става, ама и той е изпята песен, извряла вода. По добре да си оправите школата ама за тая работа трябват пари, а боклуците нямат.

Govedata sa Nomer 1

Мнениеот Govedata sa Nomer 1 » 27 май 2009 21:09

Ам отде да имаме пари?Нали според вас купихме 10 мача през пролетта.... :roll:

blacky
Контакти:

Мнениеот blacky » 28 май 2009 16:58

plamak написа:Дано да ги вземете. Пожелавам ви ги от все сърце и пак ще бъдете втори,а може и по-назад. Тоя дребосък Делев все още за нищо не става.Видяхме го с Литекс. Не става само с тичане, трябва и акъл и можене. Стоянов е хубава работа, ама циганска. Той са Сливен едвам става. Камбуров става за леки и уредени мачове. Може би Манчев ако е здрав става, ама и той е изпята песен, извряла вода. По добре да си оправите школата ама за тая работа трябват пари, а боклуците нямат.

Да бе, перфектен е за "уредини" мачове като този с Лефски на геЙарена...
Тоя мач беше най-уредения... 100% :D
Делев "още" не можел....ами затуй ще го вземем, за да се научи тук и да го продадем в отбор от ранга на Байер Леверкузен...
А Стоянов и да е циганин..кво от тва?! Важното е да играе! Камбуров и Манчев ще са уникална двойка...

Върни се в “ЦСКА”