Волейболни екипи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Волейболни екипи
Някой знае ли в София дали се продават волейболни екипи и на кои отбори /национални, клубни/ и на каква цена са горе-долу? Ако някой знае и пише ще съм много благодарен.
-
Re: Волейболни екипи
единствения отбор който играе с екипи демоде.всички други играят с фанелки без ръкави , само ние още сме със старите.много добре се вижда че ръкавите на тениските пречат на волейболистите.защо никой не е взел под внимание този факт?
- Tribune East 1912
- Контакти:
Италия, Полша, Аржентина... всички играят с фланелки с ръкави. Така че не сме само ние с тия фланелки "демоде".
krix написа:Някой знае ли в София дали се продават волейболни екипи и на кои отбори /национални, клубни/ и на каква цена са горе-долу? Ако някой знае и пише ще съм много благодарен.
На "Червено знаме"-стадиона, до новата многофункционална зала. Хотела на ЦСКА, до плувния басейн има магазин за волейболни екипи, но няма да му споменавам името, да не ме БАМ....
Не харесвам и много съм раздразнен от цветовете на новите екипи на нац. волейб. отбор-особено бяло и черно/типично за германци/,после бяло-червено/типично за поляци/,донякъде приемам изцяло черните,но най-много харесвам бяло- зелено с елементи на червено.Бих желал екипите да са разработени в три еднакви варианта с основен цвят съответно бял ,зелен ,червен,като във всеки вариант присъстват и трите цвятаНе само това-с тези основни цветове ,като във всички варианти да присъстстват и трите цвята, трябва да се разработят и екипите на всички национални гарнитури-футбол,баскетбол лека атлетика и пр.,така че всеки ,който гледа да разпознае,че това са български отбори.Това е моето желание .Дано го споделят и други ,особено тези от ,които зависи.
gevel написа:Не харесвам и много съм раздразнен от цветовете на новите екипи на нац. волейб. отбор-особено бяло и черно/типично за германци/,после бяло-червено/типично за поляци/,донякъде приемам изцяло черните,но най-много харесвам бяло- зелено с елементи на червено.Бих желал екипите да са разработени в три еднакви варианта с основен цвят съответно бял ,зелен ,червен,като във всеки вариант присъстват и трите цвятаНе само това-с тези основни цветове ,като във всички варианти да присъстстват и трите цвята, трябва да се разработят и екипите на всички национални гарнитури-футбол,баскетбол лека атлетика и пр.,така че всеки ,който гледа да разпознае,че това са български отбори.Това е моето желание .Дано го споделят и други ,особено тези от ,които зависи.
И трите екипа са страхотни. Друга тема е точно това ли са цветовете с които трябва да се свързва националния ни отбор.
-
На мен от екипите на националите ми харесва само белият.
Червеният, всъщност е доста странен нюанс на червеното ...
А черният въобще не ми се коментира !
Да, изглежда модерно, но черното просто не е нашият цвят !
На какво отгоре нашите да играят в черно !??
И защо махнаха зеления екип ???
Червеният, всъщност е доста странен нюанс на червеното ...
А черният въобще не ми се коментира !
Да, изглежда модерно, но черното просто не е нашият цвят !
На какво отгоре нашите да играят в черно !??
И защо махнаха зеления екип ???
Черното не е нашият цвят, но много ни върви с тоя екип, ако бяхме играли с него срещу Полша, 100% щяхме да бием 

---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913
Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''
- tornadoto_96
- Контакти:
Mourinio написа:Черното не е нашият цвят, но много ни върви с тоя екип, ако бяхме играли с него срещу Полша, 100% щяхме да бием
Без майтап