Не мразим Бербатов, а мразим Манчестър Юнайтед
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Не мразим Бербатов, а мразим Манчестър Юнайтед
Абе всички се лепят на големите.Я гледайте някоя година примерно Волфсбург да стане шампион нема ли му се лепят всички и да се пишат че са фенове.Много ''фенове'' смениха отбора си с Саламанчо което е жалко само и само да се хвалят че са им фенове и да се кефят на симланта Кривалдо.Днешния мач(цирк) няма да го гледам!!
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
futbolnomer1 написа:Кашчей написа:futbolnomer1 написа:Стига с това ако сте българи подкрепяйтв Ман Юн, заради Бербатов, ние мразим клуба противен от Манчестър, а не Бербатов и обичаме други отбори
Ти, освен да мразиш, друго можеш ли?
И аз мразя...бамя и тлъсто, но да мразя отбор ми е свръхсилата.
Какво знаеш ти, за Манчестър Юнайтед, та говориш така за най-обичаният в света отбор?И е отбор с харизма, като "Ливърпул", "Реал"...за разлика от много други, но аз не ги мразя, дори и когато побеждават МЮ.Футболът е игра, а не идеология, в каквото се опитаха да го превърнат у нас, с един отбор.
какво най-обичанияимаше някъде класация, че е най-мразения, не зма покрай турнетата в Китай може и да сте натрупали рейтинг
Answer
Manchester Utd have the widest fan base of any team in the world, especially in China and Indonesia - and you'd have to say that anyone who has those places has the world, since 20% of the world is Chinese and 4% is Indonesian (cp 7% EU, 4.6% USA, 1.9% Japan).
http://wiki.answers.com/Q/What_is_the_m ... _the_world
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
kartago написа:delpi написа:И аз си задавам въпроса "Защо човек трябва да мрази?"
Аз лично тази вечер ще се забавлявам на този мач. Барса са ми по-симпатичен отбор, но заради Бербо не мога да загърбя Юнайтед. Така, че сядам пред телевизора с надеждата да стане един зрелищен мач с много голове!
Ако ми беше наблизо щях да ти стисна ръката, ама си запазвам правото да черпя бири лятото!
Няма проблеми
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
По същество -- БАРСЕЛОНА е най - великия клуб на света !
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
- Lord of memories
- Контакти:
Въпросните турнета в Китай се правят от всичките отбори, просто защото единствената реална стабилна световна сила в света се казва Китай и там хората просто са в пъти повече "хора" от колкото някъде другаде, така че освен да ми харесва че имаме много привърженици там, нищо друго не чувствам.
GGMU
kartago написа:smash_the_reds написа:А не може ли е да е обратното примерно?
Големия "умник" пак се изказа неподготвен.............
1. Кое му е не подготвеното ?!
2. Изкажи се ти след като си много подготвен ?!
delpi написа:И аз си задавам въпроса "Защо човек трябва да мрази?"
Аз лично тази вечер ще се забавлявам на този мач. Барса са ми по-симпатичен отбор, но заради Бербо не мога да загърбя Юнайтед. Така, че сядам пред телевизора с надеждата да стане един зрелищен мач с много голове!
Ми той е т*пак кво да ти кажа.. аз лично даже не мразя и чорбарите.. въпреки че съм заклет фен на Левски и почти нямам пропустнат мач този полусезон освен със Сливен и Беласица.. но пак казвам не ги мразя чорбарите.. просто съм зад моите хора стане ли нещо и аз с тях.. но не деля отборите на кой обичам и кой мразя.. просто си имам отбор който ме интересува и си обичам него а останалите .. просто ги гледам за удоволствие който и да бие нямам нищо против! Аз бях за Челси.. много исках те да са на финал без значение с кой отбор но.. отпаднаха и въпреки това не мразя Барса
Последна промяна от jore1914 на 27 май 2009 20:44, променено общо 1 път.
Neron написа:Абе всички се лепят на големите.Я гледайте някоя година примерно Волфсбург да стане шампион нема ли му се лепят всички и да се пишат че са фенове.Много ''фенове'' смениха отбора си с Саламанчо което е жалко само и само да се хвалят че са им фенове и да се кефят на симланта Кривалдо.Днешния мач(цирк) няма да го гледам!!
Аз съм фен на Юнайтед от повече от 40 години и дори във втора дивизия им бях фен.Обичам ги покрай разказите на баща ми, а не защото са на върха сега.Винаги са ми били смешни този тип фенове, за които говориш, но все пак отнякъде се тръгва.Това, че МЮ сега са на гребена на вълната, означава ли, че не трябва да има деца, които да ги харесват именно такива?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Neron написа:Абе всички се лепят на големите.Я гледайте някоя година примерно Волфсбург да стане шампион нема ли му се лепят всички и да се пишат че са фенове.Много ''фенове'' смениха отбора си с Саламанчо което е жалко само и само да се хвалят че са им фенове и да се кефят на симланта Кривалдо.Днешния мач(цирк) няма да го гледам!!
Аз съм фен на Юнайтед от повече от 40 години и дори във втора дивизия им бях фен.Обичам ги покрай разказите на баща ми, а не защото са на върха сега.Винаги са ми били смешни този тип фенове, за които говориш, но все пак отнякъде се тръгва.Това, че МЮ сега са на гребена на вълната, означава ли, че не трябва да има деца, които да ги харесват именно такива?
Един въпрос.. на колко 80 години си
Последна промяна от jore1914 на 27 май 2009 20:47, променено общо 1 път.
jore1914 ,
нещо да ти се отчитам ли ???
Нито съм се обръщал към тебе, нито нищо ! Пиши си мненията, чети си ги сам, и не се бъркай където не са те викали !!!!..........
нещо да ти се отчитам ли ???
Нито съм се обръщал към тебе, нито нищо ! Пиши си мненията, чети си ги сам, и не се бъркай където не са те викали !!!!..........